WTA тенис - општа дискусија

Толстој

екс Бомбастичен
Член од
28 септември 2012
Мислења
11.920
Поени од реакции
11.947
После поразот на Ана Ивановиќ денеска таа изјави дека се повлекува од српската федерација и дека повеќе нема да игра за Србија

Член од
16 јули 2013
Мислења
3.880
Поени од реакции
4.409
После поразот на Ана Ивановиќ денеска таа изјави дека се повлекува од српската федерација и дека повеќе нема да игра за Србија
Голем кур,не глеаш дека врска нема и каква и е формата... никакво изненадување и да се пензионира...ебате тенисерката,да не се сликаше за тие фирмите кур шо ќе напраеше пари,едвај некоја година ќе изиграше...

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Штета, не ја посака ждребот Лина :/
upload_2016-8-17_21-8-28.png [DOUBLEPOST=1471461006][/DOUBLEPOST]Ма да до душа секако дека има ептен посолидни тенисерки од неа у квалификацииве ама во ист дел и со Векич и со Пегула..шо знам они ми се фаворитки некако...али ај, барем некако да ја победи кинескињава (што е горе доле ист ранкинг како Лина) не ќе е лошо. :vozbud:

Член од
4 јануари 2016
Мислења
119
Поени од реакции
216
Ждребот за квалификации е во понеделник. Овој ждреб очигледно е измислен.. o_O

Член од
1 декември 2014
Мислења
2.345
Поени од реакции
4.688
Кербер aкo oсвoи Синсинaти јa пoминувa Серенa :D

Jax Rebel

Navajo Rider
Член од
6 јули 2008
Мислења
5.273
Поени од реакции
2.278
Кербер aкo oсвoи Синсинaти јa пoминувa Серенa :D
А на Серена и требаа мислам уште 4 или 6 недели за да ја претече Штефи Граф по рекорден број последователни недели како број 1 :) Ќе пукне од мака кобилчето :)

Член од
1 декември 2014
Мислења
2.345
Поени од реакции
4.688
А на Серена и требаа мислам уште 4 или 6 недели за да ја претече Штефи Граф по рекорден број последователни недели како број 1 :) Ќе пукне од мака кобилчето :)
Ќе изгуби или oд Хaлеп/Рaдвaнскa или oд Мугурузa :D

L

Löwe

Гостин
Штета, не ја посака ждребот Лина :/
Прегледај го приврзокот 154582[DOUBLEPOST=1471461006][/DOUBLEPOST]Ма да до душа секако дека има ептен посолидни тенисерки од неа у квалификацииве ама во ист дел и со Векич и со Пегула..шо знам они ми се фаворитки некако...али ај, барем некако да ја победи кинескињава (што е горе доле ист ранкинг како Лина) не ќе е лошо. :vozbud:
Od kaj go iskopa ova, se umrev od guglanje nisto ne najdov za pred kvalifikaciite. Koga pocnuvaat?

The King of Clay

Модератор
Член од
28 јануари 2012
Мислења
5.037
Поени од реакции
3.623
Od kaj go iskopa ova, se umrev od guglanje nisto ne najdov za pred kvalifikaciite. Koga pocnuvaat?
На википедија беше, го најдов и јас, а сега се празни полињата. Жребот треба да е утре, а квалификациските турнири почнуваат од вторник.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Ждребот за квалификации е во понеделник. Овој ждреб очигледно е измислен.. o_O
На википедија беше, го најдов и јас, а сега се празни полињата. Жребот треба да е утре, а квалификациските турнири почнуваат од вторник.
ХААРП! ИМ ЕБАМ АМЕРИКАНЦИТЕ САКААТ ДА НИ ПОДМЕТНАТ ЛАЖНИ ИНФОРМАЦИИ!

....не знам од кај излезе ова цел ждреб бешен а Вики а тие не лажаат за вакви работи...

Член од
1 декември 2014
Мислења
2.345
Поени од реакции
4.688
Серенa oстaнувa првa
Oд утре 184тa неделa пo ред, првaтa неделa oд УС Oпен ќе и биде 185, нa втoрaтa неделa ќе се изрaмни сo Грaф

А пo зaвршетoкoт мoже и дa пaдне, aкo не oсвoи УС, a Кербер стигне дaлеку
Сaмo 200пoени е рaзликaтa, Серенa брaни пoлуфинaле, a Кербер сaмo третo кoлo

Не декa и е битнo oвa пoсле тoлку грен слемa чистo кaкo пoдaтoк :D

Kajgana Shop

На врв Bottom