UEFA Champions League 2016/17

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување

Абе шампион сезонава е...

• Вкупно гласачи
    69
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Оваа Малага со таа од 2013 нема благе везе. И можеби игра добра одбрана ама далеку од најдобрите одбрани во Европа. Има многу многу екипи што се на нивото на Малга, а играат подобра одбрана. Сотон, Монако, Херта, Сасуоло.
:pos::pos::pos::pos::pos:

Во ред е експеру оди гледај ги до година Малага од сегунда. Збориш како не сме прателе шпанско, а изгледа ти не си ги прател другиве лиги. Да не беше падот на Херта во последните натпревари лани ќе играа ЛШ и тоа само заради одбраната, издржуваа да не примат голови од германкски екипи кој само за напад знаат. Сотон исто како и Малга им се држи цело време на големите од Англија и они се во ЛЕ заради одбраната. Малага кај се?

Остај ме сега да ја догледам брукава од Јунајтед. :D

Во ред е експеру оди гледај ги до година Малага од сегунда. Збориш како не сме прателе шпанско, а изгледа ти не си ги прател другиве лиги. Да не беше падот на Херта во последните натпревари лани ќе играа ЛШ и тоа само заради одбраната, издржуваа да не примат голови од германкски екипи кој само за напад знаат. Сотон исто како и Малга им се држи цело време на големите од Англија и они се во ЛЕ заради одбраната. Малага кај се?

Остај ме сега да ја догледам брукава од Јунајтед. :D

Експерту,Сотон и Херта неможат да имаат подобра одбрана од Малага бидејќи самите како екипи немаат таков пристап на играта,всушност Германците знаат да играат одбрана ама проблемот е тоа што тие одат на гол повеќе на секој натпревар бидејќи тоа му е стил на игра..а Сотон ги погоди искрено,Англиските екипи се убедливо најнеписмени дефанзивно од сите и ти најде да ги споредуваш со Малага која му се држи на 0-1 гол на Барса и Реал..па Саутептон да игра против Барса има торпедо да ги снајди..и на кој големи му се држи во Англија?..на Јунајтед или Челзи?..биди сериозен малце..сите овие големите од Англија се гола вода и мачкина кашлица за Реал,Барса и Атлетико Мадрид.

За Саусоло и Монако не искоментирав бидејќи за нив е реалтивно ама за Англиска и Германска екипа да ми кажиш дека играле добра одбрана споредено со Малага е смешно

Секогаш на Џони кога му читам вакви муабети, ми текнува на „Бенфика е подобар тим од Челзи, ќе го тепа на 8 од 10 натпревари.“, а секако и после тоа „Нормално дека беа подобри, ама немаа среќа/неискуството се покажа.“. И така. Интересно е, не викам не :D

Секогаш на Џони кога му читам вакви муабети, ми текнува на „Бенфика е подобар тим од Челзи, ќе го тепа на 8 од 10 натпревари.“, а секако и после тоа „Нормално дека беа подобри, ама немаа среќа/неискуството се покажа.“. И така. Интересно е, не викам не :D
ја на ова се сеќавам, не дека продава памет човекот ама фасцинира колку е самоуверен :icon_lol:
Не игра името и историјата туку играчите на теренот а Рома моментално има дрим тим за тие ѓупците од Порто и мислам дека Салах и Џеко ќе му ја дупнат глата вечер...1 и т12+
Ебати Рома ги зареков.....

Врска немам кај да пишам,кај можам да најдам кај нашиве карта ама само за Лудогорец-Арсенал,значи не оние блок карти што се него само за таа утакмица...без организиран превоз,со самостоен :)

Врска немам кај да пишам,кај можам да најдам кај нашиве карта ама само за Лудогорец-Арсенал,значи не оние блок карти што се него само за таа утакмица...без организиран превоз,со самостоен :)
На mktickets имаше 3к и нешто беше со самостоен, 4800 мислам со организиран превоз. Само за Лудогорец - Арсенал. Еве:
https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.ne...=9e041bc2b56e2f78d52484f4043e631c&oe=57ED5950

Погледнете ги вечерашните парови и кажете ми пак дека сте за да играат вакви шабански екипи и сте против тоа да има загарантирани 4 претставника од топ 4 лигите.

Погледнете ги вечерашните парови и кажете ми пак дека сте за да играат вакви шабански екипи и сте против тоа да има загарантирани 4 претставника од топ 4 лигите.
Мене повеќе ме иритира што тие што на одредени теми се во таборот секој по заслуга да си влага во ЛШ а не со педигре, после први се со досадно, ауу баууу, МТВ кај го најдовте ова, па нели ЛШ е, по заслуга се сите, нема екипи со стара слава :icon_mrgr:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom