Сакам да знам!

• Креатор на темата Креатор на темата blue ladybug
  • Време на започнување Време на започнување
Не знам дали е дозволено дискусија или едноставни одговори.
Некаде прочитав дека во суштина предметите немаат боја по која ние ги распознаваме туку бојата каква што е на пример на кафена цигла се формира заради светлината, самиот предмет во таа интеракција и нашиот вид. За сината боја се мислам дека е најголемата илузија од боите во природата.[/quot

„Бог ги создде небото и земјата“, кога ја создал светлината додека земјата била во темнина се пјавила нијансата на разлучни бои, така настанало и така останало само без некое посебно значење само зтое што тебало да има небо и мориња. Небото се ослокува на морињта или се рефлектира на водената површина. Ако небото е сино и водат е исто така.

Сакам да знам дали е законско и реално заработувачката со даваење под кирија на компјутери на интернет со 320 хардиск?
Благодарам однапред.

Некој да ми каже информација за бесплатниов превоз со железница за пензионери, кога оди, дали беше секоја последна недела во месецот?
За млади мислам до 26 години е бесплетно со воз секој прв и трет викенд секој месец, што значи овој викенд е бесплатно. Бесплатно е од 12 поручек во петок до 12 поручек во понеделник. Доколку сакате брз воз треба да доплатите 50 денари, а другите се бесплатни. За Прилеп, Битола и Велес е со новите возови, а за другите градови немам информација.

Moze da mi kazete koi bankovni avtomati (od koja od bankite) e najfriendly (ke mi zeme najmalce pari) pri podiganje na pari od visa karticka, no visa kartickata mi e povrzana so germansko bankovno konto?

Moze da mi kazete koi bankovni avtomati (od koja od bankite) e najfriendly (ke mi zeme najmalce pari) pri podiganje na pari od visa karticka, no visa kartickata mi e povrzana so germansko bankovno konto?
Незнам за најмалку ама за најмнгу е Уни .

Некој да знае дали ни требаат визи за Мексико или само со пасош може?

Некој да знае дали ни требаат визи за Мексико или само со пасош може?
Треба, во случај да имаш во моментот во пасошот валидна виза за САД, не треба.

Мислам дека сите се тука некаде околу 2-3 % . Во Стопанска знам дека на мене ми земаа 2,5 % од кога вадев со англиски мастеркард.

Sent from my HUAWEI GRA-L09 using Tapatalk

Доколку дознаете дека дечкото ве изневерил пред извесно време, иако тој никако не го признава тоа, или ајде постојат добри причини за да бидете 95% сигурни дека ве изневерил, дали би продолжиле да видете во врска со него?

Доколку дознаете дека дечкото ве изневерил пред извесно време, иако тој никако не го признава тоа, или ајде постојат добри причини за да бидете 95% сигурни дека ве изневерил, дали би продолжиле да видете во врска со него?
Не.

Всушност, ако навистина ме изневерил, тоа се случило пред една година овој период и тогаш сеуште не бевме официјално во врска ама натам одевме, изгледаше како многу затрескан по мене. И сега ме сака, а јас уште мислам на тоа дали ме изневерил, дали не.

Всушност, ако навистина ме изневерил, тоа се случило пред една година овој период и тогаш сеуште не бевме официјално во врска ама натам одевме, изгледаше како многу затрескан по мене. И сега ме сака, а јас уште мислам на тоа дали ме изневерил, дали не.
Година дена подоцна
година дена подоцна
година дена подоцна
година дена подоцна

Па уште тогаш и не бевте длабоко влезени во врска.

Ова као Ross и Rachel во Friends сценарио. We were on a break! :D

Година дена подоцна
година дена подоцна
година дена подоцна
година дена подоцна

Па уште тогаш и не бевте длабоко влезени во врска.

Ова као Ross и Rachel во Friends сценарио. We were on a break! :D
Па добро имаш право ама пред да навлеземе длабоко во врска, тој стварно изгледаше многу заљубен и постојано инсистираше да се гледаме..после 3-4 наши средби почнавме официјално да бидеме во врска

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom