Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Сандро има само прелазна од мене, никој друг.Море да дојдеше Витсел, Асамоа ќе играше само на ПЕС пра постава...Али рака на срце сите изиграа далеку под нивото...т.е. катастрофа...на ваква утакмица Игуаин требаше прва постава да игра...
Се сложвам за Сандро. Мечов беше екстра.Сандро има само прелазна од мене, никој друг.
Заслужена победа на Интер, не дека беа нешто подобри, ама повеќе ја сакаа победата. А ова треба да претставува шамар за играчите на Јуве, а пред се за Алегри. Го чува на клупа Игуаин до 75 минута, го игра Манџукич кој не се соедини со топката освен кога паѓаше.
Во последните 5 сезони, Асамоа го одигра најлошиот натпревар што играч на Јуве го има одиграно воопшто. Ајде сваќам повреда и се останато, ама барем да го гледаш да се труди. Му веруваа, му дадоа шанса,ама како што гледам тој во Јануари ќе биде првиот што ќе ги пакува куферите. Подобро шанса да му даде на некое дете од Примавера тимот, подобро ќе се покаже.
Уште еден проблем на Јуве е тоа што почнаа веќе да ги потценуваат противниците, што е лоша работа. Се однесуваат на терен како да можат кога сакаат да постигнат гол.
Според мене не е толку болен поразот колку што е ваквиот пристап на играта.
Мора да се поправат, ептен се опуштија.