Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

Lady Gaga*

«3 Him!
Член од
4 јануари 2010
Мислења
293
Поени од реакции
19
и јас да бев негов родител немаше да ве оставам на мир:nenene:не е тоа еден денар па ќе го сокриеш по тепих,ало за брак се работи...извини,колку години имате вие двајца заедно?
Доволно и е тешко на девојчето, прекинете да ја напаѓате и да и кажувате у смисла да го остави.:pipi:

Шота Буби

нотар
Член од
4 март 2009
Мислења
3.087
Поени од реакции
1.780
Доволно и е тешко на девојчето, прекинете да ја напаѓате и да и кажувате у смисла да го остави.:pipi:
никој не ја напаѓа девојката,него све зборува во некоја енигма,бара грешки кај другите,можда би требала да ги побара и кај себе:toe:

Член од
4 ноември 2009
Мислења
8
Поени од реакции
0
......

никој не ја напаѓа девојката,него све зборува во некоја енигма,бара грешки кај другите,можда би требала да ги побара и кај себе:toe:
..

zboruvam vo nekoja enigma?sto sakas biografija?barav soveti samo a ne prezentacija , i tie sto me razbiraa mi dadoa soveti sto mi pomognaa,zatoa..ti mislisi so sakas

Провокаторот

Провокатор до СМРТ !
Член од
6 декември 2009
Мислења
33
Поени од реакции
3
Еве ме пак дечки :))) Денес и е роденденот на девојчето :) Ќе и го дадам мечето па шо сака нека прави... Инаку Серпико имам 17 години и за ќотек сум за да знајш !!

Ada?

мјаууууу
Член од
4 април 2009
Мислења
490
Поени од реакции
54
Еве ме пак дечки :))) Денес и е роденденот на девојчето :) Ќе и го дадам мечето па шо сака нека прави... Инаку Серпико имам 17 години и за ќотек сум за да знајш !!
А девојчето врсничка ти е, или помала?

delfybuba

Schatje
Член од
22 октомври 2008
Мислења
1.212
Поени од реакции
93
imas pravo da,ama kako ne me znaes mene ne znaes nisto ni za mojot zivot so nego,od cista mira ne me mrazat me mrazat za nekoi pricini na pr.nemam tatko??i nekoi drugi semejni problemi sto nejkam da gi spomnam tuka,i da toj e tamu jas vo mk ama jas cekam da odam tamu,toj treba da zeme stan za da odam jas tamu toj raboti za da dojde do dosta pari za da trgnam jas tamu ne sedam jas vo mk za keif:S nikoj ne mu pomaga negovite ne ni znaat,i toj spremen e , ama nie ne ni pomislivme deka od prv pat tolku mnogu ke panicarat tie i mislam deka normalno reagiral..treba da me izbere ili mene ili niv posto tie taka sakaat , toj se bori za mene da ne se borese nemase da naprai cekor da se venca so mene it n

aa i + ako im se sprotistavuva sto ke dobie znaes? ke go isfrlat od doma toooolku e zaebana situacijata sto ne mozes ni da pomislis i ogas sto da prai da se bori za mene po ulici a jas za nego vo mk lol
Ах,драга си го избрала најтешкиот пат:nesum:
Знаеш дека те чека борба,во која ке има повредени,затоа спреми се,ако сакаш да бидеш победникот.
Без плачки,тоа само ке ти одмогне и ке бидеш слаба.
мисли добро како и што ке правиш,биди паметна.
Без карање со маж ти,тоа никако,само ке го одалечиш.
Воопшто не му префрлувај и не го терај да бира,тоа е минус еден за тебе.
Стрпливо,спроведете го вашиот план,со тек на времето ке попуштат.

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.223
Поени од реакции
34.515
Чекај, чекај... Си ја прашал дали сакаш да се мувате? Си и изразувал љубов преку SMS и Facebook? Па тоа ти е љубовно самоубиство. Ако и дадеш до знаење веднаш дека ја сакаш, она ќе си го сфати тоа како веќе да те имала и нема да и бидеш интересен. Во нејзини очи ќе бидеш едно глупо интернет манијаче, кое ќе гледа само како да го откачи што е можно полесно.

Не, не и го давај мечето, зошто ќе добие пун курац мечиња. Мечето можеш секогаш да и го дадеш. На крајот на краиштата, поубаво е поклон без причина, отколку за роденден, валентајн (која глупост е ова...) и тн...

Не и иди на роденден, не и пишувај на Facebook, не и пишувај SMS-и. Нека се запраша зошто те нема. Ќе дојде време кога ќе се сретнете или излезете, па тогаш ќе направиш потег. Ама не одма, туку при крај, навечер. И немој да си ја прашал нешто глупо како „сакаш ли да се муваме“, туку едноставно ќе и се доближиш и ќе ја бакнеш.

Ако не беше кајгана македонка ќе немаше место да лечи комплекси од напаѓање машки.
А да не беше македонка, каитек ќе немаше на кого да ги пренасочува своите комплекси :)
Ок...последно вакво мое мислење за тебе воопшто на форумов. Малце со објективни прашања. Како мислиш му помогна на дечкото со постот горе? Потребни беа сите тие 'иди убиј се' 'не биди п**ка и иди у живо' коментари? Не, туку му одмогнаа...
Да, мислам дека му помогна. За ќотек е, пошто не е дете. И да е дете, треба да биде курназ, а не лигуш :)
Мислам дека е време да ја тргне на страна Тин-шемата и да навлезе во реалниот свет. Глупо е да се изразува љубов преку социјални мрежи и преку СМС пораки, поготово кон девојка со која не си во никаква врска сеуште. Лузерски е. Причините се објаснети погоре. Ќе те смета за смешка, за шега.

ZoraNaSlobodata

Чоечко суштество
Член од
5 ноември 2008
Мислења
2.736
Поени од реакции
111
Чекај, чекај... Си ја прашал дали сакаш да се мувате? Си и изразувал љубов преку SMS и Facebook? Па тоа ти е љубовно самоубиство. Ако и дадеш до знаење веднаш дека ја сакаш, она ќе си го сфати тоа како веќе да те имала и нема да и бидеш интересен. Во нејзини очи ќе бидеш едно глупо интернет манијаче, кое ќе гледа само како да го откачи што е можно полесно.

Не, не и го давај мечето, зошто ќе добие пун курац мечиња. Мечето можеш секогаш да и го дадеш. На крајот на краиштата, поубаво е поклон без причина, отколку за роденден, валентајн (која глупост е ова...) и тн...

Не и иди на роденден, не и пишувај на Facebook, не и пишувај SMS-и. Нека се запраша зошто те нема. Ќе дојде време кога ќе се сретнете или излезете, па тогаш ќе направиш потег. Ама не одма, туку при крај, навечер. И немој да си ја прашал нешто глупо како „сакаш ли да се муваме“, туку едноставно ќе и се доближиш и ќе ја бакнеш.
Јок, касно е, самоубиството е веќе извршено :kesa:

Олимпија

Македонија во срцето!!!
Член од
26 март 2008
Мислења
5.624
Поени од реакции
9.146
Ако не беше кајгана македонка ќе немаше место да лечи комплекси од напаѓање машки.
А ти се пронајде некаде во мојата реплика?Ти одговорив тебе на љубовен проблем или пак се пронајде во ЛИГЛЕ и ПЛАЧИПИЧКА?

Ок...последно вакво мое мислење за тебе воопшто на форумов. Малце со објективни прашања. Како мислиш му помогна на дечкото со постот горе? Потребни беа сите тие 'иди убиј се' 'не биди п**ка и иди у живо' коментари? Не, туку му одмогнаа...
Зошто да сум му одмогнала?Дека му ја кажав вистината?Извини ама тоа не треба да му одмогне, туку да му помогне и да извлече поука за понатаму.Посочи ми каде сум пишала:"п*чка и иди убиј се"?
И знаеш што, наместо да се замараш со мене, пошто гледам во повеќе мои постови си се пронашол, а репликите не ти биле упатени тебе, размисли зошто си се пронашол во нив.Што е тоа што те боли?

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.223
Поени од реакции
34.515
Назад на темата. Проблеми и помош. Без меѓусебни докажувања.
Ако не ти се обраќаат директно тебе Каитек (без разлика што си се пронашол во постовите), нема причина да реплицираш на некој што нуди совет.

Провокаторот

Провокатор до СМРТ !
Член од
6 декември 2009
Мислења
33
Поени од реакции
3
Acid напиша:

Значи вечерва да не и го давам подарокот.. Нишо нема да прааам извесно време ни смс ни фб ни нишо - аха те сватив :)

Јок, касно е, самоубиството е веќе извршено :kesa:
Ти благодарам на подршката:kesa:

igor108367

Dark Lord Sauron
Член од
25 јануари 2009
Мислења
2.516
Поени од реакции
113
Ок имам два проблема. Првиот мие тоа што девојчето не е од СК и се гледаме претежно преку викенди, но некако откако се имаме фатено ме излудива тоа, никогаш не сум бил параноичен ама некако самиот факт што е во друг град, што не ја гледам кога сакам, што со два исклучока не знам ни со кого се дружи ни со кого излегува (вака во живо на фб ги имам видено сите, ама не е тоа тоа) ме излудува малку. Не знам нешто ме прави да бидам љубоморен а не знам на што и на кого или зошто никогаш не ми дала повод. Напротив секој ден киснеме и двајцата на мсн и се слушаме редовно.

Вториот проблем. Бабата нејзина е позната врачарка/бајачка во градот. Дали ако раскинеме или ако ја изневерам треба да одам да си купам веднаш некој медаљони за заштита од магии и да ми забаат веднаш или треба да почекам и да видам дали ќе почнат да ми се случуваат лоши работи првен?

Kajgana Shop

На врв Bottom