Кладилница (Генерална дискусија)

Член од
15 октомври 2014
Мислења
2.041
Поени од реакции
802

Jbm ti Bradford !!
Denes i utre katastrofalna ponuda,ali za petok veke imam tri natprevara,Paide 3+,Albirex 3+ i Eindhoven 3+,ako ne izleze nekoja podobra opcija,ke gi pustam Baern M. 3+ ..

Член од
26 септември 2012
Мислења
8.368
Поени од реакции
7.137
де бре не сме толку отепани баскетџии , а ни унгарија сила некоја , играме пред домашна публика...........мислам дека ќе биде тесна, може да се добие

Член од
22 јули 2010
Мислења
778
Поени од реакции
447
Уште паѓа коефицентот за Македонија, сега е 1.55, што се случува знае ли некој?

B

Blade Torch

Гостин
Уште паѓа коефицентот за Македонија, сега е 1.55, што се случува знае ли некој?
не се секирај, не е сигурна. Се нема отруено најдобриот кошаркар на Унгарија од ракија во Кавадарци. Едноставно ебиветар против ебиветар играат. Полна сала може како најава дека домаќинот е во блага предност. Очобол од кошарка пред нас!

Член од
6 април 2009
Мислења
6.147
Поени од реакции
2.988
Војвода имал температура, Адам Ханга имал некоја повреда. Ама и двата би требало да играат, затоа и можеби падна коефициентот, поради ваквото инфо. Сепак убаво напишаа погоре, две слаби репрезентации, едноставно се може да биде. Да беше Дамјан + домашен терен, убеден бев дека ќе победиме, вака ќе биде потешко.

Член од
2 јануари 2015
Мислења
452
Поени од реакции
352
Против факинг Луксембург на крајта ни намалија на 10 нема да ме чуди овде и да изгубиме...

Член од
16 јули 2013
Мислења
3.880
Поени од реакции
4.409
Без коментар.... може ли да ми го објасни некој ова чудо мене?

Член од
16 јули 2013
Мислења
3.880
Поени од реакции
4.409
Без коментар.... може ли да ми го објасни некој ова чудо мене?
Никад да не тепаат мрсниве мајмуни од 3-1 трет дет го изгубија 4-6, поголем пичкарски меч неам глеано....

Kajgana Shop

На врв Bottom