Premier League - Season 2016/2017

Кој ќе биде шампион во оваа сезона?

• Вкупно гласачи
    218
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Тоа е главниот проблем кога ќе се кешира голема сума на пари за играч.
Торес во Челзи не постигнуваше голови ама асистираше и разигруваше... ама џабе „јавноста“ бараше од него голови и подобри партии бидејќи беше платен 50 мил.

Можеби сезонава нема толку да има медиумски притисок за Манчестер, но ако не освои ништо наредната има да фрчат наслови :)
Не брат, се очекуваше голови од Торес зошто Торес во тој период беше најдобриот напаѓач во Свет. Тоа ти е исто ко сега Суарез да не дава голови и да „отвара простор“, па да не биде критикуван.

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.763
Поени од реакции
52.740
Не брат, се очекуваше голови од Торес зошто Торес во тој период беше најдобриот напаѓач во Свет. Тоа ти е исто ко сега Суарез да не дава голови и да „отвара простор“, па да не биде критикуван.
Во тој момент баш и не беше. Пред тоа беше меѓу најдобрите. Ама да.

W

wicked_1

Гостин
и дресови да продава :icon_lol:

Член од
16 јули 2010
Мислења
3.091
Поени од реакции
2.039
Врска нема Погба со deep lying play. Ако веќе идеме во фудбал менаџер жаргон ондак Погба е класичен box-to-box играч, да урла наоколу, да изнесува топки, да шутира, све да праи у средина, напред-назад играч.
Ама за тоа мора да има некој што ќе стои позади него цело време да за брани коа ќе испаѓа овој.
Фелаинот го може тоа ама само против послаби противници, против вакви брзи екипи ко Сити ќе си имаат проблеми.
Таква улога со Ибра и Руни нема шанса, еден од нив двајца ќе мора да седи на клупа.

Да не биде дека терам инает, ама до сега сите натпревари што ги гледав освен против Хул, Погба имаше проблеми кога беше на 20-тина метри од противничкиот гол, 70% од случаеви или губеше топка или даваше неточен пас.
Мене ми делуваше спор, незнам можеби физички не е сеуште спремен.... Случај во дербито со Сити каде што последните 15 мин едвај се движеше.

За грмушката се слажам, против брзи и екипи кои напаѓаат конкретно мора да одмара.
Со Арсенал кога играат он е лекот :)

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Таква улога со Ибра и Руни нема шанса, еден од нив двајца ќе мора да седи на клупа.

Да не биде дека терам инает, ама до сега сите натпревари што ги гледав освен против Хул, Погба имаше проблеми кога беше на 20-тина метри од противничкиот гол, 70% од случаеви или губеше топка или даваше неточен пас.
Мене ми делуваше спор, незнам можеби физички не е сеуште спремен.... Случај во дербито со Сити каде што последните 15 мин едвај се движеше.

За грмушката се слажам, против брзи и екипи кои напаѓаат конкретно мора да одмара.
Со Арсенал кога играат он е лекот :)
Па баш затоа не е deep lyind playmaker ниту пак било каков плејмејкер, уште помалце новиот Јаја Туре.
Корпулентен е, јако се гради, не може да му се одземе топка, у дуел игра е стена, знае да изнесе топка, има јак шут и толку. Ниту е нешто посебно креативен ниту пак дисциплиниран у одбрана, у позициона одбрана.
Не знам по кои параметри е најдобар играч на негова позиција и како вреди 100 милиони евра ама ај ќе испадне дека од љубомора зборам.
Има уште леб да јаде Погба.

Ќе даде еден гол сеа против Вотфорд и главата ќе ми ја пукнат со доскочици.

Член од
14 април 2012
Мислења
32.993
Поени од реакции
67.843
Добри пријатели биле со Ричи.

Иначе, ако Мојс ги испадне Сандрленд у втора лига, пола ке му се опрости од срањето што го направи со Јунајтед.

Член од
25 мај 2010
Мислења
3.155
Поени од реакции
6.363
Вчерa Сaндерленд зa мaлку ќе успееше дa нaпрaви шaнсa, декa мнoгу е кoнкурентнa лигaтa и немa слaби екипи :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom