HearthStone

Amaterasu

123123113
Член од
17 април 2012
Мислења
1.231
Поени од реакции
1.280
Пред некој ден почнав да ја играм и ми се свиѓа играва што не бара многу време. Стави се три пати во денот по 15-20 минути колку да разбистриш мозок.
Играм само прист и за сега одлично ми иде со него.
Некој совет на што да ги трошам парите? Дали арената вреди?
Според моето скромно искуство (играм 4 месеци) арената се исплаќа повеќе од купување на packs. Ако направиш 3 или повеќе победи, добиваш pack, околу 50 голд и даст/карта (некогаш може и 2 packs да добиеш). Така да со 3 или повеќе победи си секогаш во плус, а тоа не е многу тешко да се постигне. Дури и да не направиш 3 победи, ќе изгубиш околу 20 голд, (наместо 100 ќе го платиш 120-130 голд pack-от) така да според мене вреди да се ризикува. Е сега ако сакаш да правиш одредени декови ќе ти требаат карти и од авантурите, а за да ги завршиш сите ќе ти биде потребно баајги голд. Така да отвори си на нет, види кои карти од каде се добиваат и врз база на тоа што сакаш да земеш, направи си план за голдот :D. Притоа како нов играч, убаво е да ги разгледаш и да ги завршиш сите "скриени" квестови.

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Според моето скромно искуство (играм 4 месеци) арената се исплаќа повеќе од купување на packs. Ако направиш 3 или повеќе победи, добиваш pack, околу 50 голд и даст/карта (некогаш може и 2 packs да добиеш). Така да со 3 или повеќе победи си секогаш во плус, а тоа не е многу тешко да се постигне. Дури и да не направиш 3 победи, ќе изгубиш околу 20 голд, (наместо 100 ќе го платиш 120-130 голд pack-от) така да според мене вреди да се ризикува. Е сега ако сакаш да правиш одредени декови ќе ти требаат карти и од авантурите, а за да ги завршиш сите ќе ти биде потребно баајги голд. Така да отвори си на нет, види кои карти од каде се добиваат и врз база на тоа што сакаш да земеш, направи си план за голдот :D. Притоа како нов играч, убаво е да ги разгледаш и да ги завршиш сите "скриени" квестови.
Еве уште некои што вредат повеќе :)

Логирање преку андроид телефони може и преку РС со малку замарање со емулатори или со рутиран андроид уред па да ја „излажеш“ играта дека се стартува од друг модел на телефон.

Логирање од Galaxy S6 најмногу вреди :)

Ska Maniac

Бараба
Член од
2 октомври 2013
Мислења
11.147
Поени од реакции
27.735
Kaжете неко е комбо за тавернава.
Јас со прист со holy smite, mind blast i holy fire сефтосав пак :)

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.757
Поени од реакции
52.725
Премногу долго немав отворено legendary. Денес конечно ми светна портокалово, и...

Прегледај го приврзокот 151763
Мене ова ми беше последниот. Повеќе од два месеци значи, а отварам често бустери. Денес го избришав за да го искрафтам Едвин. Почнав да губам цело време и си викам само добри бустери може да ме расположат. Си земав неколку, и ми се падна пак Millhouse :facepalm:

Член од
17 јуни 2012
Мислења
1.934
Поени од реакции
2.438
Мене ова ми беше последниот. Повеќе од два месеци значи, а отварам често бустери. Денес го избришав за да го искрафтам Едвин. Почнав да губам цело време и си викам само добри бустери може да ме расположат. Си земав неколку, и ми се падна пак Millhouse :facepalm:
И мене 2 месеци ми се нема паднато леџендери ама затоа епик се паѓа у секое трето пакетче

Ska Maniac

Бараба
Член од
2 октомври 2013
Мислења
11.147
Поени од реакции
27.735
И мене 2 месеци ми се нема паднато леџендери ама затоа епик се паѓа у секое трето пакетче
Да не ја купивте понудата 10 пака и леџендари за 5 долари ?

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.757
Поени од реакции
52.725
Да не ја купивте понудата 10 пака и леџендари за 5 долари ?
Јас го земав прееска. Леџендари ми беше Тирион што го имам, а 10те бустери беа 400 даст, имав баш се. Најлошо потрошени 5 долари :tapp:

Kajgana Shop

На врв Bottom