Телма Телевизија

• Креатор на темата Креатор на темата Lincoln Burrows
  • Време на започнување Време на започнување
Еј Кaрoлинa, пушти Телмa дa видиш штo имa и пoсле пушти Кaнaл 5 и кaжи штo е пoдoбрo. Акo не мoжеш тoгaш види вo прoгрaмaтa.
Каде јас реков дека тоа што го емитуваат телевизии како Сител, Канал 5, Алфа е подобро од она што емитува Телма?
Повеќе зборував за концептот, но некој го протолкува тоа како содржина. Содржината во ниеден момент не беше предмет на дебата.

И не ми ја мешајте Каролина, самата не сака да се форсира по медиуми без повод. А повод се очекува околу Нова година - голем новогодишен бум.

Ти не си народот.
Од Македонскиве ТВ освен Телма ништи друго негледам затоа што останатото е срање.
А спојлер алерт. Ни ти не си народот.
Факт е дека Телма не гледана колку останатите телевизии.

А спојлер алерт. Ни ти не си народот.
Полека, не се летајте! А кој е народот? Ти мислиш дека пола македонски народ има дипломи од Јеил, Харвард, Кембриџ, Оксфорд? Вакви шупелки се бе дечко. Да нема таква плодна почва за турска серија - проста маса, нешколована багра, тие ич нема ни да ги купуваат, ни да ги пуштаат тие говна. Велија беше цар за тоа, а овие само го ископираа.
Ти помири се дека си малцинство. И мене ми е жал дека е така, ама к**%%*а со која општиш е и реалност и мнозинство.

И што му фали на нехаризматичниот врискачки битолски костур и каква врска има таа со Телма?

Полека, не се летајте! А кој е народот? Ти мислиш дека пола македонски народ има дипломи од Јеил, Харвард, Кембриџ, Оксфорд? Вакви шупелки се бе дечко. Да нема таква плодна почва за турска серија - проста маса, нешколована багра, тие ич нема ни да ги купуваат, ни да ги пуштаат тие говна. Велија беше цар за тоа, а овие само го ископираа.
Ти помири се дека си малцинство. И мене ми е жал дека е така, ама к**%%*а со која општиш е и реалност и мнозинство.

И што му фали на нехаризматичниот врискачки битолски костур и каква врска има таа со Телма?
Нема никаква врска Каролина со Телма, јас така ја викам Dijamante дека таа напнуваше со Каролина и нејзините концерти.
Каде јас реков дека тоа што го емитуваат телевизии како Сител, Канал 5, Алфа е подобро од она што емитува Телма?
Повеќе зборував за концептот, но некој го протолкува тоа како содржина. Содржината во ниеден момент не беше предмет на дебата.

И не ми ја мешајте Каролина, самата не сака да се форсира по медиуми без повод. А повод се очекува околу Нова година - голем новогодишен бум.
Ти викаше дека на Телма немало емисии никакви туку само репризи, што се правиш будала сега. Ти пишуваше дека Канал 5 и Сител се гледани дека имаат тоа што нема Телма.

Од понеделник Телма со измени во програмската шема. Дневникот ќе оди во 21:30, а од 22 секоја вечер ќе оди блокбастер. Како што видов од рекламата, ќе одат филмови излезени некаде 2010-2014 година, што воопшто не е лошо за македонска телевизија. Може и ќе ѕирнам некој филм што сум испуштил да го симнам од нет...

Анимираните филмови им се од истиот дистрибутер MCF што во Cineplexx ги има дистрибуирaно со истата синхронизација на македонски јазик.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom