Soccer Manager (Kajgana Europa League)

• Креатор на темата Креатор на темата ManUtdChampions
  • Време на започнување Време на започнување

Колку да е буџетот? (мил)

• Вкупно гласачи
    38
  • Гласањето е завршено на .
Победа против Динамо и со тоа +7 од вториот у трета лига.
Озил на својот прв натпревар гол и асистенција, МОТМ!!!
Со оваа победа против Динамо си обезбедил пласман во втора лига. :P

62b28a0083744700abe1b63383777b10.png

Јебем ти маику Цокер Менаџер !!!

Кој е со Селтик од тука, златен медал да му дадеме, пуздер ги направи во втора лига, а има далеку послаб тим од неговите противници.(y)

Кој е со Селтик од тука, златен медал да му дадеме, пуздер ги направи во втора лига, а има далеку послаб тим од неговите противници.(y)
Еј медал, дајте нешто друго, од медалот немам некоја корист. :D

Уште само три часа до дебито на Меси во дресот на Вест Хем. Аргентинецот за Екипа изјави дека е спремен настапи и вети дека ќе постигне најмалку еден погодок.[DOUBLEPOST=1471202109][/DOUBLEPOST]Меси две асистенции камбиасо два гола. Газат засилувањата.

Последно уредено:
Прв пораз на Евертон после 14 меча, кој го одложи шампионското славје на Карамелите.

И јас доаѓам со лоши вести, Сотон ми ја прекина серијата од 16 победи по ред. Тим без менаџер ми извади нерешено. :facepalm:
Изгледа читов што го користиме со Евертон затаја. :D

И јас доаѓам со лоши вести, Сотон ми ја прекина серијата од 16 победи по ред. Тим без менаџер ми извади нерешено. :facepalm:
Изгледа читов што го користиме со Евертон затаја. :D

Не се ова лоши вести :D Редно време беше, премногу беше 16 победи по ред :)

Јас својот пласман ќе си го барам преку плеј-оф бидејќи минимални се шансите да завршам втор. Отидов на одмор и толку ќе ти се заебат 2-3 кола и отиде сезоната :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom