Еве ме пак дечки
)) Денес и е роденденот на девојчето
Ќе и го дадам мечето па шо сака нека прави... Инаку Серпико имам 17 години и за ќотек сум за да знајш !!
Чекај, чекај... Си ја прашал дали сакаш да се мувате? Си и изразувал љубов преку SMS и Facebook? Па тоа ти е љубовно самоубиство. Ако и дадеш до знаење веднаш дека ја сакаш, она ќе си го сфати тоа како веќе да те имала и нема да и бидеш интересен. Во нејзини очи ќе бидеш едно глупо интернет манијаче, кое ќе гледа само како да го откачи што е можно полесно.
Не, не и го давај мечето, зошто ќе добие пун курац мечиња. Мечето можеш секогаш да и го дадеш. На крајот на краиштата, поубаво е поклон без причина, отколку за роденден, валентајн (која глупост е ова...) и тн...
Не и иди на роденден, не и пишувај на Facebook, не и пишувај SMS-и. Нека се запраша зошто те нема. Ќе дојде време кога ќе се сретнете или излезете, па тогаш ќе направиш потег. Ама не одма, туку при крај, навечер. И немој да си ја прашал нешто глупо како „сакаш ли да се муваме“, туку едноставно ќе и се доближиш и ќе ја бакнеш.
Ако не беше кајгана македонка ќе немаше место да лечи комплекси од напаѓање машки.
А да не беше македонка, каитек ќе немаше на кого да ги пренасочува своите комплекси
Ок...последно вакво мое мислење за тебе воопшто на форумов. Малце со објективни прашања. Како мислиш му помогна на дечкото со постот горе? Потребни беа сите тие 'иди убиј се' 'не биди п**ка и иди у живо' коментари? Не, туку му одмогнаа...
Да, мислам дека му помогна. За ќотек е, пошто не е дете. И да е дете, треба да биде курназ, а не лигуш
Мислам дека е време да ја тргне на страна Тин-шемата и да навлезе во реалниот свет. Глупо е да се изразува љубов преку социјални мрежи и преку СМС пораки, поготово кон девојка со која не си во никаква врска сеуште. Лузерски е. Причините се објаснети погоре. Ќе те смета за смешка, за шега.