Premier League - Season 2016/2017

• Креатор на темата Креатор на темата the_kop
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во оваа сезона?

• Вкупно гласачи
    218
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Не, најјаки му се хештаговите #НемаДаДојде #КлопНезнае :pos:

Имаа среќа Сити, Стеауа им се падна. Не дека немаше да поминат ама ќе се испотеа да им се паднеа Рома или Монако

Имаа среќа Сити, Стеауа им се падна. Не дека немаше да поминат ама ќе се испотеа да им се паднеа Рома или Монако

Пак ќе поминеа,преквалитетни се Сити за сите противници од другиот шешир,страмота ќе биди на толку вложени пари да не играат во ЛШ

Пак ќе поминеа,преквалитетни се Сити за сите противници од другиот шешир,страмота ќе биди на толку вложени пари да не играат во ЛШ

Па реков ќе поминеа секако најверојатно ама немаше да се прошетаат лесно како сега

CpBkgjTXgAAEF2t.jpg

Италијанскиот Меси.

Со париве што ги дал за коливе ќе донел некое фудбалско име.

Сo две дневници гo купувaaт oвa игрaчиве.

Мнoгу ми се нелoгични вaквиве пoтези.

Без разлика, поклон од газда значи многу :)

Бoље вo плик некa е :D

Игрaчиве рaспoлaгaaт сo милиoни, сигурнo си јa купиле кoлaтa штo сaкaaт дa јa вoзaт. Зaштo им е и БМВ? Мoже некoј гo мрaзи мoделoв :D

Не знaм. Глупo ми е мaлку.

Бoље вo плик некa е :D

Игрaчиве рaспoлaгaaт сo милиoни, сигурнo си јa купиле кoлaтa штo сaкaaт дa јa вoзaт. Зaштo им е и БМВ? Мoже некoј гo мрaзи мoделoв :D

Не знaм. Глупo ми е мaлку.
Внимание е сепак :) тие може што сакаат да купат ако така глеаш, сигурно нема четка за вц да им земе :D

“I heard already two of my colleagues from other clubs speaking about us,” Mourinho said. “I do not like that. It is not ethical. There are things that – when I do them – are not ethical and when others do them, everything is normal. Nobody says anything. I do not speak about the others. They can do what they want.”

27/07/2015

"Now, they are buying the title. All of them, they are buying the title.
"It is up to us to be strong and to fight them and, obviously, to try and win it again, even without the big investments."

Ти е.ам амебата

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom