Сакам да знам!

• Креатор на темата Креатор на темата blue ladybug
  • Време на започнување Време на започнување
Бев во 5 големи маркети и 3 маалски продавници. Никаде немаше.

НАРАВОУЧЕНИE:
КУРОФ
има во секоја втора продавница готови теста за палачинки.

П.С Со леб ќе ги јадам бананата и кремот, цев ме заболе!
За тоа време потрошено по продавници, 20 домашни палачинки ќе ти излегле. :P

То знам ... Ама ме плаши дека не е бистра ракијата во неа има нешто како раски некој незнам од шо може да е тоа...

процеди ја со цедалка

Го прашав татко ми ми вика колку е постара толку е поубава и ние имаме цела бочва од 50кила што стои :D
Пиј си немај гајле ;)

Sent from my SM-J200H using Tapatalk
ако ја чува за свадба џабе му е, не даваат више да си однесеш по рестораниве. [emoji3]

Sent from my iPhone using Tapatalk

ако ја чува за свадба џабе му е, не даваат више да си однесеш по рестораниве. [emoji3]

Sent from my iPhone using Tapatalk
дома со сватови бе ќе си ја пиеме :D

Sent from my SM-J200H using Tapatalk

Некој шпедитер или цариник да има овде да ми каже процедура за увоз на возила од САД , мотори и коли ... ???

Sent from my HUAWEI GRA-L09 using Tapatalk

Каде може да се купи резе за на влезна врата? Во Хубо маркет?

@Cool ...
каде е, што стана со членот.

здаво
некој што учел техничар за компјутерско управување да ми каже колку е тешко во прва година пти ќе го одам онака колку да можам да се префрлам во електо (информатика) па ќе треба ли многу учење за да поминам мн добар одличен???

Некој да ми каже информација за бесплатниов превоз со железница за пензионери, кога оди, дали беше секоја последна недела во месецот?

Некој да ми каже информација за бесплатниов превоз со железница за пензионери, кога оди, дали беше секоја последна недела во месецот?
Од тоа што најдов, статии од 2014 година, е секој втор викенд во месецот. Дали има промени не знам, јави се шалтер за информации во железничка.

Дали постои втор дел од филмот Викенд на мртовци ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom