Premier League - Season 2016/2017

• Креатор на темата Креатор на темата the_kop
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во оваа сезона?

• Вкупно гласачи
    218
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Кој си ти Пеп и што им даде на Стерлинг, Де Брујне и Фернандињо.

Ќе го прави Стерлинг Меси.

И ја бев еден од тие шо викаше дека нема да му е толку лесно ама изненадува сега за сега.

Интересно ке биде дербито со Јунајтед сеа шо следува.

Новата ера на Вест Хем! Со новиот стадион!
Работава е - знам те пушко кад си пиштољ била.
Мурињо има да го исплеска Гвардиола... :kruna:

Мацари и Билич се натпреваруваат кој ќе попие прв отказ. И двајцата самоубиство прават, со тројца позади искачаат.
Еј на Пеп да му искочиш со тројца позади, па боље службено дај му ја.

Епа Гвардиола, не ти е ова Дармштад и Рекреативо де Хуелва... начисто "се изгуби" човеков во премиер лигава. Истиве муабети важеа и за Конте, не е ова мртвата талијанска лига со Сасуоло и Киево :icon_lol: Тука милиони трошат помалите екипи, нормално дека ќе им биде тешко на новиве тренери

:pipi:

Последно уредено:
Мацари и Билич се натпреваруваат кој ќе попие прв отказ. И двајцата самоубиство прават, со тројца позади искачаат.
Еј на Пеп да му искочиш со тројца позади, па боље службено дај му ја.
И тоа тројца корпулентни и спори дефанзифци. А во нападов на Сити се Стерлинг, Нолито, Агуеро и Дебрујн.... :icon_lol:[DOUBLEPOST=1472399149][/DOUBLEPOST]
Епа Гвардиола, не ти е ова Дармштад и Рекреативо де Хуелва... начисто "се изгуби" човеков во премиер лигава. Истово муабети важеа и за Конте, не е ова мртвата талијанска лига со Сасуоло и Киево :icon_lol: Тука милиони трошат помалите екипи, нормално дека ќе им биде тешко на новиве тренери

Ќути бе иди прати Катанија таму. (Мислам, допрва Пеп ќе искусува што е Премиер лига :D)

Епа Гвардиола, не ти е ова Дармштад и Рекреативо де Хуелва... начисто "се изгуби" човеков во премиер лигава. Истово муабети важеа и за Конте, не е ова мртвата талијанска лига со Сасуоло и Киево :icon_lol: Тука милиони трошат помалите екипи, нормално дека ќе им биде тешко на новиве тренери

Со таа разлика што Пеп наследи 1/2 финалист во ЛШ, а Конте наследи seoski tim. :D

Него....јака ќе биде сезонава нек си ибе матер. Само се надевам Челзи ќе успее подолго да издржи при врвов чисто да ја направи лигава интересна, вака Јунајтед-Сити изгледа дека ќе биде двобојот за титула.

Вака на 3 кола...ми изгледа ко Сити да се далеку покомплетни од Јунајтед али...долга е сезонава ќе има заебанции.

Од Ноември ќе почнат да се гледаат реалните ситуации.

На Билиќ му фалат еден куп првотимци. Сако, Ланзини, Паје, Кресвел, а овој Фегули им беше меѓу најдобрите на припремите. Таман кога ке треба да играат против Јунајтед, ке си се комплетираат.

Антонио, кој му е вингбек, го игра како фулбек, а братов отворено му кажа дека не сака да игра како бек. Затоа и му прават шанси по таа десна страна како на тренинг.

Игрaвa нa Сити е перверзијa, Фернaндињo изгледa кaкo нoв фудбaлер, фенoменaлен нa срединaтa, Де Брујн кao Кaкa у нaјбoљи дaни.
Искренo и Вест Хем се кaтaстрoфa дo сегa.

Мaлa зaмеркa зa игрaтa нa Сити ми е штo Стoунс и Фернaндињo нa мoменти мењaaт пoзиции, мoже некaд дa им се oдбие oд глaвa.

Дербитo сo Јунaјтед ќе биде стрaшнo дoбрo.

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

Кабашеро :pos::pos:

Него нити овој Браво ќе знае да се снаоѓа со високиве топки. Ќе си има мака со голманите Пеп

Висина во минус е Сити по излегувањево на Стоунс...Билиќ мора тука да ја бара шансата.

И сега ФА мора да ја разгледа ситуацијава со лактов на Агуеро.
Sent from my SM-A310F using Tapatalk

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom