- Член од
- 11 јули 2014
- Мислења
- 1.124
- Поени од реакции
- 341
Види на страните на АМЦ или Нептун. Околу 10 илјади е Прајмот а поскап малку е Ј5.
Да пробаш вака:Дечки земав Huawei P9 Lite и неможам да ги исклучам тие Predictive words. Пробав да ги сменам сите можни тастатури, го прегледав 100 пати цело ебано мени, на Гугл се едни исти одговори за исклучување кои кај мене не функционираат. Некој да имал ваков проблем и да го решил? Основниве кај мене не функционираат:
- From the home screen, swipe left.
- Tap Settings.
- Scroll down and tap Advanced settings.
- Tap Language & input.
- Tap Huawei Swype.
- Tap Settings.
- Scroll down and tap the Next word prediction switch
Сум имал ХТЦ каде на две места мораше да се сетира за да не се појавуваат овие заебанции. Барај и во Advanced settings
Language & Input се наоѓаат во Advanced Settings, ги исклучив сите можни опции и на тастатурата што одеше со телефонот, и на Google тастатурата и нејке.Да пробаш вака:
[*]From the home screen, swipe left.
[*]Tap Settings.
[*]Scroll down and tap Advanced settings.
[*]Tap Language & input.
[*]Tap spelling corrections
Sent from my EVA using Tapatalk
За да се поврзуваш треба двете страни да има исти апликации како на пример Коди ,а ако го нема на ТВ-то тогаш види што има или каква апликација на ТВ-то на пример SmartShare и истото такво инсталирај на телефонот од ПлејСтоур или Аппстоур. А што телевизор имаш???Ми треба апликација со која би го поврзал телефонот со телевизорoт преку Wifi и преку која би можело да се пуштаат апликации од телефонот за гледање на ТВ. Пример пушташ КОДИ на телефон и гледаш на ТВ. Сум испробал доста CAST апликации но никако да налетам на тоа што ми треба. Има ли такво нешто ?
За да се поврзуваш треба двете страни да има исти апликации како на пример Коди ,а ако го нема на ТВ-то тогаш види што има или каква апликација на ТВ-то на пример SmartShare и истото такво инсталирај на телефонот од ПлејСтоур или Аппстоур. А што телевизор имаш???Ми треба апликација со која би го поврзал телефонот со телевизорoт преку Wifi и преку која би можело да се пуштаат апликации од телефонот за гледање на ТВ. Пример пушташ КОДИ на телефон и гледаш на ТВ. Сум испробал доста CAST апликации но никако да налетам на тоа што ми треба. Има ли такво нешто ?
Има некој проблем со форумот, и кај мене на Тапаток не го отвара, преку броузер е спор.Неможам да влезам од тапаталк, зошто?
Различни модели = Различни апдејтиСо еден другар имаме исти телефони Samsung J5 кај мене е DUOS а кај него со една сим картичка исто и моделот е J500F кај мене а кај него е J500FN и досега трипати му стигна за апдејт на софтвер а кај мене само еднаш,последниот пат за надградба до 6.0.1.Дали има некаква врска со ова што го пишав погоре,ако може некој да ми објасни малку зошто е тоа така.