UEFA Champions League 2016/17

Абе шампион сезонава е...

• Вкупно гласачи
    69
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Оваа Малага со таа од 2013 нема благе везе. И можеби игра добра одбрана ама далеку од најдобрите одбрани во Европа. Има многу многу екипи што се на нивото на Малга, а играат подобра одбрана. Сотон, Монако, Херта, Сасуоло.
:pos::pos::pos::pos::pos:

Член од
28 март 2015
Мислења
5.428
Поени од реакции
11.338
Во ред е експеру оди гледај ги до година Малага од сегунда. Збориш како не сме прателе шпанско, а изгледа ти не си ги прател другиве лиги. Да не беше падот на Херта во последните натпревари лани ќе играа ЛШ и тоа само заради одбраната, издржуваа да не примат голови од германкски екипи кој само за напад знаат. Сотон исто како и Малга им се држи цело време на големите од Англија и они се во ЛЕ заради одбраната. Малага кај се?

Остај ме сега да ја догледам брукава од Јунајтед. :D

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Во ред е експеру оди гледај ги до година Малага од сегунда. Збориш како не сме прателе шпанско, а изгледа ти не си ги прател другиве лиги. Да не беше падот на Херта во последните натпревари лани ќе играа ЛШ и тоа само заради одбраната, издржуваа да не примат голови од германкски екипи кој само за напад знаат. Сотон исто како и Малга им се држи цело време на големите од Англија и они се во ЛЕ заради одбраната. Малага кај се?

Остај ме сега да ја догледам брукава од Јунајтед. :D
Експерту,Сотон и Херта неможат да имаат подобра одбрана од Малага бидејќи самите како екипи немаат таков пристап на играта,всушност Германците знаат да играат одбрана ама проблемот е тоа што тие одат на гол повеќе на секој натпревар бидејќи тоа му е стил на игра..а Сотон ги погоди искрено,Англиските екипи се убедливо најнеписмени дефанзивно од сите и ти најде да ги споредуваш со Малага која му се држи на 0-1 гол на Барса и Реал..па Саутептон да игра против Барса има торпедо да ги снајди..и на кој големи му се држи во Англија?..на Јунајтед или Челзи?..биди сериозен малце..сите овие големите од Англија се гола вода и мачкина кашлица за Реал,Барса и Атлетико Мадрид.

За Саусоло и Монако не искоментирав бидејќи за нив е реалтивно ама за Англиска и Германска екипа да ми кажиш дека играле добра одбрана споредено со Малага е смешно

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.758
Поени од реакции
52.727
Секогаш на Џони кога му читам вакви муабети, ми текнува на „Бенфика е подобар тим од Челзи, ќе го тепа на 8 од 10 натпревари.“, а секако и после тоа „Нормално дека беа подобри, ама немаа среќа/неискуството се покажа.“. И така. Интересно е, не викам не :D

W

wicked_1

Гостин
Секогаш на Џони кога му читам вакви муабети, ми текнува на „Бенфика е подобар тим од Челзи, ќе го тепа на 8 од 10 натпревари.“, а секако и после тоа „Нормално дека беа подобри, ама немаа среќа/неискуството се покажа.“. И така. Интересно е, не викам не :D
ја на ова се сеќавам, не дека продава памет човекот ама фасцинира колку е самоуверен :icon_lol:
Не игра името и историјата туку играчите на теренот а Рома моментално има дрим тим за тие ѓупците од Порто и мислам дека Салах и Џеко ќе му ја дупнат глата вечер...1 и т12+
Ебати Рома ги зареков.....

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Член од
16 јули 2013
Мислења
3.880
Поени од реакции
4.409
Врска немам кај да пишам,кај можам да најдам кај нашиве карта ама само за Лудогорец-Арсенал,значи не оние блок карти што се него само за таа утакмица...без организиран превоз,со самостоен :)

Член од
8 јануари 2013
Мислења
5.171
Поени од реакции
13.443
Врска немам кај да пишам,кај можам да најдам кај нашиве карта ама само за Лудогорец-Арсенал,значи не оние блок карти што се него само за таа утакмица...без организиран превоз,со самостоен :)
На mktickets имаше 3к и нешто беше со самостоен, 4800 мислам со организиран превоз. Само за Лудогорец - Арсенал. Еве:
https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t34.0-12/14407499_966885046791057_1560014903_n.png?oh=9e041bc2b56e2f78d52484f4043e631c&oe=57ED5950

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Погледнете ги вечерашните парови и кажете ми пак дека сте за да играат вакви шабански екипи и сте против тоа да има загарантирани 4 претставника од топ 4 лигите.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Погледнете ги вечерашните парови и кажете ми пак дека сте за да играат вакви шабански екипи и сте против тоа да има загарантирани 4 претставника од топ 4 лигите.
Мене повеќе ме иритира што тие што на одредени теми се во таборот секој по заслуга да си влага во ЛШ а не со педигре, после први се со досадно, ауу баууу, МТВ кај го најдовте ова, па нели ЛШ е, по заслуга се сите, нема екипи со стара слава :icon_mrgr:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom