Фан Клуб: Интер

Со кој состав утре ќе излеземе против местачите,против клубот кој е синоним за прљавост и нечесност?
Клубот кој и го зема образот на цела фудбалска италија и кој е најомразен меѓу сите фанови на фудбалската игра
(искрено кур ме заболе со кој состав ќе излеземе,едноставно сакав да си напраам повод да го извреѓам тоа ѓубре од клуб)

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

Таљавенто + Јувентус = Скратен живот за 90 минути

Последно уредено:
Го нејќат Мурињо манчестеровци,како би го вратил назад уффф...
Со 2 раце би потпишал,и пред Симеоне ми е на листата за тренери :)

murinjo posle 2010 godina stana mnogu samobendisan covek i nikogas krivicata za poraz ne ja prevzima vrz sebe tuku ja prefrla na nekoj drug i vo nikoj slucaj ne bi sakal murinjo da dojde vo inter ke ne napravi pomizerni odkolku sto sme sega

murinjo posle 2010 godina stana mnogu samobendisan covek i nikogas krivicata za poraz ne ja prevzima vrz sebe tuku ja prefrla na nekoj drug i vo nikoj slucaj ne bi sakal murinjo da dojde vo inter ke ne napravi pomizerni odkolku sto sme sega

Помизерни од што сме моментално само Гасперини може да не направи.
Мурињо секогаш беше самобендисан тип, па и во 2010, памтиш кога Пандев постигна гол од слободен против Милан, како се удираше по гради, како тој гол да беше од негови нозе. Инаку ја немаме таа среќа да го вратиме назад во тоа да бидеш сигурен, тој уште најмалце 2год ќе биде во Манчестер.

Кој им е терминов бе за оваа утакмица жити се ? Нема да можам да се нервирам вечер .

Како и да е , очекувам да излезат со повеке самодоверба иако јувентус е фаворит очекувам по машки пристап со физички фудбал, само така ке им се кратат акциите на јуве. Сепак со нашиве бекови ништо чудно да не расцепат во прво полувреме ама Интер е Интер и секој можен епилог нема да ме чуди.

INTER (4-2-3-1): 1 Handanovic; 33 D'Ambrosio, 25 Miranda, 24 Murillo, 21 Santon; 6 Joao Mario, 17 Medel; 87 Candreva, 19 Banega, 23 Eder; 9 Icardi.

И кој кур му е на Де Бур нели сакаше млади играчи па стави го Кондогбија на местото на Медел да му ебам мајката у пичка.

Не бе,имам кажано, не е за две нозе таа глава бубуљичава

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

За интер секогаш е критично почетокот на 2-то полувреме доколку не примиме гол во првите минути од 2 полувреме мислам дека ќе извлечеме солиден резултат, зошто и јувентус не се нешто посебно.

Солидна игра, доволно е еден плеј Банега/Марио за уште еден во напад или полушпиц Перишич/Јоветич.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom