Телефон vs. Телефон - Тема за споредби, искуства и препораки

• Креатор на темата Креатор на темата Boomerang
  • Време на започнување Време на започнување
Како тоа нама проксимити? ??( тоа е кога ѕвониш некому или ти ѕвони и прилепиш на уво и екранчето само си гаси додека разворате) ??!!

Sent from my iPad Air 2 using Tapatalk
Моја грешка другар...ги измешав проксимити со друго, јбг тоа е од сон кога ќе станам и да видам што е на кгн.

Sent from my SM-A310F using Tapatalk

Моја грешка другар...ги измешав проксимити со друго, јбг тоа е од сон кога ќе станам и да видам што е на кгн.

Во ред е сите грешиме, туку и последното на крај како стојат звучките мислам дали е силно доволно или е слаб звук?

Sent from my iPhone 5s using Tapatalk

Во ред е сите грешиме, туку и последното на крај како стојат звучките мислам дали е силно доволно или е слаб звук?

Звукот е одличен според мене. Доволно силно како што велиш. Претходно имав LG и слободно можам да ти кажам А3 имат далеку подобар звук.

za tie pari imas u vip j7 2016
baterijata mu e 3.300 u sporedba so 2.300 na a3
trae dva dena so gejmanje so stalno praenje nesto

http://www.vip.mk/uredi/telefoni/-/gsm-advisor/Samsung/2267054/Galaxy+J7+2016/wHJmfp5aRq4m
Во ред е тоа ,ама не е за мене и сака помалечко колку да покрие дланката или лесно в џеб се става затоа таа А3 е идеална димензија или барем 4,5 инч помалку уште подобро ама нема веќе такви инаку јас користам ајфон и ми истекува соговорот од оператор затоа А3 или некој слично такви димензии за под 15к

^- Нема допирна точка со Ј7... Ј7мицата е плочка, таблет... А3чето е сексиљаво мало телефонче. :)

И јас го манијачам подолго време А3 2016.. се заљубив во мобилниот. :D :D :D

Јас го имам A3 од фебруари годинава, многу елегантен телефон! :) Некни го зедов од кај мајка ми HTC-то што го имав да зборам со една колешка нејзина, кога видов што сум имала 3 години :facepalm: Презадоволна сум од него, па и од батеријата иако е послаба од другите што сте ги спомнале погоре. Едина маана е што е пренежно а за педантни ситничари како мене тоа значи задолжителен кејс за телефонов.

Во ред е тоа ,ама не е за мене и сака помалечко колку да покрие дланката или лесно в џеб се става затоа таа А3 е идеална димензија или барем 4,5 инч помалку уште подобро ама нема веќе такви инаку јас користам ајфон и ми истекува соговорот од оператор затоа А3 или некој слично такви димензии за под 15к

Мора да се купи од оператор? За тие пари од мене Redmi 3 Pro 3GB рам и батерија 4100 mAh

Alcatel Idol 4 или Huawei P9 lite?

Искуства, мислења, совети...?

Мора да се купи од оператор? За тие пари од мене Redmi 3 Pro 3GB рам и батерија 4100 mAh
Од операторот ми следува телефон како бонус јас само една третина од цената само доплаќам и ништо друго инаку да беше целосна сума одамна ќе купев од hi.com.mk односно од мејкерот.

Sent from my iPad Air 2 using Tapatalk

Alcatel Idol 4 или Huawei P9 lite?

Искуства, мислења, совети...?

Според мене, P9 lite е правиот избор.

Подобар приказ на бои на екранот, по-smooth управување има и побрз е од алкателот, подобар процесор, побрз е за гејминг, подобра батерија, подобра камера (поготово во слабо осветлување)....

Во се е подобар P9 Lite според мене, освен во квалитетот и гласноста на звукот во однос на алкателот.
Тука алкателот е подобар.

Како и да е, ако мора да биде еден од овие 2 телефони, би ти препорачал да си земеш P9 Lite и тоа без никакво колебање.

Според мене, P9 lite е правиот избор.

Подобар приказ на бои на екранот, по-smooth управување има и побрз е од алкателот, подобар процесор, побрз е за гејминг, подобра батерија, подобра камера (поготово во слабо осветлување)....

Во се е подобар P9 Lite според мене, освен во квалитетот и гласноста на звукот во однос на алкателот.
Тука алкателот е подобар.

Како и да е, ако мора да биде еден од овие 2 телефони, би ти препорачал да си земеш P9 Lite.
Алкателот е со 3 гига рам во Т-Мобајл, а p9 lite e со 2... тоа ме кочи едино. И цената е повисока на p9 Lite-oт за нијанса а не знам дали вреди.

Алкателот е со 3 гига рам во Т-Мобајл, а p9 lite e со 2... тоа ме кочи едино. И цената е повисока на p9 Lite-oт за нијанса а не знам дали вреди.
Имав два алкатели, Idol-ите кецот и двојката.

Бегам од алкател, катастрофа.

Не го гледај тоа така се е маркетинг имај на ум на пример РАМ меморија постои ддр2,ддр3 и ддр4 и така натаму истото и ова за смартфони.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom