Добивка

• Креатор на темата Креатор на темата Invader
  • Време на започнување Време на започнување
761e2c67c4738add489dd00fc414f2a3.jpg

^ За Партизан 2 у 2 било 3.5 квота? :O Па не беше 1.20 за 2ка? Што вака чудна квота?
Он:
upload_2016-10-6_1-57-56.png
Частенка на денот. Ги имав и двеве чисти 2ки сингл исто уплатено. Не знам у кој универзум Флензбург и Карпош се фаворити у мечевиве. Ај за Флензбург до душа има логика после последниве сезони, и сфаќам реално башка и дома.... одвај и заврши 2ка реално..
ама Соколи?!? Мене ме чуди што повеќе не изгубија..

^ За Партизан 2 у 2 било 3.5 квота? :O Па не беше 1.20 за 2ка? Што вака чудна квота?
Он:
Прегледај го приврзокот 157426
Частенка на денот. Ги имав и двеве чисти 2ки сингл исто уплатено. Не знам у кој универзум Флензбург и Карпош се фаворити у мечевиве. Ај за Флензбург до душа има логика после последниве сезони, и сфаќам реално башка и дома.... одвај и заврши 2ка реално..
ама Соколи?!? Мене ме чуди што повеќе не изгубија..
За Мзт 1 беше 1.60 .. значи неможе за 2ка да било 1.20 ... нешто си помешал :)

За Мзт 1 беше 1.60 .. значи неможе за 2ка да било 1.20 ... нешто си помешал :)
Ааа да, со Звезда утакмицата изгледа смешав..
Ау па тоа одлична квота било за Партизан онда..(ма да, да лесно е вака да се гледа после завршен натпревар али ипак :D )

Морам да признаем дека последниве 3 недели ме сака:
IMG_20161008_200613.JPG
IMG_20161008_200528.JPG
Глупо мие вака никогаш не сум криел уплата али некој ваљда ме кодоши шо ме знае :)

На кој те кодошат бе брат? :D Јас порано криев кодот , имаше муабети дека прават фалш листови со добитниот код и подигаат пари пред тебе , али сега со задолжителен матичен број нема страв. :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom