Serie A 2016/2017

• Креатор на темата Креатор на темата Stefan-kobe
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе го освои Скудетото?

• Вкупно гласачи
    170
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
@Џонтра Волта a ja i ti uste se bunevme koga ne izbaci aki od moderatorsko mesto, u paket so cekicov ...
usluga ni napravi bem im sto majki.

ama ne, dzabe se nategaat ovie za milan sto navivaat, eden e pance maldini, retardiranite standardi sto on gi postavi za da gi stigneme treba uste edno 30 pati vakvo nesto da izvadat nekoi interasi i megjuvreme da pisuvame tekstovi koi gugl translejt od mongolski na makedonski bolje bi gi sostavil.

Сигурно ненормални се дел од тие што се осмелиле да ги објават на фан страната на ФБ и што ја водат страната.
Тоа е,од квалитетна страница на самиот почеток денеска делува на страница за сеир и за малоумни слики.
Па он е админ. :facepalm:

На какво дереџе дојде фан пејџот, од едни класа модератори како мене, Син, Чекич се спушти на овој со банерот и .......... Стекот. :shook:

Не знам дали сум сеуште админ, али откако ме поставија имам точно 0 постови, 0 коментари, 0 пати отварање на страната.

Монтоливо е повреден 6 месеци сега ќе блесне Локатели играч кој е микс од Пирло, Гатузо и Сидорф, ќе има многу плачење сезонава, давење во мрсули...
дарко чудо е колку не го разбираш фудбалот, колку за еден пекар курназ томче не можеш :D

На какво дереџе дојде фан пејџот, од едни класа модератори како мене, Син, Чекич се спушти на овој со банерот и .......... Стекот. :shook:

tumblr_nn80ghQpyv1sbxj8ao4_r1_400.gif

giphy-downsized-large.gif

Se vide, ste preterale so Montolivo:D

Sala na strana, covekot se zaleta i da nafrli go udri Ramos, jas mislev spanecot ke padne, ispadna obratno Montolivo se skina vitkajki od bolki:)

Да ама Рамос беше стегнат, овој нашиов мекуш :icon_lol:[DOUBLEPOST=1476271750][/DOUBLEPOST]
дарко чудо е колку не го разбираш фудбалот, колку за еден пекар курназ томче не можеш :D

ААААА хахахха томче мадафакин курназ еј :icon_lol:
Со Љубе бонера кој ќе се фатеа со Кирца и Думан и тој ладно е у милано, мајко мајко... :icon_lol:
И Интер кој сакаа да го земат Томонори Ендо за нов тренер :icon_lol:

Времиња мамицата !! :icon_lol:

Последно уредено:

Па знам бе,тој ли ме банираше од страната да не можам да коментирам крФ му ебам кисела.Џонтра врати Сфе ти е опростено.

Уствари не бе,Iosono ќе ви го с’снам,има да ве направи партали сите до еден,најкасно до два,ви ебам мекушите :D

Иосоно овој човек гледав во историјата на темава и на фан клуб интер многу активен е бил кај го снема сега , жив е ?

Легендата вели дека после толку постови за Интер се претворил во чиста енергија и отпатувал во универзумот на легнедите, Син бил од неговата генерација и сега он го има превеземено приматот само никако да доживее Нирвана, седи тука и се расправа со типови како Џонтра и Кобе, не сака да им го остави наследството што му е оставено од Иосоно.

Легендата вели дека после толку постови за Интер се претворил во чиста енергија и отпатувал во универзумот на легнедите, Син бил од неговата генерација и сега он го има превеземено приматот само никако да доживее Нирвана, седи тука и се расправа со типови како Џонтра и Кобе, не сака да им го остави наследството што му е оставено од Иосоно.
тАчно

Иосоно овој човек гледав во историјата на темава и на фан клуб интер многу активен е бил кај го снема сега , жив е ?
Имаш повеќе такви примери на исчезнати интераши.. повеќето ги снема последните 4-5 години.... незнам зошто :unsure:

Имаш повеќе такви примери на исчезнати интераши.. повеќето ги снема последните 4-5 години.... незнам зошто :unsure:
Прегледувајќи по историјата на фан клуб интер го забележав неготовиот јузер како човек кој имаше коментирано на секоја страна од темата а сега нема никаде да коментира, а кој друг е исчезнал незнам пошо не сум запознаен многу со историјата на форумов и фан клуб интер :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom