Листа на теретани (локација, цени, рецензии)

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Теретана бутел, радишани?

800den. а за 3 месеци однапред 2000ден
Гледав слики од теретаната и ми личи дека е прилично чисто и нови се справите. Ме интересира уште една работа дали имаат добра вентилација и тие климите дали стојат за украс или ги пуштаат?

Има, одма до шкафчињата
Да де, само еден. Тесен.

Се мислам, колку тушеви се доволни за една теретана и кој стил најдобро одговара за теретани?
Отворен тип, сите заедно или кабини?

Последно уредено:
Дечки, слушнав негде во Скопје имало теретана со опрема од страна на гуми за носење и префрлање, санки за влечење и останато, дали знаете каде е и дали има нешто како фб страна ме интересира.

Фала од напред

Добра теретана во Битола кај што одат женски? И пишејте ми членарина и какви справи има дали е добро опремена :D

Добра теретана во Битола кај што одат женски? И пишејте ми членарина и какви справи има дали е добро опремена :D
700ки кај паљото.
Да одговорам за цената :D

А кај се поточно наоѓа таа теретана? Пошто не сум од Битола и не го знам добро градот.

А кај се поточно наоѓа таа теретана? Пошто не сум од Битола и не го знам добро градот.
Од селската автобуска постојка подолу. Поточно, одма до Тинекс Ат Пазар шо е.

Некој да сподели искуство со Fitness club FIT ?

Дечки ај ве молам некој ако може да ми каже каде има теретани низ Аеродром или Ново Лисиче? Па и Лисиче? Не ми се дават пари за у Капитол. Сакам некоја маалска теретана ако има. Чув за некој Харфа или така нешо ама неам појма кај се наоѓа.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom