Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата tha CaspeR
  • Време на започнување Време на започнување
Ја пак за лоши вести....починал Џин Вајлдер..

РИП Вили Вонка :(

РИП Џин Вајлдер... Баш пред недела дена го гледав The Frisco Kid, еден од моите поомилени комедијанти :'(

Ах морав да го спомнам и see no evil, hear no evil со Ричард Прајор, сигурно сите овде го имаме гледано филмот :)

Conjuring 2 :pos: Ова е можеби најголемото потфрлување во споредба со првиот дел , кога станува збор за продолжеток на некој филм.

Conjuring 2 :pos: Ова е можеби најголемото потфрлување во споредба со првиот дел , кога станува збор за продолжеток на некој филм.
аман бе :shook:
ја па имам тотално спротивно мислење за филмов :toe:

Mommy (y)
Таман е рејтингот на филмов, да беше малце подобро напишан најверојатно ќе беше 10тка, а и со вака релативно краток текст доловена е огромна комплексност на ликовите.

Долан е пример како треба да изгледа new-age режисер, покрај другото егзекуцијата на филмов е чиста перфекција.

Mommy (y)
Таман е рејтингот на филмов, да беше малце подобро напишан најверојатно ќе беше 10тка, а и со вака релативно краток текст доловена е огромна комплексност на ликовите.

Долан е пример како треба да изгледа new-age режисер, покрај другото егзекуцијата на филмов е чиста перфекција.
Година и пол му се спремам да го гледам. Деновиве ќе биде, дефинитивно. (y)

Ah kako mi fali io denes I only god forgives vreminjata
Sea od koj da go branam Neon Demon
@MyloXyloto? :p

Година и пол му се спремам да го гледам. Деновиве ќе биде, дефинитивно. (y)

Ja ednas I go pustiv, I me napna formatot. Mozda nekad ke go gledam I jas.

Ah kako mi fali io denes I only god forgives vreminjata
Sea od koj da go branam Neon Demon
@MyloXyloto? :p
Пошто Only God Forgives не ми е глеан, ќе кажам Drive > Neon Demon.

Ме разочара малце, што знам, очекував можда повеќе. Приказната ми беше многу празна, у глобала другото океј. Прекрасни бои, нешто што го гледаме и во Drive, мада еднаш ми е пуштен God Forgives и го баталив, изглеа треба втора шанса.

Drive ми е :love::love::love::love:

6-ка за Неонскиот демон

Не дека е лош, ама многу досаден филм ми беше Drive

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom