Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

Крусер

Тотем Пума
Член од
4 јули 2008
Мислења
3.556
Поени од реакции
1.613
Ve molam za pomos...:((((((
Znaci se skarav so devojceto sto go sakam...za glupost...me sfati ona mn pogresno,jas ne ni mislev toa,ona misli deka drugarot so koj sum skaran mi e povazen od nea,sto nema vrka :'(((sea me blokna na msn,neke da zbori so mene,ni sea ni ponataka
stv ne znam sto da pravam ve molam kazete kako da postapam
Сè она што си го кажал тука, кажи ѝ го и нејзе, по e-mail или како било. Важно дај ѝ го до знаење.

А потоа, остави ја ако сака нека ти се лути нон-стоп. Нејзина работа.

Член од
21 јули 2009
Мислења
41
Поени од реакции
0
Epa i go kazav ama neke da sfati vika ostavi me na raaat ova ona...Ne znam najiskreno sto da pravam dali da ja molam ne znam

the Consigliere

не читам дугачки постови
Член од
17 јуни 2007
Мислења
5.595
Поени од реакции
263
Oстај ја на раат. Глупа е,не те сака, помири се со тоа .
Искочи вечер , 2 вотки нарачај си и пуштај се на некоја шо ќе ти фати око .

Член од
21 јули 2009
Мислења
41
Поени од реакции
0
Abe ne e finta toa sto ne me saka,ama drugarstvoto...24/7 bev so nea 10 meseci,i kako sea da se otkazam kako?:S

Член од
27 март 2009
Мислења
1.051
Поени од реакции
112
Иако не сум многу стручен за овие работи..
ама мислам дека несака..како да ти речам..да падне на колена и да ти речи ..ок извини грешно сватив ова она..тврдоглавост,сака да остане на нејзино..па по извесно време она ќе почни да праи муабет..тоа можда извинување го мисли како понижување па несака да се понижи..што знам...остај ја,нека биде по нејзино..ќе се лижи после..прва муабет ќе праи..кога тогаш ќе попушти,неможе цело време да се курчи..
ае со среќа пер:swusa:

Член од
22 јуни 2008
Мислења
457
Поени од реакции
52
Epa i go kazav ama neke da sfati vika ostavi me na raaat ova ona...Ne znam najiskreno sto da pravam dali da ja molam ne znam
Wooow, Немој да си помислиш да ја молиш, така ке свати дека може да те врти како што сака, иначе колкави сте ?
Глеј , напраи вака--некое време понашај се пред неа ко ништо да не се случило,фурај си го филмот, заебавај се, ке свати дека не си бебе да плачеш по неа заради глупост што уствари погрешно ја сватила.
;)

Член од
21 јули 2009
Мислења
41
Поени од реакции
0
per ona prvo se izvinuvase pola saat za neso sto go naprai,sto ne mi kaza,i jas i kazav deka od nekoj sto najmalku ocekuvav da doznaam od nego doznav,a od nea ne si kutela celo vreme...i sfakas sea ne znam sto i e ...

Wooow, Немој да си помислиш да ја молиш, така ке свати дека може да те врти како што сака, иначе колкави сте ?
Глеј , напраи вака--некое време понашај се пред неа ко ништо да не се случило,фурај си го филмот, заебавај се, ке свати дека не си бебе да плачеш по неа заради глупост што уствари погрешно ја сватила.
;)

15god sme...Ne mozam taka da si go furam filmot ...:S:S: ali ke probam

Член од
22 јуни 2008
Мислења
457
Поени од реакции
52
per ona prvo se izvinuvase pola saat za neso sto go naprai,sto ne mi kaza,i jas i kazav deka od nekoj sto najmalku ocekuvav da doznaam od nego doznav,a od nea ne si kutela celo vreme...i sfakas sea ne znam sto i e ...

15god sme...Ne mozam taka da si go furam filmot ...:S:S: ali ke probam
Она нејке да збори со тебе така ?
Ако е нешто што те изнервирало стварно за тоа што го напраила она тогаш она треба да биде таа што ке те моли,а ако она нејке да збори со тебе а тебе не те изнервирало тоа многу, тогаш стварно незнам што и е филмот на девојчето.
Се дешаваат вакви ситуации

Член од
21 јули 2009
Мислења
41
Поени од реакции
0
I kazala na drugarka i deka mi e se nalutila,ne sum trebal da ja sporeduvam...a i porano sme se karale ama nikad ne go menuvala pw na msnto sekogas go znaev a sea..smeneto e i toa,sepak stv se nalutila za glupost

Jax Rebel

Navajo Rider
Член од
6 јули 2008
Мислења
5.270
Поени од реакции
2.271
ај и ја да ве прашам за совет, значи идевме отприлика година ипол и се беше одлично е арно ама она тогаш потпадна под влијание на другарките, не ја свртеа намерно против мене туку таков беше периодот кога постојано беше со нив и некако се оддалечи од мене тоа не е битно, кога раскинувавме ми рече не е до тебе (класика нели?) ми треба пауза бла бла... и после тоа требаше да се видиме за по некој ден да се начука и да си фати некој, зборевме уште кратко нејкеше да одговори на многу прашања за кои сигурен сум дека знаеше дека е така ама ете нејкеше ни сама на себе да си признае. Се скаравме се испобришавме/изблокиравме од сегде и пратив порака ја отерав во ПМ, помина месец и нешто од тогаш сеа слушам не идела веке со тој, па си викам сега, дали да истапам и да и се извининам за терањето во пм и дали воопшто имам шанса бар до муабет да дојдам со неа? стварно многу ми значи девојкава.
Брат, а зошто цел живот да се прашуваш што ќе беше ако и се извинив? Можеби сега со неа ќе имав семејство?!? Или кога ќе се сретнете во продавница да ја гледаш и да си мислиш како и таа се прашува за истото? Вака нема многу што да загубиш, ако стапиш во контакт со неа. Знам дека е тешко да кажеш извини, ама види и она како ќе реагира, ама ја мислим гори од желба да те слушне!
Едит: Си ја видел од тогаш наваму?

И запомти:
Никогаш нема да жалиш за она што си го направил, туку за она што не си го направил...

Член од
7 ноември 2009
Мислења
3
Поени од реакции
0
друже хендрикс и мене ми е тоа муката си викам подобро да знам на што сум те дека нема надеж него после цело време да се јадам што не сум пробал, иначе да сме се разминале 2 пати како да не се познаваме првиот пат кога се разминавме после 20 метри само блиц поглед фрлив назад и ја видов како стоеше и гледаше а вториот пред некој ден не се свртев уопште... премногу бевме поврзани и блиски и се тоа, тоа ми е најкриво, не ми е прва долга врска, не ми е прва љубов ама многу посебна ми беше и ме боли тоа што мисли дека јас зад грб и вадам муабети, ја вреѓам и што ти ја знам, а јас лош збор неам помислено за неа а камо ли кажано... искривена и е перцепцијата, го барам моментот што е ајпогоден да стапам во контакт со неа, ако тоа не го одбие после ке е полесно...
секој совет и искуство се добредојдени (како и овие досега што ги кажавте)

Крусер

Тотем Пума
Член од
4 јули 2008
Мислења
3.556
Поени од реакции
1.613
друже хендрикс и мене ми е тоа муката си викам подобро да знам на што сум те дека нема надеж него после цело време да се јадам што не сум пробал, иначе да сме се разминале 2 пати како да не се познаваме првиот пат кога се разминавме после 20 метри само блиц поглед фрлив назад и ја видов како стоеше и гледаше а вториот пред некој ден не се свртев уопште... премногу бевме поврзани и блиски и се тоа, тоа ми е најкриво, не ми е прва долга врска, не ми е прва љубов ама многу посебна ми беше и ме боли тоа што мисли дека јас зад грб и вадам муабети, ја вреѓам и што ти ја знам, а јас лош збор неам помислено за неа а камо ли кажано... искривена и е перцепцијата, го барам моментот што е ајпогоден да стапам во контакт со неа, ако тоа не го одбие после ке е полесно...
секој совет и искуство се добредојдени (како и овие досега што ги кажавте)
Прати ѝ писмо. Уште подобро, донеси ѝ го и лично стави ѝ го во сандачето. Или, најдобро, заѕвони ѝ на вратата и оној што ќе отвори (ако не е таа) замоли го/ја да ѝ го даде писмото и да побара од неа да го прочита, со напомена дека потоа нема да ѝ додеваш повеќе. И немој да ѝ додеваш повеќе.

Јасно, писмото треба да ги содржи сите работи што ќе сакаш да ѝ ги кажеш, зашто тоа ќе ти биде последна твоја комуникација со неа, под услов таа веќе да не сака да комуницира со тебе. Па колку сака нека биде посебна, мора да ја пуштиш да си оди, ако сака да си оди.

На овој начин, барем ќе бидеш 100% сигурен дека си направил сè што е во твоја моќ за да стапиш во контакт со неа. А потоа - со Господ напред.

Член од
6 ноември 2009
Мислења
32
Поени од реакции
1
help mi treba pomos:so bivsiot idevme 5 meseci sve bese vo red bevme mnogu bliski se znaevme eden za drug no on duvase ja go znaev toa i na nekoj nacin go prifativ toa no se sluci i majkami da doznae za toa i moite da doznaat i pod pritisok morav da raskinam posle toa 3 mec ne se vidovme i on si fati zenska po nekoe vreme mi se javi i se vidovme nekolku pati mie krivo so sega ima devojka no neznam so da pravam no ako sakam pak da bidam so nego toa treba da bide tajno bez da znaat moite toa nema sansi da znaat a tipot use mi znaci i ne mozam da go zaboravam i mislam deka i on mene neznam so da pravam i epten mie tesko bez nego:toe:

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.425
Поени од реакции
25.319
help mi treba pomos:so bivsiot idevme 5 meseci sve bese vo red bevme mnogu bliski se znaevme eden za drug no on duvase ja go znaev toa i na nekoj nacin go prifativ toa no se sluci i majkami da doznae za toa i moite da doznaat i pod pritisok morav da raskinam posle toa 3 mec ne se vidovme i on si fati zenska po nekoe vreme mi se javi i se vidovme nekolku pati mie krivo so sega ima devojka no neznam so da pravam no ako sakam pak da bidam so nego toa treba da bide tajno bez da znaat moite toa nema sansi da znaat a tipot use mi znaci i ne mozam da go zaboravam i mislam deka i on mene neznam so da pravam i epten mie tesko bez nego:toe:
За човек што користи дрога, ич да не ти е мака, чим сам не е способен да си створи среќа и мора да користи такви работи, шо ќе ти е.
Ќе ти поминит ај.

Kajgana Shop

На врв Bottom