Premier League - Season 2016/2017

Кој ќе биде шампион во оваа сезона?

• Вкупно гласачи
    218
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
@Џони Вајсмилер zs не коментираш дека голот на Варди требал да биде поништен? Ги браниш судиите? :D

The rule states that:

- The ball must be stationary and is kicked from any point within the goal area by a player of the defending team
- The ball is in play when it leaves the penalty area
- Opponents must be outside the penalty area until the ball is in play

efb.png

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
@Џони Вајсмилер zs не коментираш дека голот на Варди требал да биде поништен? Ги браниш судиите? :D

The rule states that:

- The ball must be stationary and is kicked from any point within the goal area by a player of the defending team
- The ball is in play when it leaves the penalty area
- Opponents must be outside the penalty area until the ball is in play

Прегледај го приврзокот 156055
Обично се толерира ова кога фудбалерите се приввремено внатре во шеснаесетникот и ретко кгоа судиите го досудуваат,освен ептен ако влијае на играта ...Иначе не го видов голот,појма неам дури денес видов дека Ливерпул победиле 4-1 против Лечестер..е до толку сте небитни :D

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Обично се толерира ова кога фудбалерите се приввремено внатре во шеснаесетникот и ретко кгоа судиите го досудуваат,освен ептен ако влијае на играта ...Иначе не го видов голот,појма неам дури денес видов дека Ливерпул победиле 4-1 против Лечестер..е до толку сте небитни :D
Па реално, ова ептен влијаело на играта, затоа што противничкиот играч е преблиску до Ливерпул и му изнудува грешка.

zs небитни? :D
Шампиони станаа и уште Лечестер ги викаш? хахаа

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Па реално, ова ептен влијаело на играта, затоа што противничкиот играч е преблиску до Ливерпул и му изнудува грешка.

zs небитни? :D
Шампиони станаа и уште Лечестер ги викаш? хахаа
Сега го видов голот и мислам дека е регуларен,тој што влијае на играта е Дринквотерот кој е далеку од шеснаесетникот а Варди беше скроз на страна и само неколку сантими внатре во казнетиот простор додека се изведуваше голаут..ништо страшно :D

Член од
14 април 2012
Мислења
32.996
Поени од реакции
67.857
Премногу назад го играте Погба, не е ефективен во 2ка со Фелаини, дури не почните да играте со 3ца среден ред и бокс-то-бокс да игра Погба ќе биди ваков.
Го дискутиравме ова со @DeviAngel кај нас у клубот дека треба Погба да игра со двајца средњаци зад себе. И Дешамп слично го играше на Европското, и ништо не одигра.

Pa neli e platen 120 mil., so sea treba ne treba so 2ca ili 3ca vo sreden red. Ako ne site igraci na pogresni pozicii neka gi stavat za da moze Pogba dobro da igra.
За тие пари и десен бек треба да игра. :icon_lol:

Leo Bonnie

Кад се врате скитнице
Член од
20 декември 2008
Мислења
4.495
Поени од реакции
5.601
Го дискутиравме ова со @DeviAngel кај нас у клубот дека треба Погба да игра со двајца средњаци зад себе. И Дешамп слично го играше на Европското, и ништо не одигра.

За тие пари и десен бек треба да игра. :icon_lol:
Само Руни не треба да игра амф, да се врати треба бокс-ту-бокс или да играат Погба-Фелаини-Шнајдерлин и 3ка напред Марсијал-Ибра-Рашфорд. На толку пари потрошени Погба треба да ви биди главен играч и темел на играта, па ако треба и Руни да се седни на клупа и да се користи како замена за Ибра.

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Сега го видов голот и мислам дека е регуларен,тој што влијае на играта е Дринквотерот кој е далеку од шеснаесетникот а Варди беше скроз на страна и само неколку сантими внатре во казнетиот простор додека се изведуваше голаут..ништо страшно :D
Играчот не смее да влезе во шеснаесетник додека топката не биде „во игра“ а станува „во игра“ во моментот кога ќе напушти шеснаесетник. Види ја сликата, ќе видиш дека Дринквотер и топката во исто време се во шеснаесетник.

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Играчот не смее да влезе во шеснаесетник додека топката не биде „во игра“ а станува „во игра“ во моментот кога ќе напушти шеснаесетник. Види ја сликата, ќе видиш дека Дринквотер и топката во исто време се во шеснаесетник.
Играта се продолжува во моментот кога топката ќе го напушти просторот и кога ќе игра некој со нејзе, Дринквотерот е далеку од шеснаесетникот кога голманот изведува и си има право кога топката е изведена да истрча каде сака бидејќи беше надвор. Варди е тој кој е внатре ама овие ситуации се толерираат, таман работа ако се судат ваквите ситуации како ива бидејќи Дринквотерот беше многу далеку.

Член од
14 април 2012
Мислења
32.996
Поени од реакции
67.857
Само Руни не треба да игра амф, да се врати треба бокс-ту-бокс или да играат Погба-Фелаини-Шнајдерлин и 3ка напред Марсијал-Ибра-Рашфорд. На толку пари потрошени Погба треба да ви биди главен играч и темел на играта, па ако треба и Руни да се седни на клупа и да се користи како замена за Ибра.
Планира Мурињо да му даде free role, кажа дека ке ја гради играта околу него, ама Руни му ја е*е цела концепција, што го игра толку напред.

R

red.devil

Гостин
Брат, фудбал е, не е квантна физика па секое правило/закон буквално да се имплементира. Остај малце простор и за сива зона. :D

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
За ова дојдов :)

Можете слободно да ми пишете ПП да ги избришам постовите со сеир фацата на Харт од вчера, не ми е тешко :icon_lol: не дека Браво е решение на проблемот ама во никаква форма е братов, некој да читаше ќе мислеше за Буфон се работи.

комшијаTи

Комшија Ти
Член од
21 ноември 2013
Мислења
6.376
Поени од реакции
5.582
За ова дојдов :)

Можете слободно да ми пишете ПП да ги избришам постовите со сеир фацата на Харт од вчера, не ми е тешко :icon_lol: не дека Браво е решение на проблемот ама во никаква форма е братов, некој да читаше ќе мислеше за Буфон се работи.
Исто и ја....

Иначе Хазар ако ни држи ваква форма со Диего ќе праиме проблеми оваа година

Член од
12 декември 2010
Мислења
10.687
Поени од реакции
11.786
Конте одсекогаш вака се радувал на голови?
се си мислам претерува па и смешно и глупо изгледа
играат против факинг Свонси братов земал се радува мислиш у 95паднал голов на крајно тензичен натпревар или освојува англиско

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Четврти жут ли е ова за Коста? Уште еден и мал одмор.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom