Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

PokerFace

I'll never be the same..
Член од
30 март 2009
Мислења
1.212
Поени од реакции
623
Ви благодарам на советите дечки.....:smir: А да и тоа заборавив да ви кажам утре на девојката и е роденден па и купив меченце АЈ ЛАВ ЈУ :) Што да направам да биде нешто или да останам ладен ко вие шо кажувате ВИ БЛАГОДАРАМ МНОГУ НА СОВЕТИТЕ !

Едит: Не ми враќа лајкови на ФБ а нејзиниот профил е полн од мене :С
Добро до толку ли не приметуваш дека нејќе ништо со тебе .. м?
Си ја прашал еднаш ти одговорила со "хммм" (тоа во никој случај не е да!) .. си ја прашал втор пат ти одговорила со "НЕ!" ..
Факт е дека не е заинтересирана за тебе .. што не е јасно тука?
И чим веќе си и го купил мечето дај и го .. само што зависи од карактерот на девојката за тоа како ќе изреагира .. може ќе се праи пиче ипол и ќе ти го врати/фрли/слично .. или ќе го прими.

п.с: ти реплицирав само заради последниот дел од твојот пост ..
гет а лајф човеку!!
не ти вратила лајк .. голем к*р ..
али ајде .. пошто вие сте зависни од такви срања и си живеете у не знам каков виртуелен свет .. свати го тоа како одбегнување. :smir:

ZoraNaSlobodata

Чоечко суштество
Член од
5 ноември 2008
Мислења
2.736
Поени од реакции
111
Ви благодарам на советите дечки.....:smir: А да и тоа заборавив да ви кажам утре на девојката и е роденден па и купив меченце АЈ ЛАВ ЈУ :) Што да направам да биде нешто или да останам ладен ко вие шо кажувате ВИ БЛАГОДАРАМ МНОГУ НА СОВЕТИТЕ !

А шо маваш лајкој :tapp:, вистина, шо мислиш дека ќе постигниш со то ?

ZoraNaSlobodata

Чоечко суштество
Член од
5 ноември 2008
Мислења
2.736
Поени од реакции
111
Нов начин на пуштање...да ја опсипеш со сајбер-внимание :pos:
Во право си, нов начин за епик фејл со чупе.

Кон Провокаторот, ако има некои правила како не треба да постапуваш со чупе, ова шо ти го прајш е првото и основното.Кажи ми, шо те тера да мислиш дека ако ја опсипиш со внимание, ќе стигниш до негде со неа ?

Член од
8 август 2007
Мислења
1.541
Поени од реакции
48

Дозирај го вниманието што и` го посветуваш. Повлечи се малце, не е добро нонстоп да и` посветуваш внимание без да ти биде вратено - не заради гордост туку заради тактичност. Да не те смета за закачалка. :)

И уште нешто... не ја ПРАШУВАЈ такви работи (дали сака да се мувате). Или барем не така директно! Најдобро ќе знаеш што сака ако НАПРАВИШ нешто.

А роденденот не го заборавај во никој случај. Ако решиш да бидеш ладен некое време (како што си напишал), нека биде после роденденот. :smir:

Олимпија

Македонија во срцето!!!
Член од
26 март 2008
Мислења
5.624
Поени од реакции
9.146
А на мене да ми помогне некој? Го САКАМ многу мојот најдобар другар и на дечко ми најдобар другар.. Многу го сакам. Не знам што да правам бе лелеле.. ХЕЛП!
На тебе веќе мислам дека многу ти помогнаа, ама изглеа сакаш да се е*еш а нејќеш да ти влезе :uvo: Викни ги двајцата и напрајте тројка :crazy:

Вака дечки сега. Заљубен сум во една девојка од глава до пети:nesvest:. Си пишаме на мсн,фејсбук,скајп ставам лајкови и она ми враќа и се така и се така... Ја прашав еден ден дали сака да се мува со мене преку смс порака она вика хмммммм...
Жените сакаат маж, а не лигле кое се плаши да и пријде.
Одам у живо и викам сакаш ли и ме одби...
А после лузерската смс порака, очекуваше да ти каже важи бе мажиште ќе се муваме?:tapp:

А да и тоа заборавив да ви кажам утре на девојката и е роденден па и купив меченце АЈ ЛАВ ЈУ :) Што да направам да биде нешто или да останам ладен
Ако стварно ја сакаш девојката извини и се и признај и дека ја сакаш, ама во четири очи а не преку смс, мсн...

Земи :самоубива:
Изглеа не и се лајка тоа што и изјавуваш љубов преку ФБ:pov:

Вилинско коњче

It is my party :))
Член од
31 декември 2009
Мислења
550
Поени од реакции
62
Какво е тоа мување преку смс? Тоа на ништо не личи...физичкиот контакт е најбитен...или договори средба или батали ја (ти го советувам второто)! Исто така, претпоставувам млад си..па ти советувам да излезеш и да се дружиш, така има поголема веројатност да запознаеш супер девојче.
Позз:smir:

KaiTekk

R&B boy
Член од
17 март 2006
Мислења
1.045
Поени од реакции
22
Ако не беше кајгана македонка ќе немаше место да лечи комплекси од напаѓање машки.

Ок...последно вакво мое мислење за тебе воопшто на форумов. Малце со објективни прашања. Како мислиш му помогна на дечкото со постот горе? Потребни беа сите тие 'иди убиј се' 'не биди п**ка и иди у живо' коментари? Не, туку му одмогнаа...

Иначе провокатор заеби фејсбук и мсн од искуство ти кажувам интеракција во живо е скоро 100% поинаква од онаа на фејсбук/смс и живо...колку пати сум правел муабет со женски па и машки и во живо све било океј на мсн ништо не ни поаѓа ни муабет и обратно.

Serpico

Сковинистратор / I'm Batman
Член од
25 јануари 2007
Мислења
11.166
Поени од реакции
691
Вака дечки сега. Заљубен сум во една девојка од глава до пети:nesvest:. Си пишаме на мсн,фејсбук,скајп ставам лајкови и она ми враќа и се така и се така... Ја прашав еден ден дали сака да се мува со мене преку смс порака она вика хмммммм... Одам у живо и викам сакаш ли и ме одби... Отогаш па досега си немаме нишо кажано а ја сакам ја сакамммм незнам колку :С:С:С Дајте постарите и поискусните некопј совет ве молам....

Драга интернет генерацијо, за напалм си :)

Девојчињата не се само за муабетење по мсн или скајп. Девојчињата се за да ги фатиш за цицка, за гз, па шамар да ти закачи, па да се гушнете и пољубите за смир. Сега, забележа можеби дека за сево ова не е доволно да ја лајкнеш или да ја збоднеш (poke) на ФБ, него мора да направиш екстра напор... ВО ЖИВО!!!! баба рогааа!!!! :)

По пишувањево, немаш повеќе од 14 години. А ако имаш, за ќотек си.Сепак пошо сум убеден дека си помал, еве совет од „постарите“: за да те свиѓа таа треба да си и предизвик. Или да си најдобриот кошаркар во школо, или да си женкарче (на времето и Најк патики ќе завршеа работа) или нешто трето со кое ќе ја заинтригираш. Ама тоа никако не може да се случи со нон стоп баналности на мсн, фејс, скајп и т н. Си ја прашал да се мувате во порака? Куре, мадињата на фејсбук да не ги остави? :) Што правевме ние кога немавме фејсбук бе друже? :)

Да кликаа нашиве родители на лајк ко вие денес, па пола немаше да сме родени бе Провокатор :)

Ако си провокатор, провоцирај ја. Пуштај и водичка. Штипни ја, па искулирај ја. Ќе се створи прилика (како роденденот... само молимте кажи ми дека не и го даде мечето :( ) кај шо ќе може да нападнеш со клизача.

АМА НЕ И ПИШУВАЈ ВО СМС ЈЕБОТЕ ДЕКА САКАШ ДА СЕ МУВАТЕ. По смс може кога ќе имаш 21 година (по сите стандарди полнолетен, ради коректност на форум) и имаш девојка дооолго време која те сака и која ја сакаш премногу (пак ради коректност на форум, инаку може да е и бештија од последната кафана кај шо стоеше на нозе) и на која ќе и пратиш некогаш порака „душо моја, те мислев и баш би сакал да дојдеш да се нурнам во твоите бедра“ (коректно бр. 3, вулгарната верзија нема да ја пишувам, поради некои нови закони во нашава земја :))) ).

Што повеќе real time интеракција. Знам дека девојчињата твоја генерација висат по тоалети со апарат во рака и прчат усни во фејсбук пози. Ама јеботе, најди некоја понормална. Не е ваљда дека светов до толку у курац отишол...

Крајно, ако се бендисувате, викни ја дома да си играте доктори. Или да и снимиш некоја нова апликација за фејсбук уснопрчење. Па на домашен терен, ударај :)

Ај, со к'смет

Член од
4 ноември 2009
Мислења
8
Поени од реакции
0
................

Сигурно е премногу изнервиран и напнат од страната на неговите родители и неговиот братучед. Чим е во брак со тебе ( како што сватив) сигурно те сака. Сигурна сум дека не би земал некоја и да биде во брак ради реда. Немој да плачеш и да се нервираш само можеш да си го расипеш здравјето со тоа. Почекај нека помине ден два, па разговарај со него очи во очи, бидејки вака преку нет од кај знаеш кој пишува .. вака најдобро во живо. Прашај го што најискрено чувствува за тебе, зашто е таков со тебе деновиве, зошто не е како порано. Побарај да биде искрен спрема тебе затоа што само тоа ќе ги расчистви твоите сомнежи. Немој да се нервираш повеќе само можеш да се разболеш така, а верувам дека и ти самата не би сакала. Ова е мој совет, немора одма да ме послушаш мене, има и други членови што сигурно би ти помогнале и би ти дале уште некој корисен совет. Без секирации и се ќе биде во ред. Со тебе сме :)

Fala ti duso,sega se e vo red mi kaza vcera se...ne mozel nisto da mi kaze posto nejkel da me iznervira ili pa da se sekiram,ama jas tvrdo glava vidov so dobro nejke pocnav da se odnesuvam isto ko toj,no ne izdrzav mnogu samo koga me prasa sto mi e jas pocnav da mu kazam sto custvuvam na smiren nacin,negovte nikako nejkaat da bideme zaedno tatko mu rekol ako me zeme mene ke go ubiel,sekakvi raboti ne znam sto im e,ednas pomisliv da go ostavam da si go prodolzi svojot pat da bide sreken iako e bez mene,no ne mozam,samo koga pomisluvam na toa placam,a ne..vo posledno vreme se naopaku ni ide ne znam sto ke se sluci no fala ti i na tebe i na niv sto mi dadoa soveti..se najubavo:)

Paranoik

내 ♡, ∞.
Член од
10 август 2008
Мислења
1.873
Поени од реакции
451
Fala ti duso,sega se e vo red mi kaza vcera se...ne mozel nisto da mi kaze posto nejkel da me iznervira ili pa da se sekiram,ama jas tvrdo glava vidov so dobro nejke pocnav da se odnesuvam isto ko toj,no ne izdrzav mnogu samo koga me prasa sto mi e jas pocnav da mu kazam sto custvuvam na smiren nacin,negovte nikako nejkaat da bideme zaedno tatko mu rekol ako me zeme mene ke go ubiel,sekakvi raboti ne znam sto im e,ednas pomisliv da go ostavam da si go prodolzi svojot pat da bide sreken iako e bez mene,no ne mozam,samo koga pomisluvam na toa placam,a ne..vo posledno vreme se naopaku ni ide ne znam sto ke se sluci no fala ti i na tebe i na niv sto mi dadoa soveti..se najubavo:)
Без навреда, ама каков е тој брак што опстојува на далечина на подолго време?
Колку што знам јас, бракот си има свои потреби кои треба да бидат задоволени.
И не знам, ама ако он е доволно глуп да игра како што ќе му свират неговите, каде ќе е крајот?
И да се врати тука, и ти да отидеш таму, родителите нема да се предомислат во никој случај, иако не верувам дека од чиста мира би си ја мразеле снаата. :/
Не сакам да демотивирам, или нешто, ама штом он не е спремен да се спротивстави на неговите за жената што ја сака, пошто сигурно не сте малолетни и двајцата, таков не ти треба. :toe:

Член од
4 ноември 2009
Мислења
8
Поени од реакции
0
............

Без навреда, ама каков е тој брак што опстојува на далечина на подолго време?
Колку што знам јас, бракот си има свои потреби кои треба да бидат задоволени.
И не знам, ама ако он е доволно глуп да игра како што ќе му свират неговите, каде ќе е крајот?
И да се врати тука, и ти да отидеш таму, родителите нема да се предомислат во никој случај, иако не верувам дека од чиста мира би си ја мразеле снаата. :/
Не сакам да демотивирам, или нешто, ама штом он не е спремен да се спротивстави на неговите за жената што ја сака, пошто сигурно не сте малолетни и двајцата, таков не ти треба. :toe:
imas pravo da,ama kako ne me znaes mene ne znaes nisto ni za mojot zivot so nego,od cista mira ne me mrazat me mrazat za nekoi pricini na pr.nemam tatko??i nekoi drugi semejni problemi sto nejkam da gi spomnam tuka,i da toj e tamu jas vo mk ama jas cekam da odam tamu,toj treba da zeme stan za da odam jas tamu toj raboti za da dojde do dosta pari za da trgnam jas tamu ne sedam jas vo mk za keif:S nikoj ne mu pomaga negovite ne ni znaat,i toj spremen e , ama nie ne ni pomislivme deka od prv pat tolku mnogu ke panicarat tie i mislam deka normalno reagiral..treba da me izbere ili mene ili niv posto tie taka sakaat , toj se bori za mene da ne se borese nemase da naprai cekor da se venca so mene it n

aa i + ako im se sprotistavuva sto ke dobie znaes? ke go isfrlat od doma toooolku e zaebana situacijata sto ne mozes ni da pomislis i ogas sto da prai da se bori za mene po ulici a jas za nego vo mk lol

Шота Буби

нотар
Член од
4 март 2009
Мислења
3.087
Поени од реакции
1.780
imas pravo da,ama kako ne me znaes mene ne znaes nisto ni za mojot zivot so nego,od cista mira ne me mrazat me mrazat za nekoi pricini na pr.nemam tatko??i nekoi drugi semejni problemi sto nejkam da gi spomnam tuka,i da toj e tamu jas vo mk ama jas cekam da odam tamu,toj treba da zeme stan za da odam jas tamu toj raboti za da dojde do dosta pari za da trgnam jas tamu ne sedam jas vo mk za keif:S nikoj ne mu pomaga negovite ne ni znaat,i toj spremen e , ama nie ne ni pomislivme deka od prv pat tolku mnogu ke panicarat tie i mislam deka normalno reagiral..treba da me izbere ili mene ili niv posto tie taka sakaat , toj se bori za mene da ne se borese nemase da naprai cekor da se venca so mene it n
каков е тој брак,кога неговите незнат за тоа?..

Член од
4 ноември 2009
Мислења
8
Поени од реакции
0
......

каков е тој брак,кога неговите незнат за тоа?..
brak lol, moraat tie da znaat za nie da se zememe?ili pa treba da prasame nekogo za da bideme zemeni? postapivme vo brak bez da znaat tie,posto tie nejkat a nie si se sakame , sto sega toa ne se vika brak ili lol

Шота Буби

нотар
Член од
4 март 2009
Мислења
3.087
Поени од реакции
1.780
и јас да бев негов родител немаше да ве оставам на мир:nenene:не е тоа еден денар па ќе го сокриеш по тепих,ало за брак се работи...извини,колку години имате вие двајца заедно?

Kajgana Shop

На врв Bottom