Serie A 2016/2017

• Креатор на темата Креатор на темата Stefan-kobe
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе го освои Скудетото?

• Вкупно гласачи
    170
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Погоре му пишав на другар ти дека за среќа не сум педер, па аналогно на тоа не ми е жена. Е сега вие шо скокате на секое против него веројатно ве има клецнато. :)
Вие за Марота скокате како швалерки да му сте. :)

Знајме дека ги имате најдобрите играчи на нивните позиции. Ама за Алдаир си 101% во право. Тука ти признавам.[DOUBLEPOST=1472059107][/DOUBLEPOST]

Вашите од курвата протестираат?[DOUBLEPOST=1472059302][/DOUBLEPOST]

Па Ромањоли се виде шо класа од играч е. Последен пример со Торино некни во скоро сите ситуации. Со она кослето како могли е. :) Сега ќе го дотера перикле во Челзи.

П.С. Паредес да не го сакате за 35 милиони? Штом за Бертолачи дадовте 20 овој појак е за класа. :icon_lol:
Во кои скоро сите ситуации? Колку само топки скрати и колку дуели освои само. За моментално дефанзивците на Рома е буквално Неста. Башка не знам што фајде видовте од тие 20 милиони кога ништо квалитетно не купивте и еден мизерен Порто не можете да го помините. А и башка што плативте 10тина милиони на Џенова за 50% од Бертолачи. Колку што не заебавте за Бертолачи толку услуга ни направите со Ромањоли.

Во кои скоро сите ситуации? Колку само топки скрати и колку дуели освои само. За моментално дефанзивците на Рома е буквално Неста. Башка не знам што фајде видовте од тие 20 милиони кога ништо квалитетно не купивте и еден мизерен Порто не можете да го помините. А и башка што плативте 10тина милиони на Џенова за 50% од Бертолачи. Колку што не заебавте за Бертолачи толку услуга ни направите со Ромањоли.

За кои дефанзивци? За Манолас, за Ридигер? За Вермален?
А вие што фајде видовте од Бертолачи, Ромањоли и „засилувањата“ од Џенова кога не можете едно 5 место да освоите последниве години?
Дај Боже да сме ви направиле услуга, ама ете мене не ми се чини така.[DOUBLEPOST=1472072898][/DOUBLEPOST]Па во шутка само брендови примаат како Амди Бајрам, старата дама и кока кола.
Да не знаеш што е поголема превара. :)

Последно уредено:
Пропо...

14079871_1146875168704704_4918126235386939656_n.jpg

Ако дојде ред било кој тим од Италија да чека нешто од Рома тогаш слободно може со закон да се забрани фудбалот во оваа држава. Посебно па во ЛШ каде што ги третираат како курвичиња...испразни се над нив со 5,7,10 комада и свиркај си. :)

Моментално во Италија вреди само еден клуб и тоа на сите им е јасно дека е Јуве, а ако сакаат Милан и Интер да играат пак во ЛШ ќе треба здраво да искрешираат во летниот преоден рок и тогаш вакви куртон клубчиња како Рома и Наполи ќе треба да бидат тие кои што ќе се молат за успех на калчо екипите во европа за они да може да играат во ЛЕ.

Еве јас ти го лајкнав постов, бидејќи ми падна жал со толку фалење на лоповите ни еден да не ти тури.
Сега одма ќе искешираат кинезиве. Сонувај коњу до зелена трева.

Еве јас ти го лајкнав постов, бидејќи ми падна жал со толку фалење на лоповите ни еден да не ти тури.
Сега одма ќе искешираат кинезиве. Сонувај коњу до зелена трева.

За какво фалење збориш бе друже ? Па реалноста во овој момент е таа па ти колку сакаш можеш да се обидуваш да го негираш тоа. Лопови, второлигаши, вакви, такви, онакви ... Доминираат 5 години во лигава без никаква конкуренција, финале и полу-финале кое многу лесно можеше да биде и второ финале во ЛШ, имаат пари за еден напаѓач колку што Милан, Интер, Рома и Наполи не можат да си дозволат заедно да потрошат во еден преоден рок, Пјаниќ за кило семки го собираат како од шала и ти тука ми објаснуваш за фалење и лоповлук. :facepalm:

За кои дефанзивци? За Манолас, за Ридигер? За Вермален?
А вие што фајде видовте од Бертолачи, Ромањоли и „засилувањата“ од Џенова кога не можете едно 5 место да освоите последниве години?
Дај Боже да сме ви направиле услуга, ама ете мене не ми се чини така.[DOUBLEPOST=1472072898][/DOUBLEPOST]Па во шутка само брендови примаат како Амди Бајрам, старата дама и кока кола.
Да не знаеш што е поголема превара. :)
За сите штопери што ви се во тим. Видовме фајде од Ромањоли. Имаме прв избор на штопер во наредни 10 сезони најмалце.

За сите штопери што ви се во тим. Видовме фајде од Ромањоли. Имаме прв избор на штопер во наредни 10 сезони најмалце.

сте го ебале ежот , ако он вие прв избор на штопер у наредни 10 сезони најмалце .

Логично би било да е циган.
Циган = лопоФ
лопоФ= Јувентус

Многу работи се поклопуваат да е коинциденција.

Да го пишеше ова фан на Интер ќе сфатев, али фан на Милан...? :icon_lol:
#Тотонеро

Него интерашиве ќе го даваат Јојо во Фиорентина, а мртвион Паласио уште ќе се бори за место во првиот тим... Која пацерска екипа мајке ми, никад нема да излезат од говнава во кои се, па ако сака и Арапи нека ги купат, па и Мурињо тренер нека им биде. Мртов тим бе, и потоа зошто Киево ги треснал...:unsure:

Ако се оствари трампата Габиадини-Калиниќ, Фиорентина ќе има повеќе од солиден напад.

Јојо........Габиадини

(y)

Па за 15 минути го договорија Интер, ко мастики од трафика да купуваат :Д

Којзнае какви Кинези се у прашање :Д

Нишо не им бидна ни од Жоао Марио ни од оној Габигол изглеа.

Минатата сезона во Серија А изиграл 34 натпревари, на коишто Милан примил 42 погодоци, додека пак Ридигер изиграл 30 натпревари на коишто примиле 31 гол.
Ридигер постигнал 2 гола , а Ромањоли 0.
Ридигер 4 жолти картони и 0 црвени, а Ромањоли 8 жолти и 1 црвен картон.

Не гледам да има подобра статистика од Ридигер.

Па за 15 минути го договорија Интер, ко мастики од трафика да купуваат :Д

Којзнае какви Кинези се у прашање :Д

Нишо не им бидна ни од Жоао Марио ни од оној Габигол изглеа.
Дека интерашиве на кајгана се у заблуда дека мислат сунинг го зема интер од љубов и за да гледаат фудбалски силен интер - се и тоа у огромна заблуда.
АМА ти си како шо глеам у уште поголема ако си убеден дека постојат вакви и такви кинези.
Све се тоа обични гниди кои ги интересира само пари и влез во европска унија и нивно влијание.И нашиве и вашите има да си ги спакуваат куферите ако не им иде нешто по план и кур ќе ги заболи.
Ќе ги згаснат клубовите како никад да не биле.
И тогаш другарти курајбер ќе може раат 24/7 да си гледа history channel и мува нема да го лази

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

Како тоа кинезите имаат заработка од трансферот на Јоветиќ кога на дечкото само му е прекината позајмицата т.е се откажуваат од истата и го отстапуваат на Виола за да не плаќаат 15 милиони за перманентен трансфер за играч за кој нема место у прва постава и ќе добие улога на резерва. :toe:

Кимо умрен, на стенд-бај е Жоао Марио, чекаат да си иде Брозовиќ.
Вас кај ви се тие 100 милиони на секој трансфер период? Бенвенуто Хозе Соса и Марио Пашалиќ. :ojeaa:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom