Нормално. Сега некако и на сите им е помил лик Мурињо"Huge penalty and once more we don't get and I repeat, if the FA wants to punish me they punish me, it is not a problem for me"
2-ро коло 2 пенали, до тимот изгледа е
Не беше пенал ама кој ги ебе, чим се вратија цитатите за пенали на темава наместо мемиња, значи сме на прав пат. Xd"Huge penalty and once more we don't get and I repeat, if the FA wants to punish me they punish me, it is not a problem for me"
2-ро коло 2 пенали, до тимот изгледа е
Не да небеше пенал, дајв парекселанс беше него баш ме интересира која теза ќе ја застапи сеаНе беше пенал ама кој ги ебе, чим се вратија цитатите за пенали на темава наместо мемиња, значи сме на прав пат. Xd
Само ти очекуваш Мурињо да се смени. Циганче е, што мислиш дека ќе каже, да се преигра утакмицата?Не да небеше пенал, дајв парекселанс беше него баш ме интересира која теза ќе ја застапи сеа
Chelsea (82), Liverpool & Arsenal (77 each) have won more penalties at home than Man Utd (76) in the Premier League.Не да небеше пенал, дајв парекселанс беше него баш ме интересира која теза ќе ја застапи сеа
Неможам органски да го поднесам невиден лицемер, само едвај чекам продолжение од ланската епизода, о не немам ништо против Јунајтед, ЧОПОР бек офСамо ти очекуваш Мурињо да се смени. Циганче е, што мислиш дека ќе каже, да се преигра утакмицата?![]()
Мата подобро да не се обидува да покрива назад, секој потег му е ризичен на својата половина. Повеќе зијан од ќар ќе биде работата. Подобро да не се враќа назад.Јунајтед има многу работа во делот на одбрана ако сакаат да бидаш шампиони, зашто бековите не можат да затворат на време. Дали е ова по инструкции на Мурињо заради покомпактна задна 4-ка, или крилата не покриваат доволно(Мата) ке видиме во наредниот период.
Изјавата е дека заради него не им суделе пенали на Челзи лани, не е муабетот колку пенали им досудиле на Јунајтед. Дај да видиме статистика кој добил најмногу дополнителни минути последниве 20 години ако неChelsea (82), Liverpool & Arsenal (77 each) have won more penalties at home than Man Utd (76) in the Premier League.
Изјавата е дека заради него не им суделе пенали на Челзи лани, не е муабетот колку пенали им досудиле на Јунајтед. Дај да видиме статистика кој добил најмногу дополнителни минути последниве 20 години ако не![]()
Имаше и за тоа статистика. Болтон е прв, ја постирав прошлата година.Изјавата е дека заради него не им суделе пенали на Челзи лани, не е муабетот колку пенали им досудиле на Јунајтед. Дај да видиме статистика кој добил најмногу дополнителни минути последниве 20 години ако не![]()