Листа на теретани (локација, цени, рецензии)

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Немам точно ама според членовите од флекс кои се дојдени во фид, можно е и да не отвори воопшто[DOUBLEPOST=1474621433][/DOUBLEPOST]
Немам точно ама според членовите од флекс кои се дојдени во фид, можно е и да не отвори воопшто
Фала и јас така потслушнав, гледам заминале дел во фид, дел капитол и во таа теретаната во Маџари...ќе да има вистина во то што ти кажале :(

Mozhe nekoj da mi preporaca teretani okolu Goce, nemora da se neshto TOP, neka imaat osnovno. I za guzhvi kako se ako mozhe?

Немам точно ама според членовите од флекс кои се дојдени во фид, можно е и да не отвори воопшто[DOUBLEPOST=1474621433][/DOUBLEPOST]
Немам точно ама според членовите од флекс кои се дојдени во фид, можно е и да не отвори воопшто
Има нешто новости за Флекс или се е на стенд бај?

Еден е само инструктор за жени - другите се двајца мажи и тек-тук газдата.
Од септември знае да биде навистина тесно - премногу луѓе[DOUBLEPOST=1474629369][/DOUBLEPOST]

имаш искуство со оваа теретана? што добиваш за тие 1000 денари?
Планирав Атанасовски да почнувам, па ме интересираше дали нон-стоп преку целото работно има гужва или само попладне?

Планирав Атанасовски да почнувам, па ме интересираше дали нон-стоп преку целото работно има гужва или само попладне?
сега овој период има голема навала на луѓе.
понеделник пример врие од луѓе. петок попладне е послабо.

Последно уредено:
Почна ли со работа Флекс во Автокоманда?

@Кеплер
@george_jov
До пред некој ден немаше почнато, според некои информации демек ќе почнела пак за брзо, а според други до пролет немало шанса...се се муабети од луѓе што вежбаа таму, во таа другата гледам има бааги гужва.

Кај се наоѓа сега Терминатор? Пишува дека се преселени негде во Скопјанка.

Ми треба нешто околу Буњаковец, што значи од центар до карпош 2 да речеме, што има дедлифт платформа или па bumper plates (Бев во фитнес револуција да прашам, како најблиску нешто до кросфит во околина, али е со закажување и во групи, што не ми одговара). Фала однапред за одговорите.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom