Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Дечки нешто повеќе инфо за тоа зошто првиве натпревари Стураро не бил во плановите ниту за на клупа? Пад на форма? Се курчел? Нешто друго....? Го заборавив дека постои играчов :D
Povreden bese, ke se vratit za mn,brzo.

Sent from my D2403 using Tapatalk

Така и Игуаин ќе се истури на некое сирото миланско тимче и повторно ќе биде најјак напаѓач, тоа што во битната утакмица го немало нигде нема врска. Исто како и Кавани.
Којзнае колкава радост ќе ти приреди Игуаин ако НЕ постигни гол против Интер?

Најголема радост ќе ми приредиш ТИ ако престанеш да ме цитираш за глупости.
Добро е кога признаваш, дека ти ги цитирам глупостите. Признавањето дека пишуваш глупости е првиот чекор да ги поправиш :)

порано имаше хармонија во фан клубов можеше со секој да се разбереш и да се караш и можеше да се среди сега неможеш на некои амеби да им објасниш нишо ко тие да се се во право .

Jaс сепак пред се' мислам дека не треба да се вреѓаме меѓу себе без разлика кој што како мисли.. Ако некој вика дека црното е бело нека си тера така и нема што да се замарате... Битно да не се расправаме..

Сепак јас сакав да остани барем уште сезонава, покрај новите играчи шо се дојсени.

И јас сакав, али сега кога го гледам како се однесува на терен као некоја алапача, па добро е што навреме го шитнавме. Прочита Кајт што изјави за Пол за дуелот со Феенорд? :)
Кај нас само ќутеше и се смееше, никогаш не се расправаше со соиграчите... Не ни помислуваше на тоа, одма Џиџи ќе му врзеше две цигански, Џорџо ќе му влезеше со две нозе, а Барѕаљи на клоци ќе го избркаше од терен :D

И јас сакав, али сега кога го гледам како се однесува на терен као некоја алапача, па добро е што навреме го шитнавме. Прочита Кајт што изјави за Пол за дуелот со Феенорд? :)
Кај нас само ќутеше и се смееше, никогаш не се расправаше со соиграчите... Не ни помислуваше на тоа, одма Џиџи ќе му врзеше две цигански, Џорџо ќе му влезеше со две нозе, а Барѕаљи на клоци ќе го избркаше од терен :D
Беше и кај нас казнуван од Конте, и да имаше по авторитетни фигури ко Пирло, Џиџи, Евра покрај кој шо не можеше многу да скока :)
Ама несомнен талент е и можи да прерасни во супер квалитетен играч, ни одблизу го нема достигнато максимумо според мене

Беше и кај нас казнуван од Конте, и да имаше по авторитетни фигури ко Пирло, Џиџи, Евра покрај кој шо не можеше многу да скока :)
Ама несомнен талент е и можи да прерасни во супер квалитетен играч, ни одблизу го нема достигнато максимумо според мене
Ова и ќе му биде максимумот чим полета уште од сега за некој милион плус, а пред само 2-3 сезони изјави давање бла бла сега ни се врати во Торино да се поздрави со тие што го направија да биде тоа што е денеска. Ама убаво имаше Евра слика на инстаграм или твитер кај и да беше. Добар шамар од Џиџи и Дибала, ама џабе кога го има тоа ѓуптинското во себе циганов. Како и да е според мене чекор назад отиде циганот со овој трансфер, освен некој милион плус.

И јас сакав да остане , и да можеше да постане мегу најјаките играчи , ама реално у манќестер со мртвине саиграчи и умрената лига, а и неговото понашање ако не иде надоле ке биде добро да си остане како што е со . . . .

денес Асамоа треба да покаже што знае , со креативец у тимот , а он да си игра бок 2 бокс , а не како претходните што немаше креативец и цела средина беше у пенис .

maxresdefault.jpg

Уморам болан, умирам. :pos:

p.s. 100 DAB

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom