Сакам да знам!

• Креатор на темата Креатор на темата blue ladybug
  • Време на започнување Време на започнување
Дали од љубов и све остало би се ожениле со разведена со 2 деца ? А ти да си бааги помлад од неа уосталом и да ти биде први пут :X3: ...

Дали од љубов и све остало би се ожениле со разведена со 2 деца ? А ти да си бааги помлад од неа уосталом и да ти биде први пут :X3: ...
Не! Тоа се вика "никој не ме сака, а детево е доволно наивно (глупаво) и ќе ме земе". Бегај одма!

Сум имал јас слични "врски". Каква сака нека е, магла!
Зошто магла!?
Можеби сопругот е причината за развод, он бил фелерот во бракот..ако е она добра мајка, жена домаќинка, не гледам причина одма во старт да се отфрла и навредува без да се извиди во што е проблемот, плус и ако е уште биолошки способна да раѓа оти да не и са даде нова подобра прилика:confused:

Зошто магла!?
Можеби сопругот е причината за развод, он бил фелерот во бракот..ако е она добра мајка, жена домаќинка, не гледам причина одма во старт да се отфрла и навредува без да се извиди во што е проблемот, плус и ако е уште биолошки способна да раѓа оти да не и са даде нова подобра прилика:confused:
Se ima goreno momakot, pa zatoa magla. Go razbiram, site sme se gorele, ali nikad se nezna kakva avantura ne ceka vo slednata prilika. Ako odeme "na sigurno" (mada nisto ne e sigurno) kako sho vikaat nogu lugje, pa kakov e taj zivot bez avantura, bez neizvenost jebote? Ke otupeeme da go ebam.

Зошто магла!?
Ако е "голема разлика" како што пишуваше, сигурно не е стара мома, туку стара баба ;) Замисли ситуација, дечково 25-6, таа 35-6 (иако јас бев со 45 годишна). Овој само што почнал со жени, таа се омажила, родила две деца, пола живот ѝ поминал и...треба да го уништи неговиот? Ма, дај! Ако е будала, нека стисне Стоп копче и нека остане каде што е. Ама, што мислиш...ќе биде дотичната пичка и пол и на 60 год? Ќе сака да биде навистина со баба? Не си играјте, ќе плачете. Мене не успеале да ме "уловат", ама блиску беа ;) И сѐ уште беа во брак, што ги правеше ситуациите максимално комплицирани.

Ако е "голема разлика" како што пишуваше, сигурно не е стара мома, туку стара баба ;) Замисли ситуација, дечково 25-6, таа 35-6 (иако јас бев со 45 годишна). Овој само што почнал со жени, таа се омажила, родила две деца, пола живот ѝ поминал и...треба да го уништи неговиот? Ма, дај! Ако е будала, нека стисне Стоп копче и нека остане каде што е. Ама, што мислиш...ќе биде дотичната пичка и пол и на 60 год? Ќе сака да биде навистина со баба? Не си играјте, ќе плачете. Мене не успеале да ме "уловат", ама блиску беа ;) И сѐ уште беа во брак, што ги правеше ситуациите максимално комплицирани.
Dobro, sasvim e razbirlivo vo tvojata situacija posto idela nakaj brak. Ama ipak ako pruza zivotot prilika za kratkotrajna avantura so postara dama, shto da ne!

Дали и каде може да се лета со Хеликоптер во Скопјево ? И која е цената отприлике ?

Може цената мислам дека беше накај 50 евра саат.
Да беше цената 50 евра саат сите ќе изнајмувавме хеликоптери. :)
Во зависност од типот на хеликоптер цените се од 1000-2000 евра саат, а ми-17 е 4000 евра саат.
МВР дава такви услуги.

Да беше цената 50 евра саат сите ќе изнајмувавме хеликоптери. :)
Во зависност од типот на хеликоптер цените се од 1000-2000 евра саат, а ми-17 е 4000 евра саат.
МВР дава такви услуги.

Абе не ја да го летам - него да се "возам" со Хеликоптер :) Али ваљда нема .... или бар ја не можам да најдам т.д ќе се пичи со Цесна :(

Дали верски празник ако се паѓа во недела ае добива понеделник како нееработен ден или тоа е само за државните правило ?

Абе не ја да го летам - него да се "возам" со Хеликоптер :) Али ваљда нема .... или бар ја не можам да најдам т.д ќе се пичи со Цесна :(
Да де, не ти да го леташ. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom