Serie A 2016/2017

Кој ќе го освои Скудетото?

• Вкупно гласачи
    170
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Џ

Џонтра Волта

Гостин
Порано играчите биле нечурал, сеа пијат хемии. :D

Шала на страна ама има улога и тие суплементи што ги пијат, не е возможно да санираат повреди за толку краток период. Роналдо имаше изјави дека со што све не го клукале за да се опоравува побрзо , Батистута исто.. затоа сеа на стари години на ништо не личат.

Член од
7 август 2010
Мислења
3.518
Поени од реакции
5.385
Порано играчите биле нечурал, сеа пијат хемии. :D

Шала на страна ама има улога и тие суплементи што ги пијат, не е возможно да санираат повреди за толку краток период. Роналдо имаше изјави дека со што све не го клукале за да се опоравува побрзо , Батистута исто.. затоа сеа на стари години на ништо не личат.
Нив од евтината дрога му давале. Види го Тоти на старост. :)

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.649
Поени од реакции
88.402
Ако се од форумов одма нека се јават за перманентен

Тука ќе цитирам, да не досаѓаме во другата тема...

Види ги бе цепанициве, им порасна курето кога го извадија банерот. Па уште го пишале и последниот резултат од пред 2-3 недели кога играа во Милано... Али важно станаа познати, ги има и на Интер Армата страната на фб, ова им е најголем успех за нив последниве 6 години.

Боже, боже што се ќе не видиш... Уште еден доказ за тоа до кое дереџе се дојдени интеристиве воопшто, она вчера беше празник за сите љубители на калчо лигата во земјава, ама изгледа некои поединци со мозок на златна рипка неможат тоа да го сватат. Па уште има и луѓе кои се ложат на вакви слики
:jajce:

Седев со неколкумина луѓе кои навиваа за другиве екипи од Серија А, нитуеден не рече "А" за играчиве на Италија (за клубовите во кои настапуваат), сите гледаа да го сликаат Буфон, Ромањоли, Донарума, Де Роси, Кандрева , Бернардешки итн...

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.242
Поени од реакции
8.142
Тука ќе цитирам, да не досаѓаме во другата тема...

Види ги бе цепанициве, им порасна курето кога го извадија банерот. Па уште го пишале и последниот резултат од пред 2-3 недели кога играа во Милано... Али важно станаа познати, ги има и на Интер Армата страната на фб, ова им е најголем успех за нив последниве 6 години.

Боже, боже што се ќе не видиш... Уште еден доказ за тоа до кое дереџе се дојдени интеристиве воопшто, она вчера беше празник за сите љубители на калчо лигата во земјава, ама изгледа некои поединци со мозок на златна рипка неможат тоа да го сватат. Па уште има и луѓе кои се ложат на вакви слики
:jajce:

Седев со неколкумина луѓе кои навиваа за другиве екипи од Серија А, нитуеден не рече "А" за играчиве на Италија (за клубовите во кои настапуваат), сите гледаа да го сликаат Буфон, Ромањоли, Донарума, Де Роси, Кандрева , Бернардешки итн...
Колку треба да ти е пропаднат животот за да не ти биде срам онаква шкрабаница да избациш пред полн стадион? Класични промашени случаи:facepalm:

D

Darko_ufo

Гостин
Kolku ne treba da imas zivot za toj baner da si go sfatis kako licna navreda i na forum da go komentiras. Jakite tifozi na Juventus, zivotot ke si go dadat, do SMRT!!!

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Треба ненормален да си да вадиш онаков банер заради една помочана победа,всушност треба да си ептен неписмен да вадиш воопшто онаква парола ама тоа е неиживеана багра шо да му прајш...Бонучи,Барзаљи и Буфон ги заболе за банерот кога имаат милиони на сметка..и јас да имав толку пари ако сакаат и километарси знамиња нека вадат против мене

Член од
7 август 2010
Мислења
3.518
Поени од реакции
5.385
Срам за сите нормални интераши е ова бе, ја не познавам еден нормален што рекол еј браво царе. :facepalm:
Ама не можеш мозок да бараш од браќата...
Не заборавај дека с кем си такав си. :)
менувај клубот додека си помлад да не те убива туѓа срамота.

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Срам за сите нормални интераши е ова бе, ја не познавам еден нормален што рекол еј браво царе. :facepalm:
Ама не можеш мозок да бараш од браќата...

Сигурно ненормални се дел од тие што се осмелиле да ги објават на фан страната на ФБ и што ја водат страната.
Тоа е,од квалитетна страница на самиот почеток денеска делува на страница за сеир и за малоумни слики.

Чекич

Мајкл Оливер судиски боготац
Член од
16 октомври 2007
Мислења
3.998
Поени од реакции
6.305
Колку треба да ти е пропаднат животот за да не ти биде срам онаква шкрабаница да избациш пред полн стадион? Класични промашени случаи:facepalm:
Ова се најшлајм од фанови, покрај нив и Џонтра личи на класа господин. Тука се и пар други искомплексирани ликови ко Бранко Илиевски.
Не е прво вакво фијаско на страната, дојдоа на дереџе Панче и она смдрлено Ивица да личат на Ди Марцио и Педула за Армата странат.

D

Darko_ufo

Гостин
Мене ми е баш смешно, зашто ја постигнаа саканата реакција кај Мердашите. :icon_lol:

Плус им посветија статија на еден од најчитаните Италијански сајтови за Интер.

Чекич

Мајкл Оливер судиски боготац
Член од
16 октомври 2007
Мислења
3.998
Поени од реакции
6.305
Мене ми е баш смешно, зашто ја постигнаа саканата реакција кај Мердашите. :icon_lol:

Плус им посветија статија на еден од најчитаните Италијански сајтови за Интер.
Која реакција ? Да ни се смее цел свет ?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom