Го даде на други Кинези а углавно исто ти е, битно беше да влезе некој во Милан и да почне да вложува како што и беше условот на Берлускони.Берлускони 2 месеци се договараше со кинезиве за да го продаде клубот, за да на крај за 5 минути да го даде на други луѓе...
Икономист![]()
Клипче батец ти можиш само да ми го лапниш онака убо сочно како средношколкаЗа оваква небитна статистика би ти дал 5 вековен бан.
Иди договарај се со Шкорпион не замарај со небитни статистики :Д хехеКлипче батец ти можиш само да ми го лапниш онака убо сочно како средношколка![]()
Леле ме заеба жити се бравоИди договарај се со Шкорпион не замарај со небитни статистики :Д хехе
Да да за 5 минути. Преговорите за продажба се почнати од април месец, а во меѓувреме медиумите објавуваа еден куп имиња како можни сопственици и на крај ниеден не погодија.Берлускони 2 месеци се договараше со кинезиве за да го продаде клубот, за да на крај за 5 минути да го даде на други луѓе...
Икономист![]()
Берлускони веќе го продаде Милан.А Галијани уште ова меркато ќе остане за трансфери. Што сакате кажете за човекот ама кога му се даваат средства на располагање скоро секогаш знае како најпаметно да ги искористи.Овај Галијани не е малце стар за да се заебава сеуште со овие работи?..или парите се слатки?..да му ебам доодениот..1000 години направија со Берлускони и уште се тормозат по авиони и се ценкарат за мали суми небаре на пазар сме, а водат фудбалски гигант,дури по фацата му се познава дека му е смачено...абе одете таму уживајте во вашите пензионерски денови ,оставете го Милан на други поамбициозни луѓе,вашето ви помина...