А ти што не си ставил твоја матурска слика аватар?А сите вие сте поарни и најубави и најзгодни - впрочем затоа се криете зад некои безвезни аватари, да не ја делите вашата „убаина“ со другите.. Крс
Нема врска, еве ја пример не ставам моја слика на аватар за да не се заљубиш ти во мене.А сите вие сте поарни и најубави и најзгодни - впрочем затоа се криете зад некои безвезни аватари, да не ја делите вашата „убаина“ со другите.. Крс
Ова ќе беше смешно во 2002Нема врска, еве ја пример не ставам моја слика на аватар за да не се заљубиш ти во мене.
А кој рече дека треба да биде смешно ?Ова ќе беше смешно во 2002
Ти се гледат по имево.А кој рече дека треба да биде смешно ?
Ја сум сериозен човек, само сериозни работи излагаат од мене.
Јбг коа ти више си го зафатил Алберт Ајнштајн, морав ја ова да го зеам...Ти се гледат по имево.
Фризурана гарант му ја праел некој ш*** такозвани "шишај ко прошлиот пат" за 100 денара
Не се заљубувам толку лесно, не си ласкајНема врска, еве ја пример не ставам моја слика на аватар за да не се заљубиш ти во мене.
Уште не си ме видел зaтoa вaкa збoриш.Не се заљубувам толку лесно, не си ласкај
Треба ептен високи стандарди за физичка убаина да исполниш за да си потенцијален кандидат. Do you have what it takes?Уште не си ме видел зaтoa вaкa збoриш.
Sent from my LG-H815 using Tapatalk