Фан Клуб: Интер

Бекојте само нечинеја другото се газеше... И Банега откако влезе со Икарди изгазија напред, Кандрева развали ама бекојте не отвараја доволно.

Да пер, пошо оа е маалски фудбал и ако не ти играат по ќеф соиграчите, ќе пуштат голоЈ или ќе браниш со ГЗ :)
Ама од цела таа мизерија да се фатиш и да го критикуваш голманот кој спаси 2-3 100% шанси на 0-0 и немаше никаква вина за головите..

Дамбросио и Нагатомо после овој натпревар мислам дека треба да ја променат професијата, чудно е како се нашле во светот на фудбалот.

На Брозович денес не му се играше, Мело и Медел се класични деструктивци, играчи кои се реткост во модерниот фудбал па многу не ни можевме да очекуваме од нив.

Бијабијани е добар за на клупа, но да си седи таму и да не влегува. Паласио требаше да се пензионира уште пред неколку сезони, Едер пробуваше нешто но немаше со кој да игра.

Измените беа залудни, и Меси и Роналдо да влезат во вака поставен тим без амбиции за игра е залудно.

Ги потценивме овие и им излеговме со втора екипа. Го испушивме за сите пари.

Да бог да ги ебел најголемокурестиот Банту Црнец .... онака .... На Сакатомо очите да му исапднат и да заврши уште еден факс, Бетменович да се насмее од болка, Ранокија да се опамети а на Паласио уште еден Реп да му израсне за да има 3 пошо еден има на коса а еден у ГЗ семката да му ја изнаебам.

Ајде прво коло е, не е ништо страшно се чуваат за Рубентус поважен натпревар е.
П.С: Со овој состав се увериа дека пола екипа треба да си одат оти не се за Интер...

Ајде прво коло е, не е ништо страшно се чуваат за Рубентус поважен натпревар е.
П.С: Со овој состав се увериа дека пола екипа треба да си одат оти не се за Интер...

Не бе, според експертиве имаме тип-топ тим за ЛШ, само ваљда неќе да им тргни оти јас и неколку други тука јадеме говна цело време... :unsure:

КАКО БЕ Хандановиќ не е за критикување? Нормални ли сте вие што го браните? Што беше она со слободниот ќе ми објасните? ТОА Е СРАМНО за еден голман, топка по средина, а тој стои, а не знам дали го имате приметено во доста наврати останува укопан во земја без да проба да одбрани, не знам што му е филмот најискрено. Нека се изгуби од тимов веќе не можам пред очи да го гледам.

Друго, све беше очај денес освен Едер. Брозовиќ како со сила да играше, се курчи нешто копилето, мисли дека е Иниеста. Паласио немам зборови најискрено, уште па капитен... Нагатомо :shook::shook::shook::shook::shook::shook::shook: Сета болест на светот му ја посакувам.

Јас не се потресов премногу за поразов, ме боли кур за ЛЕ, и така е шугаво ова натпреварување, али сепак срамота е Бер ШЕВА да те моча сред Милано.

Ги потценивме овие и им излеговме со втора екипа. Го испушивме за сите пари.
Јас мислам дека не ги потценија туку ова беше идеална утакмица каде што резервите требаше да покажат дека во иднина ќе може да се смета на нив во ротација.
После вакво фијаско дома против непостоечка екипа како Брозовиќ, Бијабијани, Паласио, Мело, Ранокија ќе очекуваат да добиваат шанси на следни утакмици.

Да е паметен Де Бур би раскрстил со овие играчи, тоа е тоа, поздрав.
Кој си бе ти Брозовиќ, кој си кажи ми? Одеднаш стана играч па не ти се игра против вакви противници, ало копиле шугаво, 0 точни додавања, 0 дриблинзи, 0 дуели, 0 метри истрчани е твојот епилог од едно полувреме. Со Киево прво коло влезе 10 минути и таму го имаше истиот учинок.
Паласио барем трчаше натака навака, јебига толку може и знае човекот, у години е, пред умирање е и тоа е тоа. Ранокија, Мело и Бијабијани исто, толку знаат и можат и чао, нема веќе нервирање со нив, дно од играчи и поздрав.

Ова копилево хрватско највеќе ме изнервира, он играше прва постава лани, требаше да ја води утакмицава, треба да се бори за место.. мртвиот курташак си играше, многу сум јак ја за да играм против вакви екипи. Епа умри сеа на клупа ти ебам све, никако договор продужување, зимоска шиткање у Вотфорд и чао да не те гледам.

Лелеле какво комбо би биле Броз и Џиги, ауууу :pos::pos: Овој шмиргла фаца, нервозен до гроб, триглицериди и шеќер има од нервози, јаде шишиња на клупа, а Броз трол фаца, Тимон, го боли кур за све, по 300 глупости прави на утакмица. Мацари ќе му влага у терен и ќе го брка кај корнер знаменцата. :D

FB_IMG_1474024076816.jpg[DOUBLEPOST=1474026547][/DOUBLEPOST]Или од моја гледна точка:
Screenshot (15).png
да му а ебам крфта скапана

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom