СП 2018 - генерална дискусија

Дали сериозно мислите дека ќе се вратат темите?

• Вкупно гласачи
    45
  • Гласањето е завршено на .
Ни свиреле химна овие?
Можда сум глуп ја (добро, не можда, сигурно) ама стварно не гледам никаква логика зошто??

Грциве да ни свират химна...ќе сфатам. Викаат дека идентитетот од нив сме го украле.
Бугариве да свират ќе ги сфатам, викаат дека азбука сме им украле.

Ама Албанциве? Што? Случајно македонско малцинство во Албанија да не правело национални конфликти со претензии за станување на битен фактор во држава каде што се малцинство? Ако е така...не е проблем, слободно нека пцујат...и заслужуваат............

Ни го свиреле химната на стадионот Кузман Капидан во Скадар...

Финска-Косово 1:1

Наводно Косово имало посед на топката од 56%, а имале и статива.

Сите 3 меча во групата И завршија со 1:1.

тапа, порано имаше и фантази за квалификации, ова дејли 11 за кур не го бива[

што има во Софија да се игра кога Украина е домаќин :vrtioci:
Како што прочитав негде, Косово е домаќин, ама Словенија официјално го нема признато Косово и барале утакмицата да се игра на неутрален терен. Колку е точно не знам.

Зашто ја прекинаа утакмицата ?? Дрон да не им извадивме со етничка Македонија !?!?

Нели Барѕаљи ќе се повлечеше од репрезентацијата по завршувањето на ЕП? Не се дава стариот маме му ебам :)

Зашто ја прекинаа утакмицата ?? Дрон да не им извадивме со етничка Македонија !?!?

Невреме. Имаше невреме ного грмавиче трештавиче , и маанул одгоре господ , и прекин. :D

Harry Potter
Украјна не признава Косово и требва да се игра на неутрален терен. Знаеш ли од кога чекам да ми дојдат шипт'ри во Б'лгарија ? :icon_lol: С'рби ке дојдат, Левски, ЦСКА, украинци од БГ, од Украјна ... мислам дека нема да им се верува на шипт'рите:popce:

Зошто воопшто ш*и*п*т*а*р*с*к*а*в*а држава со име Албанија, игра воопшто фудбал?
Што им е филмов на навивачиве вчера? Кое племе се ни самите незнат.

Зошто воопшто ш*и*п*т*а*р*с*к*а*в*а држава со име Албанија, игра воопшто фудбал?
Што им е филмов на навивачиве вчера? Кое племе се ни самите незнат.
Курво не плачи/плачете.

На пријателски натпревар вие во Прилеп памтам добро како денеска со Албанија што напраивте.

Исвиркавте химна, скандиравте МРТОВ Ш. Добар Ш. и вие ќе критикувате.

хахааххахаахахаххахаха чујте и почујте

Малку ќе фатам офтопик, ама морам да прашам, па белки некој од “сограѓаните“ алванци ќе знае да ми одговори. Имено, што е толку навредливо во називот ши“птар, кога нити вие самите не се нарекувате Алванија/албанци, нити пак сте албанци, вистинските албанци, всушност се од некои села и краеви во Ерменија.

Малку ќе фатам офтопик, ама морам да прашам, па белки некој од “сограѓаните“ алванци ќе знае да ми одговори. Имено, што е толку навредливо во називот ши“птар, кога нити вие самите не се нарекувате Алванија/албанци, нити пак сте албанци, вистинските албанци, всушност се од некои села и краеви во Ерменија.

И вистинските македонски се некаде во Владивосток.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom