Мата беше Мотм денес тешко говедо испадна Моу, озонска дупка имаше измеѓу Ерера и Ибрахимович кога излезе Мата.А Ибрахимович треба да одмори у последно време не му иде од рака ништо, не сакам да кажам лоши зборови али последниве утакмици доста заебава.Мата колку додавања имаше до Ибрахимовиќ?![]()
Да , имаше уште неколку онака под негова класа интервенции претходно ама у глобала секогаш е меѓу најдобрите во тимот .Oва му е прва грешка сезонава...
Шо вака си решил да преминиш во таборот на папагалите.Мата колку додавања имаше до Ибрахимовиќ?![]()
Што им се сипа на Стоук ? За ова си е крив Мурџо , кој сеуште покушава да балансира , меѓу легенди , јаки личности и вистински квалитет ! Плус неговиот историски одбранбен систем !Ако ова е данокот за копилињава да отпаднат од лигава како лани Њукасл, нека е.
Не ми беше тоа поентата. Добра утакмица изигра Мата и генерално добро игра сезонава.Туку тоа што мислите дека "толку и толку додавања до Ибрахимовиќ" (кој што е дрво веќе пет натпревари и заслужува клупа исто колку капитенот) некако магично придонесоа резултатот со Лестер да биде 4-1.Мата беше Мотм денес тешко говедо испадна Моу, озонска дупка имаше измеѓу Ерера и Ибрахимович кога излезе Мата.А Ибрахимович треба да одмори у последно време не му иде од рака ништо, не сакам да кажам лоши зборови али последниве утакмици доста заебава.
Значи тешки стоки се по список нивно, требаа минимум 5 6 комада требаа да им закачат.Играта беше одлична милион сто процентни шанси се направија, ама се повампири говедоно на стоките и се фати.И ја па сеа најдов 1 и 3+ да ги ставам, мислам тахикардија имам од нервоза.Ќе видиме како ќе биде на Енфилд.
Мора да има некој поразличен. Некако монотоно стана на форумов, ги избркавте сите.Шо вака си решил да преминиш во таборот на папагалите.
Чекај кој кого правда? Имаш измешано нешто или апчиња имаш згрешено. И зошто да не искритикуваш ако изиграл лошо? Ибра е никој и ништо за мене а се однесува на теренот како господ за јајца да го фатил и кој знае колку да придонел за Јунајтед. Со еден збор, што го ебам а ти воздржувај се од критики.Хаха да го критикуваме Ибра за лоши 3 меча, а да се правиме на 3 и пол за опаѓањето на формата на капитенот во последните 3 години...
Ок, over and out
Кој кажа дека го правдаш? Каде пишав такво нешто?Чекај кој кого правда? Имаш измешано нешто или апчиња имаш згрешено. И зошто да не искритикуваш ако изиграл лошо? Ибра е никој и ништо за мене а се однесува на теренот како господ за јајца да го фатил и кој знае колку да придонел за Јунајтед. Со еден збор, што го ебам а ти воздржувај се од критики.
Чуствувај се слободен да ме цитираш. Не касам. Освен ако не веруваш и самиот во тоа што го пишуваш, тогаш океј.