Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
генерално доста добро изиграа првово, освен 2-3 глупи невниманија.. овој јуве ќе биде технички најсилниот од Конте наваму. Алвес освен една грешка по што овие имаа шут, одличен, вториот гол он го направи.

Сеа во второ да ги видиме Игуаната и посебно Пјаца :vozbud:

Гонзало не личи на фудбалер со стомачето

Дебелиов не знае кај се наоѓа, на која страна да се сврти :vozbud: :pos:

Роналдо дебелиот е послаб од стокава што треба 90 милиони евра да ја платат.

A зошто Вест Хем играат у кошули? Оддаваат почит на некоја генерација фудбалери од 19 век?

Аман бе полека со дебелиот... Нема 2 тренинга направено со тимот, башка прв натпревар му е. Ќе ве видам како ќе го лупате на него, кога ќе даде хет трик против Кротоне :')

За слабеење ќе ослаби Игуаин не му ја секирам за то љуфкањата негови досега ми се проблем. Хернанес реков само за слободни да можи да се клава како во ракомет.

А за Ѕаѕа заебавајте се играорец ваков таков ама има топ завршница.

Алвеш денес ми е остај мн простор назад за моќ вкус[DOUBLEPOST=1470578409][/DOUBLEPOST]Патем и мораше интересна да е утакмицата Вест Хем си го отвораја стадионот неможи да дојдиш да ги посериш 3-0 на сред отварање на стадион, првите 30тина минути првото се виде силата наша спрема нивната а не играја прва постава сите играчи.

Ањњњ слатки коментари против Игуаин. :sleep:

CpNQdlOWAAITIk8.jpg:large

upload_2016-8-7_16-4-53.png[DOUBLEPOST=1470578853][/DOUBLEPOST]Заборајв исто Асамоа и Бенатиа се за фалење овај ќе го постигнеше за млаце 3иот гол во 3 утакмици додека Асамоа кога е здрав е ѕверотиња од играч. Манџукич денес беше исто прав убиец коќе е здрав и во форма како денес спремен кондиционо не знам како ќе можи Алегри да го седни на клупа + со Дибала функционират одлично.

Буцко.
Не ми е јасно како може да си професионален фудбалер и да дозволиш вакво нешто да ти се случи.2-3 недели ќе му требаат стомахот да го симне.
CpQxDIFUAAALcsd.jpg:large

Буцко.
Не ми е јасно како може да си професионален фудбалер и да дозволиш вакво нешто да ти се случи.2-3 недели ќе му требаат стомахот да го симне.
CpQxDIFUAAALcsd.jpg:large

Не е дебел, корпулентен е :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom