Premier League - Season 2016/2017

Кој ќе биде шампион во оваа сезона?

• Вкупно гласачи
    218
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Абе лав ит ама кога ќе изгубите по судиска неправда вадите линкови од блогови, викиликс, чуда како се почнувајќи од Eлизабета е против Арсенал :icon_mrgr: не се криви играчите или фановите на Арсенал што победија со нерегуларен гол, само да нема после бунење/теории на заговор зошто барем сезонава гледаме дека и најстандардните „црно на бело“ неправилности не знаеш како ќе бидат досудени.

Член од
23 ноември 2011
Мислења
14.322
Поени од реакции
32.864
Абе лав ит ама кога ќе изгубите по судиска неправда вадите линкови од блогови, викиликс, чуда како се почнувајќи од Eлизабета е против Арсенал :icon_mrgr: не се криви играчите или фановите на Арсенал што победија со нерегуларен гол, само да нема после бунење/теории на заговор зошто барем сезонава гледаме дека и најстандардните „црно на бело“ неправилности не знаеш како ќе бидат досудени.
Не дека не си у право ама ... :P

Еве го голот иначе, жива комедија, Косиелни никаква намера немаше ни да даде гол ниту било што да направи, а Окс ми се чини дека ќе промашеше да не беше Кос пред него.

За игра со рака има елементи, но за офсајд не сум сигурен, имаше еден играч на Барнли скроз напред покрај гол аут линијата

W

wicked_1

Гостин
Да, да. За чопорите, втор дел. Или есеи за noble намерите и дека надвор од теренот е господин.

:icon_lol:
Зависи како налага ситуацијата, во глобала највеќе се пише за неморалниот и нечесен Коста и за храброста на витезот Рој Кин.

:icon_lol:

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.503
Поени од реакции
10.257
Не биди смешен. Да не сакаш Барнли да напаѓа со 5 играчи во напад?

Сомнителен пенал пред некое коло во судиско продолжение против Сотон, гол кој по сите параметри требаше да се поништи во последни моменти. Арсенал доби 4 бода буквално во последните моменти од мечевите. Само да не читам бунење од нивна страна, кога судијата нема да им е наклонет.
А немаше и чист пенал недосуден против Саутемптон? :)

Член од
8 септември 2008
Мислења
11.863
Поени од реакции
10.231
со вас не можеме, мајке ми вие и Хелсиншки и Стразбур ги барате[DOUBLEPOST=1475430809][/DOUBLEPOST]:D

Mondonico

ВАР експерт
Член од
15 јануари 2013
Мислења
10.248
Поени од реакции
18.454
Не дека не си у право ама ... :P

Еве го голот иначе, жива комедија, Косиелни никаква намера немаше ни да даде гол ниту било што да направи, а Окс ми се чини дека ќе промашеше да не беше Кос пред него.

За игра со рака има елементи, но за офсајд не сум сигурен, имаше еден играч на Барнли скроз напред покрај гол аут линијата
Тој играч на Барнли беше таму кога играше со глава играчот на Арсенал веднаш по центаршутот, но се повлече кога овие двајца се најдоа пред голот, плус погледни колку се блиску на само 2 ипол метри од гол линијата. Нема шанси да има играч на Барнли во таа линија, 100% е офсајд.

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
со вас не можеме, мајке ми вие и Хелсиншки и Стразбур ги барате[DOUBLEPOST=1475430809][/DOUBLEPOST]:D
нема врска, може во моментот бевме нервозни (генерално зборам) додека траеше натпреварот ама после поразот од Сити сите ја баравме кривицата во тимот и во погрешната тактика за прво полувреме. :)

Член од
8 септември 2008
Мислења
11.863
Поени од реакции
10.231
нема врска, може во моментот бевме нервозни (генерално зборам) додека траеше натпреварот ама после поразот од Сити сите ја баравме кривицата во тимот и во погрешната тактика за прво полувреме. :)
Јебига многу фрки ни се дешаваа низ годиниве сезонава ваљда се сврте среќата ( рачунај одсеа удолницата :D ) да уживаме на кратко :D

Mondonico

ВАР експерт
Член од
15 јануари 2013
Мислења
10.248
Поени од реакции
18.454
Ќе пробам последен пат, не е можно толку да не сакаш да видиш, со оглед на тоа што се работи за тимот за кој навиваш. Изгледај си го наново видеото што го постираше и стопирај во секундата некаде 0.36 и 0.37. Чемберлејн ја шутира топката во моментот кога пред него се наоѓа само играчот на Арсенал, а тоа е Кошчелни, на кој топката му удира во рака и влегува во голот. Е сега гледаш ли некаде играчи на Барнли во линија на Кошчелни? Тој е во офсајд откако Чемберлејн ја шутира топката со ногата што се гледа многу добро.

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Не знам како ливерпул е втор фаворит за освојување на Лигава, кога Кокошките играат можеби и подобар пресинг, а имаат примено само 3 гола.
Фаворити сме? :eek:

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Ќе пробам последен пат, не е можно толку да не сакаш да видиш, со оглед на тоа што се работи за тимот за кој навиваш. Изгледај си го наново видеото што го постираше и стопирај во секундата некаде 0.36 и 0.37. Чемберлејн ја шутира топката во моментот кога пред него се наоѓа само играчот на Арсенал, а тоа е Кошчелни, на кој топката му удира во рака и влегува во голот. Е сега гледаш ли некаде играчи на Барнли во линија на Кошчелни? Тој е во офсајд откако Чемберлејн ја шутира топката со ногата што се гледа многу добро.
Косчиелни сам си ја шутна у рака. :cautious:

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
Абе види, точно дека веќе неколку години неправди им се случуваат на сите екипи, на некои повеќе, на некои помалку и секоја сезона различно, али дека некој може да ми каже дека во минатото Јунајтед не бил фаворизиран и не се случувале многу чудни неправди против Арсенал, или тој некој е мал и не гледал тој период утакмици или мисли дека другите се мали па не знаат.

Верувам си ја гледала утакмицава, ама ако не си ја гледала, погледни го барем видеово:

Значи Венгер да дојде да ме убедува дека утакмицава била чиста, јас пак нема да верувам. Види и кој е судијата и види на која позиција се наоѓа во сојузот на судии.

Како викаат, барем дел од работиве да ги направеше Коста имаше елаборати да се пишуваат.

Јас ни сега не верувам дека лигава е толку чиста ко што светот ја мисли. Баш напротив, полека полека искачаат скандали, само што ваљда не се толку мутави да ги пуштат и најголемите скандали па да се заебат ко Сериа А.

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Абе види, точно дека веќе неколку години неправди им се случуваат на сите екипи, на некои повеќе, на некои помалку и секоја сезона различно, али дека некој може да ми каже дека во минатото Јунајтед не бил фаворизиран и не се случувале многу чудни неправди против Арсенал, или тој некој е мал и не гледал тој период утакмици или мисли дека другите се мали па не знаат.

Верувам си ја гледала утакмицава, ама ако не си ја гледала, погледни го барем видеово:

Значи Венгер да дојде да ме убедува дека утакмицава била чиста, јас пак нема да верувам. Види и кој е судијата и види на која позиција се наоѓа во сојузот на судии.

Како викаат, барем дел од работиве да ги направеше Коста имаше елаборати да се пишуваат.

Јас ни сега не верувам дека лигава е толку чиста ко што светот ја мисли. Баш напротив, полека полека искачаат скандали, само што ваљда не се толку мутави да ги пуштат и најголемите скандали па да се заебат ко Сериа А.
Eхеее во минатото од ФА не сакаа на Јунајтед да му ја одложат утакмицата со Волвс во петок поради ЛШ натпревар против Црвена Ѕвезда и поради брзањето се качиле на неподготвен авион па се десеткуваше цела екипа за наредни 10 сезони. Знам де дека имал Јунајтед одлуки во своја полза, само што имал доста одлуки и против само што Фергусон беше вонземјанин па успеваше да победува и на поголемиот дел од тие натпревари и сето тоа се забораваше. Ете некој спомна погоре за Сотон, одма го демантираа дека имало пенал за вас на истата утакмица и после ние сме досаѓале :D

Не велам дека Арсенал се криви поради бодовиве, пак ќе кажам, криви се идиотиве што судат и немаат ниту авторитет ниту па држат конкретни критериуми и да нема после пискотници од Галичник до Река дека се е огромна завера одредена екипа да не освои титула. Додека не се воведе replay на спорни одлуки ќе гледаме вакви работи, без разлика за кој клуб се зборува. :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom