Serie A 2016/2017

• Креатор на темата Креатор на темата Stefan-kobe
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе го освои Скудетото?

• Вкупно гласачи
    170
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

Зошто да не[DOUBLEPOST=1472052577][/DOUBLEPOST]
кога мускулот е загреан не се осеќа болката веднаш дури и да има мала скршеница. јас со слична повреда пред неколку месеци, излегов од терен, по 5 минути се вратив и го доиграв цел натпревар. другиот ден во лонгета ми заврши ногата. така да можно е.

Не разбрав во врска со тебе. Испадна дека си играл со скршеница или пукнатина?[DOUBLEPOST=1472052619][/DOUBLEPOST]
Ваљда дека така губи бодови Серија А.Порано имаа повеќе места и во ЛШ и во Куп Уефа,а сега поради ропачки тимови како Рома,Удинезе и таквите нижоразредни тимови не можат да дојдат сериозни екипи да играат во Европа.

А и од друга страна и самите милански клубови се криви,тука лежи најголемиот дел од кривицата поради непрофесионално и непланско работење.

Ќе дојде време пак Интер и Милан ќе ја спасуваат честа на Италијанскиот фудбал,се надевам за брзо да не гледаме екипи како Рома како се бедираат во Европа и личат на курва што дава на секого.

Те бива за секретарица, ама за среќа не сум педер.

Inace da ne bea na protesti deckive od curvata, vcera predvreme kje se zavrsese utakmicata , so sluzben rezultat.

A i ete im go kurot na Roma debili sto ne znaat asalno da ja zasilat odbranata. Nikad nema da bidat pretendenti za povekje od 3to mesto so debilon Manolas, i raznite ednosezonski reshenija u odbrana.

Абе мора Тоти да го спомнете. Да ве ебеше и да ве оставеше немаше толку да го кудите. :)

А тебе жена да не ти е Тоти, па вака што скокаш кога ќе го спомнам? :unsure:

Inace da ne bea na protesti deckive od curvata, vcera predvreme kje se zavrsese utakmicata , so sluzben rezultat.

A i ete im go kurot na Roma debili sto ne znaat asalno da ja zasilat odbranata. Nikad nema da bidat pretendenti za povekje od 3to mesto so debilon Manolas, i raznite ednosezonski reshenija u odbrana.

Манолас, Емерсон, Фазио, Руи, курци-палци... Алдаир со неговите 50 години да играше синоќа, еден гол дали ќе примеа.

Не бе имаат они поквалитетни штопери од Ромањоли. Не им требаше со право го шитнаа...

Манолас, Емерсон, Фазио, Руи, курци-палци... Алдаир со неговите 50 години да играше синоќа, еден гол дали ќе примеа.

Погоре му пишав на другар ти дека за среќа не сум педер, па аналогно на тоа не ми е жена. Е сега вие шо скокате на секое против него веројатно ве има клецнато. :)
Вие за Марота скокате како швалерки да му сте. :)

Знајме дека ги имате најдобрите играчи на нивните позиции. Ама за Алдаир си 101% во право. Тука ти признавам.[DOUBLEPOST=1472059107][/DOUBLEPOST]

Вашите од курвата протестираат?[DOUBLEPOST=1472059302][/DOUBLEPOST]
Не бе имаат они поквалитетни штопери од Ромањоли. Не им требаше со право го шитнаа...

Па Ромањоли се виде шо класа од играч е. Последен пример со Торино некни во скоро сите ситуации. Со она кослето како могли е. :) Сега ќе го дотера перикле во Челзи.

П.С. Паредес да не го сакате за 35 милиони? Штом за Бертолачи дадовте 20 овој појак е за класа. :icon_lol:

Последно уредено:

Каков Алдаир бе, Сами Куфур е човекот :D

Зошто сеа у Калчо матер ќе ебаваат, ќе нема шанси да припариме до местата за ЛШ.
Може и титула досвојат.

Спаваш ли мирно Алегрију Максимилијане? :uzi:

81474-top_foto2-gduoi.jpg

Па Ромањоли се виде шо класа од играч е. Последен пример со Торино некни во скоро сите ситуации. Со она кослето како могли е. :) Сега ќе го дотера перикле во Челзи

Профи штопер, млад, потенцијал до небо и измислен за сите у Рома и никад нема да отиде кај Перикле.

Ја не знам зашо тој го бара коа не го ни викна на ЕУ а го зема Ругани со 2 одиграни утакмици семе му ебам.

Профи штопер, млад, потенцијал до небо и измислен за сите у Рома и никад нема да отиде кај Перикле.

Ја не знам зашо тој го бара коа не го ни викна на ЕУ а го зема Ругани со 2 одиграни утакмици семе му ебам.

Едно време и за Ранокиа се вртеа истиве муабети.
Лани велев времето ќе покаже, помина една година јас не забележувам некој напредок (рака на срце не гледам ни многу мечеви на Милан, освен дерби натпревари), оваа година пак ќе речам дека времето ќе покаже на крајот. Ако продолжи да игра со такви партнери во одбрана се сомневам дека ќе се усоврши.
Сега за сега со Маркиза од Рома се тука некаде. :)

Изгледа проценил дека Ругани од поголема корист ќе му биде. И јас бев да се земе. Нека се развиваат младите, доста е од нискоразредни странци.

П.С. Ти прв почна со споредбиве.

Не грешка си, Алдаир е човекот...си видел пошутрак човек од него? (Тарибо Вест не го рачунаме)
Црнец со бела коса и брада, овој ни во Шутка не би го примиле, одма би го избркале на клоци.

27.jpg

Ќе биде баниран тој што ќе го спомне Џибрил Сисе. :anco:

Не грешка си, Алдаир е човекот...си видел пошутрак човек од него? (Тарибо Вест не го рачунаме)
Црнец со бела коса и брада, овој ни во Шутка не би го примиле, одма би го избркале на клоци.

27.jpg

abel-xavier_1838896i.jpg

a.к.а сеоски Дани Алвес :D
п.с чудно какви гнасотии имала рома у свои редови :D

Ваљда дека така губи бодови Серија А.Порано имаа повеќе места и во ЛШ и во Куп Уефа,а сега поради ропачки тимови како Рома,Удинезе и таквите нижоразредни тимови не можат да дојдат сериозни екипи да играат во Европа.

А и од друга страна и самите милански клубови се криви,тука лежи најголемиот дел од кривицата поради непрофесионално и непланско работење.

Ќе дојде време пак Интер и Милан ќе ја спасуваат честа на Италијанскиот фудбал,се надевам за брзо да не гледаме екипи како Рома како се бедираат во Европа и личат на курва што дава на секого.

Ако дојде ред било кој тим од Италија да чека нешто од Рома тогаш слободно може со закон да се забрани фудбалот во оваа држава. Посебно па во ЛШ каде што ги третираат како курвичиња...испразни се над нив со 5,7,10 комада и свиркај си. :)

Моментално во Италија вреди само еден клуб и тоа на сите им е јасно дека е Јуве, а ако сакаат Милан и Интер да играат пак во ЛШ ќе треба здраво да искрешираат во летниот преоден рок и тогаш вакви куртон клубчиња како Рома и Наполи ќе треба да бидат тие кои што ќе се молат за успех на калчо екипите во европа за они да може да играат во ЛЕ.

Најшутрак у Рома бил/е и ќе биде Тадеи. Погнасен играч неам видено да игра. Ок. Можда и Мексес плачкото :) Ама сирот тој колку комплекси има од Интер набиено ...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom