Голем кур,не глеаш дека врска нема и каква и е формата... никакво изненадување и да се пензионира...ебате тенисерката,да не се сликаше за тие фирмите кур шо ќе напраеше пари,едвај некоја година ќе изиграше...После поразот на Ана Ивановиќ денеска таа изјави дека се повлекува од српската федерација и дека повеќе нема да игра за Србија
А на Серена и требаа мислам уште 4 или 6 недели за да ја претече Штефи Граф по рекорден број последователни недели како број 1Кербер aкo oсвoи Синсинaти јa пoминувa Серенa![]()
Ќе изгуби или oд Хaлеп/Рaдвaнскa или oд МугурузaА на Серена и требаа мислам уште 4 или 6 недели за да ја претече Штефи Граф по рекорден број последователни недели како број 1Ќе пукне од мака кобилчето
![]()
Ако не ја тепа Халеп на Кербер ондак нема ни МугурузаЌе изгуби или oд Хaлеп/Рaдвaнскa или oд Мугурузa![]()
Od kaj go iskopa ova, se umrev od guglanje nisto ne najdov za pred kvalifikaciite. Koga pocnuvaat?Штета, не ја посака ждребот Лина :/
Прегледај го приврзокот 154582[DOUBLEPOST=1471461006][/DOUBLEPOST]Ма да до душа секако дека има ептен посолидни тенисерки од неа у квалификацииве ама во ист дел и со Векич и со Пегула..шо знам они ми се фаворитки некако...али ај, барем некако да ја победи кинескињава (што е горе доле ист ранкинг како Лина) не ќе е лошо.![]()
На википедија беше, го најдов и јас, а сега се празни полињата. Жребот треба да е утре, а квалификациските турнири почнуваат од вторник.Od kaj go iskopa ova, se umrev od guglanje nisto ne najdov za pred kvalifikaciite. Koga pocnuvaat?
Ждребот за квалификации е во понеделник. Овој ждреб очигледно е измислен..![]()
ХААРП! ИМ ЕБАМ АМЕРИКАНЦИТЕ САКААТ ДА НИ ПОДМЕТНАТ ЛАЖНИ ИНФОРМАЦИИ!На википедија беше, го најдов и јас, а сега се празни полињата. Жребот треба да е утре, а квалификациските турнири почнуваат од вторник.
Дај линк од цел жреб.Лина против CiCi Bellis. Тежок жреб..![]()