Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
А твојот поубав е демек :kuracc: ... Флоки е легенда бе, ако гледаш Викинзи серијалот ... лудак човек.
Гледам и од day 1 го мразам, додуша на пауза ми се сега. Го знам историски крајот на Рагнар ито сосем на неќење го дознав и паузирав :D

Шо му фали на мојот бе педер :D

А ќутеше како пичка пред 3 дена на волејот на Гонзало ? .. или првата утакмица кога ја реши... ајде педала гледаш никој не те ебава 2 посто тука, едно што навиваш за 19 клубови, друго што немаш три чисти.. Гонзало ти е крив за синоќешното нерешено ? Па ти си бил стварно капца бе...
Кој кур си ти фактор овдека па да кажуеш кој што да пишува? Реков дека не ме интересира во Серија А што ќе направи. Не реков дека он е крив за нерешеното, ама он тоа за што е платен и за што зема плата не го направи. Не се ни потруди. Ама вие дркаџиите никад нема тоа да го признаете.

Кој кур си ти фактор овдека па да кажуеш кој што да пишува? Реков дека не ме интересира во Серија А што ќе направи. Не реков дека он е крив за нерешеното, ама он тоа за што е платен и за што зема плата не го направи. Не се ни потруди. Ама вие дркаџиите никад нема тоа да го признаете.
Не во право си што сакаш продужи да си пишуваш... Само што пишуваш од инат, неподкрепено... како не се потрудил ? Како од овој 1 меч ти увиде дека он не ја заслужил платата. ГЛУПОСТИ ПИШУВАШ![DOUBLEPOST=1473970073][/DOUBLEPOST]
Гледам и од day 1 го мразам, додуша на пауза ми се сега. Го знам историски крајот на Рагнар ито сосем на неќење го дознав и паузирав :D
Шо му фали на мојот бе педер :D
Дете шо покажува црвен картон.. шознам.. ми но лајк ит :icon_mrgr: . детски е ебаго....

Последно уредено:
Не во право си што сакаш продужи да си пишуваш... Само што пишуваш од инат, неподкрепено... како не се потрудил ? Како од овој 1 меч ти увиде дека он не ја заслужил платата. ГЛУПОСТИ ПИШУВАШ![DOUBLEPOST=1473970073][/DOUBLEPOST]
Дете шо покажува црвен картон.. шознам.. ми но лајк ит :icon_mrgr: . детски е ебаго....
А што тоа он направи што тебе те импресионираше?

А што тоа он направи што тебе те импресионираше?
Каде напишав дека импресионирал ? ... и каде ти прочита дека играч од толку и толку пари и со толкава и толкава плата МОРА да импресионира секоја божја утакмица? Кој е тој играч , постоел некогаш ???

Каде напишав дека импресионирал ? ... и каде ти прочита дека играч од толку и толку пари и со толкава и толкава плата МОРА да импресионира секоја божја утакмица? Кој е тој играч , постоел некогаш ???
Павел Недвед :love:

Па за кој курац лупнаа толку пари за него? Можеа пример Матри да го вратат, и тој го може тоа што го правеше Игуаин вчера.
Уште летоска кога се деси трансферот пишав дека на Јувентус му треба напаѓач за во ЛШ, не за во калчо. Калчото 5 пати по ред се освојува без најдобриот стрелец. ГОЛОВИ очекувам од него бре, што е толку тешко да се сфати? Ама на тацна голови нема, поготово во ЛШ. Колку пати Азамоа и Кедира одземаа топки во прво полувреме, ама пропаднаа акциите пошо овие немаа на кого да подадат напред?

^ аууу нема дијагноза за ваков пациент.

Пази го ова „не ме интересира во Серија А што ќе направи“, оти нели, на балет се пратени. :pos:

Пази го ова „не ме интересира во Серија А што ќе направи“, оти нели, на балет се пратени. :pos:
Мене ми е жал навистина можеби е океј момак у риал лајф, но еве прв пат да удрам игнор на еден член на кајгана :toe: .

Пичко, цитирај кога веќе збориш за мене. Да, не ме интересира што ќе направи во Серија А. Не ме интересира дали ќе му даде 3 гола на Интер кога на една Севиља со еден куп нови играчи и тренер не и може ништо.

Апидрон чисто оти не сум идиот јавно ти кажувам дека ти ги пријавив двете мислење последни заради директни навреди и јавно кажувам дека очекувам да ни дадат малку одмор од тебе некое време.

Една работа се глупостите што ги тресеш, додека сосема друго е веќе кога се правиш петел и навредуваш други.

Де бе се карате за глупости... Нека пише кој што сака за играчите, голем патлак ако некој каже Игуаин е дрво... Се гледа дека е класа играч, 1 коло е во ЛШ, 1 текма со тимот му е, што се замарате, јас верувам дека ќе распали...

14333675_1117114331709834_3382544299685591615_n.jpg

Апидрон чисто оти не сум идиот јавно ти кажувам дека ти ги пријавив двете мислење последни заради директни навреди и јавно кажувам дека очекувам да ни дадат малку одмор од тебе некое време.

Една работа се глупостите што ги тресеш, додека сосема друго е веќе кога се правиш петел и навредуваш други.
Директните навреди некои луѓе ги почнуваат тогаш кога неможат да се спротивстават аргументирано на спротивното мислење, и од немоќ прво почнуваат да употребуваат „досетки“ за да ја свртат дебатата на шега, а кога нема да им успее тогаш се префрлаат на навреди. Тоа нормално, не го прави секој. Паметен човек кога ќе види дека нема аргументи, признава, и се повлекува, сепак никој не е совршен па се да знае. Секој си има различно мислење, тоа што некој има различно мислење од моето, не значи дека сега треба да го плукам, сепак културата е таа што треба да се задржи.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom