Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Ах бе Давид ..... Штета, толку шанси на 1 меч сме немале многу време.

Член од
25 јануари 2005
Мислења
5.274
Поени од реакции
4.158
Сеа од наредните 5 меча, 3 ќе изгубиме и така..

Член од
10 декември 2010
Мислења
6.613
Поени од реакции
8.307
Мата колку додавања имаше до Ибрахимовиќ? :icon_lol:
Мата беше Мотм денес тешко говедо испадна Моу, озонска дупка имаше измеѓу Ерера и Ибрахимович кога излезе Мата.А Ибрахимович треба да одмори у последно време не му иде од рака ништо, не сакам да кажам лоши зборови али последниве утакмици доста заебава.

Значи тешки стоки се по список нивно, требаа минимум 5 6 комада требаа да им закачат.Играта беше одлична милион сто процентни шанси се направија, ама се повампири говедоно на стоките и се фати.И ја па сеа најдов 1 и 3+ да ги ставам, мислам тахикардија имам од нервоза.Ќе видиме како ќе биде на Енфилд.

Член од
13 јануари 2013
Мислења
1.537
Поени од реакции
1.172
Додека Јунајтед не научи овие утакмици со вакви опрани екипи да ги убива уште во прво полувреме тешко дека за друго може да се размислува (пример за титула)!!!

Член од
17 јули 2008
Мислења
1.560
Поени од реакции
1.019
Oва му е прва грешка сезонава...
Да , имаше уште неколку онака под негова класа интервенции претходно ама у глобала секогаш е меѓу најдобрите во тимот .
Не викам дека поради него загубивме 2 бода . Тим како Јунајтед треба да има фора , која ќе може да ги покрие грашките на поединци . Секој е жив човек и име право на грешка , само грешките на голманите се гледаат 5 пати по јасно .
Едноставно , денеска ние требаше да си водиме со 3-4 разлика . У тој случај грешката на Де Хеја ќе беше само статистички податок а не битен момент !

Член од
16 април 2008
Мислења
2.526
Поени од реакции
2.380
Мене не ми е јасно глупиот коњ холандски од толку опции како успеа да ја шутне во аут топката по која и го примија голот.

Член од
25 јануари 2005
Мислења
5.274
Поени од реакции
4.158
Ако ова е данокот за копилињава да отпаднат од лигава како лани Њукасл, нека е.

Член од
17 јули 2008
Мислења
1.560
Поени од реакции
1.019
Ако ова е данокот за копилињава да отпаднат од лигава како лани Њукасл, нека е.
Што им се сипа на Стоук ? За ова си е крив Мурџо , кој сеуште покушава да балансира , меѓу легенди , јаки личности и вистински квалитет ! Плус неговиот историски одбранбен систем !

R

red.devil

Гостин
Мата беше Мотм денес тешко говедо испадна Моу, озонска дупка имаше измеѓу Ерера и Ибрахимович кога излезе Мата.А Ибрахимович треба да одмори у последно време не му иде од рака ништо, не сакам да кажам лоши зборови али последниве утакмици доста заебава.

Значи тешки стоки се по список нивно, требаа минимум 5 6 комада требаа да им закачат.Играта беше одлична милион сто процентни шанси се направија, ама се повампири говедоно на стоките и се фати.И ја па сеа најдов 1 и 3+ да ги ставам, мислам тахикардија имам од нервоза.Ќе видиме како ќе биде на Енфилд.
Не ми беше тоа поентата. Добра утакмица изигра Мата и генерално добро игра сезонава.Туку тоа што мислите дека "толку и толку додавања до Ибрахимовиќ" (кој што е дрво веќе пет натпревари и заслужува клупа исто колку капитенот) некако магично придонесоа резултатот со Лестер да биде 4-1.
Едно цвеќе не носи пролет, има многу проблеми во тимов ама фиксираноста со капитенот ви ги затвара очите.

Иначе, за тебе имам едно прашање? Зошто да не сакаш да кажиш лоши зборови за Ибра? Му се плашиш, господ ли е? Толку лешници изедени за капитенот а да се плашиш за Ибра да кажиш нешто лошо?? Или ќе ти се скараат другарчињата на форумов? :)[DOUBLEPOST=1475415832][/DOUBLEPOST]
Шо вака си решил да преминиш во таборот на папагалите.
Мора да има некој поразличен. Некако монотоно стана на форумов, ги избркавте сите.

Член од
14 април 2012
Мислења
33.022
Поени од реакции
67.940
Хаха да го критикуваме Ибра за лоши 3 меча, а да се правиме на 3 и пол за опаѓањето на формата на капитенот во последните 3 години...

Ок, over and out

R

red.devil

Гостин
Хаха да го критикуваме Ибра за лоши 3 меча, а да се правиме на 3 и пол за опаѓањето на формата на капитенот во последните 3 години...

Ок, over and out
Чекај кој кого правда? Имаш измешано нешто или апчиња имаш згрешено. И зошто да не искритикуваш ако изиграл лошо? Ибра е никој и ништо за мене а се однесува на теренот како господ за јајца да го фатил и кој знае колку да придонел за Јунајтед. Со еден збор, што го ебам а ти воздржувај се од критики.
Чуствувај се слободен да ме цитираш. Не касам. Освен ако не веруваш и самиот во тоа што го пишуваш, тогаш океј.

Член од
14 април 2012
Мислења
33.022
Поени од реакции
67.940
Чекај кој кого правда? Имаш измешано нешто или апчиња имаш згрешено. И зошто да не искритикуваш ако изиграл лошо? Ибра е никој и ништо за мене а се однесува на теренот како господ за јајца да го фатил и кој знае колку да придонел за Јунајтед. Со еден збор, што го ебам а ти воздржувај се од критики.
Чуствувај се слободен да ме цитираш. Не касам. Освен ако не веруваш и самиот во тоа што го пишуваш, тогаш океј.
Кој кажа дека го правдаш? Каде пишав такво нешто?

Тебе ти пречат нашите критики спрема Руни па се јавуваш со драгонски ниво на сарказам.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Језда ја гледав текмава со едно око ама стварно сте драма квинс повеќето, да не ме сфатите погрешно. Ок, со Зорја бевме ужас ама денес имавме најмалце 5-6 шанси и супер шутеви кои ги одбрани нивниот голман иако се нервирам што нашиве само доле шутираат и изгубивме бод поради грешка на Де Геа. Да не ме сфатите погрешно и за него, човек е и тој, редно беше да згреши, нема што да му замеруваме.

Некогаш од 4 шута на гол ќе влезат 4 гола, некогаш е вака, нема да сака да влезе топката и тоа е тоа. Јас само сакам Микитарјан да си игра наместо Лингард бидејќи ништо посебно не нуди на тимов. Идеме даље.

Последно уредено:
A

apidrone

Гостин

26 (со зборови: ДВАЕСЕТ И ШЕСТ) шута на гол, од кои 10 (со зборови: ДЕСЕТ) во рамките на голот. Зборете ми за тоа како е ремиво кривица на Мурињо или Де Геа.

Kajgana Shop

На врв Bottom