Фан Клуб: Интер

Јоветиќ не е регистриран исто како што Марио, Барбоса, Кондогбија не се регистрирани а тоа е ФФП.
У јануари има нова регистрација а тогаш ваљда ќе го решат ова со ФФП со неколку трансфери у Кина и ваљда ќе ги пријават и останатите.

Со овој состав ако не можат да ја поминат групава ондак не ни заслужуваат да идат понатаму.
Вечер нека играат сите резерви, Банега ни 2 минути не смее да изигра.
Едер, Паласио, Бијабијани
Мело, Медел, Брозовиќ
Минаж, Миранда, Ранокија, Сидаш
Карицо

Нека ги решат за едно полувреме за после да може да излезат Миранда и Медел, другите нека цепаат 90 минути. И Нагатомо нека добие некоја минута.
Штета го нема Гнукури, тука треба да игра по цели утакмици.

Повреден е изгледа Гнокури,а и Де Бур е мадафакер и не сака да ризикува на голманската позиција,ќе си брани Ханда стандардно.Паласио не знам која улога ќе ја има на теренот лева,десна статива или пречката ќе ја држи да не падне

Слободно нека игра Паласио у ЛЕ, нека искочи со 19-та постава ако сака. Битно е да не се преебе некој пред дербито у недела, доста битен меч е тоа за нас.

Слободно нека игра Паласио у ЛЕ, нека искочи со 19-та постава ако сака. Битно е да не се преебе некој пред дербито у недела, доста битен меч е тоа за нас.
За што е битен?Демек се бркаме со јувентус кој ке заврши прв?:pos:
Дај нека ги добиваат малите клубови,со јуве секако не можеме да мериме муда

Gabriel Barbosa ke igra protiv Juve?
Не, утре треба да пристигне во Милано, ќе има претставување ко Марио што доби пред утакмицата и ќе ја гледа од трибини.
Се очекува да почне да игра дури со Болоња. Значи Јуве, Емполи ќе ги прати од трибини.

Добро зашто мора секој натпревар со Јувентус да го суди Таљавентус? Се виде у Европа со Севиља како играат со посериозен противник па сеа мора и дополнителна помош...

За што е битен?Демек се бркаме со јувентус кој ке заврши прв?:pos:
Дај нека ги добиваат малите клубови,со јуве секако не можеме да мериме муда
Како бе зошто? Па веќе имаме два непланирани киксови, изгубени се 4 бодови, реално победа во дербито би значела огромен буст и ветар во грб за Интер. Како може дерби да не е важно, не те сфаќам...

Сега тие криминалците против нас ќе се разиграат и глата ќе ни ја дупнат,како што ни се киксери сите назад кој од кој има 3 гола да ни стегнат и да не спуштат на земја после добрата игра и победа против Пескара..лошо претчуство имам и мислам дека ќе не претепаат

Чим ти имаш лошо претчувство немаме гајле, тепаме со 2 разлика.

Полесен противник у ЛЕ нема. Паласио тајм то шајн.

Јоветиќ не е регистриран исто како што Марио, Барбоса, Кондогбија не се регистрирани а тоа е ФФП.
У јануари има нова регистрација а тогаш ваљда ќе го решат ова со ФФП со неколку трансфери у Кина и ваљда ќе ги пријават и останатите.

Со овој состав ако не можат да ја поминат групава ондак не ни заслужуваат да идат понатаму.
Вечер нека играат сите резерви, Банега ни 2 минути не смее да изигра.
Едер, Паласио, Бијабијани
Мело, Медел, Брозовиќ
Минаж, Миранда, Ранокија, Сидаш
Карицо

Нека ги решат за едно полувреме за после да може да излезат Миранда и Медел, другите нека цепаат 90 минути. И Нагатомо нека добие некоја минута.
Штета го нема Гнукури, тука треба да игра по цели утакмици.
zs?

INTER (4-3-3): Handanovic; D'Ambrosio, Ranocchia, Murillo, Nagatomo; Felipe Melo, Medel, Brozovic; Biabiany, Palacio, Eder.

Дрим тим

14292441_1249984285051708_2772103780200851117_n.jpg

:D Kaков курташак од дрес е ова мајко мила. :pos:
Ама секси е, за на плажа, со хавајки. :icon_mrgr:

Да си го трампаме Гоче со Паласио, полош не е, башка добиваме хоум гроун.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom