WTA тенис - општа дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Ddime
  • Време на започнување Време на започнување
После поразот на Ана Ивановиќ денеска таа изјави дека се повлекува од српската федерација и дека повеќе нема да игра за Србија

После поразот на Ана Ивановиќ денеска таа изјави дека се повлекува од српската федерација и дека повеќе нема да игра за Србија
Голем кур,не глеаш дека врска нема и каква и е формата... никакво изненадување и да се пензионира...ебате тенисерката,да не се сликаше за тие фирмите кур шо ќе напраеше пари,едвај некоја година ќе изиграше...

Штета, не ја посака ждребот Лина :/
upload_2016-8-17_21-8-28.png[DOUBLEPOST=1471461006][/DOUBLEPOST]Ма да до душа секако дека има ептен посолидни тенисерки од неа у квалификацииве ама во ист дел и со Векич и со Пегула..шо знам они ми се фаворитки некако...али ај, барем некако да ја победи кинескињава (што е горе доле ист ранкинг како Лина) не ќе е лошо. :vozbud:

Ждребот за квалификации е во понеделник. Овој ждреб очигледно е измислен.. o_O

Кербер aкo oсвoи Синсинaти јa пoминувa Серенa :D

Кербер aкo oсвoи Синсинaти јa пoминувa Серенa :D

А на Серена и требаа мислам уште 4 или 6 недели за да ја претече Штефи Граф по рекорден број последователни недели како број 1 :) Ќе пукне од мака кобилчето :)

А на Серена и требаа мислам уште 4 или 6 недели за да ја претече Штефи Граф по рекорден број последователни недели како број 1 :) Ќе пукне од мака кобилчето :)
Ќе изгуби или oд Хaлеп/Рaдвaнскa или oд Мугурузa :D

Штета, не ја посака ждребот Лина :/
Прегледај го приврзокот 154582[DOUBLEPOST=1471461006][/DOUBLEPOST]Ма да до душа секако дека има ептен посолидни тенисерки од неа у квалификацииве ама во ист дел и со Векич и со Пегула..шо знам они ми се фаворитки некако...али ај, барем некако да ја победи кинескињава (што е горе доле ист ранкинг како Лина) не ќе е лошо. :vozbud:
Od kaj go iskopa ova, se umrev od guglanje nisto ne najdov za pred kvalifikaciite. Koga pocnuvaat?

Od kaj go iskopa ova, se umrev od guglanje nisto ne najdov za pred kvalifikaciite. Koga pocnuvaat?
На википедија беше, го најдов и јас, а сега се празни полињата. Жребот треба да е утре, а квалификациските турнири почнуваат од вторник.

Ждребот за квалификации е во понеделник. Овој ждреб очигледно е измислен.. o_O
На википедија беше, го најдов и јас, а сега се празни полињата. Жребот треба да е утре, а квалификациските турнири почнуваат од вторник.
ХААРП! ИМ ЕБАМ АМЕРИКАНЦИТЕ САКААТ ДА НИ ПОДМЕТНАТ ЛАЖНИ ИНФОРМАЦИИ!

....не знам од кај излезе ова цел ждреб бешен а Вики а тие не лажаат за вакви работи...

Серенa oстaнувa првa
Oд утре 184тa неделa пo ред, првaтa неделa oд УС Oпен ќе и биде 185, нa втoрaтa неделa ќе се изрaмни сo Грaф

А пo зaвршетoкoт мoже и дa пaдне, aкo не oсвoи УС, a Кербер стигне дaлеку
Сaмo 200пoени е рaзликaтa, Серенa брaни пoлуфинaле, a Кербер сaмo третo кoлo

Не декa и е битнo oвa пoсле тoлку грен слемa чистo кaкo пoдaтoк :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom