Тенис на ОИ Рио 2016

• Креатор на темата Креатор на темата ColdSky
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе го освои златниот медал?

• Енди Мареј

Гласови: 22 53,7%
  • Новак Ѓоковиќ

Гласови: 19 46,3%

• Вкупно гласачи
    41
Првиот сет да, сега на 73 го дигна... а пак е во негатива... шознам се држи Дел По... до кога само...
Pa za prviot i mislev, nego cudno be majko mu stara, stvarno se drzi Delpo, jas mislev laganica ke go zgazi...

Видевски еднo времњ мнoгу енергичнo кoмемтирaше
Сеa кo успaн ми делувa :D

Видара е БОГ, мава Делпо јак форхенд, Мареј у мрежа ја мава и Видара вика нов винер за Делпо. :pos:
Кажи ти шо мислиш за текот на мечот... што очекуваш понатаму... ете го накај 1-1 се движи... ти изгледа заморен Дел По ?

Делпо е преуморен, веројатно и ќе го изгуби мечов. Ама со играва докажува дека е во состојба да се држи против сите.
ФОРХЕНДОТ не знам што да кажам. :bravobe::bravobe::bravobe: РАКЕТА

Кажи ти шо мислиш за текот на мечот... што очекуваш понатаму... ете го накај 1-1 се движи... ти изгледа заморен Дел По ?
Ептен. Се држи сеуште, ипак Делпо е тоа, има огромно шампионско срце, ама за жал мислам дека ќе попушти кај и да е. Очекувам и Мареј да падне кондициски, јебига мечот е таков што и он премногу се троши, забиен е 5 метра позади основна и само враќа бомби. Но, секако поспремен е од Делпо и мислам дека тоа ќе пресуди.

Ретко допадлив лик Делпо, ех да беше здрав сите овие години...

Нека не ве лаже Енди хоштаплерот, има тој сила да игра до утре сабајле маму ли му глумачку... :icon_mrgr:

Не може да стои веќе на нозе Делпо, го губи сетов. Гадов е спремен физички максимално, нема збор тука.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom