Сакам да знам!

Член од
15 јули 2016
Мислења
51
Поени од реакции
19
Здраво, ако знае некој да ми каже каде има воено училиште низ Македонија за упис во средно училиште?

Член од
5 мај 2016
Мислења
1.330
Поени од реакции
856
Здраво, ако знае некој да ми каже каде има воено училиште низ Македонија за упис во средно училиште?
Нема средно воено учил. во Мк.
Има воена академија во Скопје во нас.Аеродром.

Член од
15 јули 2016
Мислења
51
Поени од реакции
19
Нема средно воено учил. во Мк.
Има воена академија во Скопје во нас.Аеродром.
дада ама ако можи повеќе детали пошто не сум од Скопје. Од колку години се зема присуство? Можеш ли да го продолжиш средното образование таму, или тоа е после средното образование?

Член од
24 мај 2014
Мислења
5.306
Поени од реакции
5.912
дада ама ако можи повеќе детали пошто не сум од Скопје. Од колку години се зема присуство? Можеш ли да го продолжиш средното образование таму, или тоа е после средното образование?
Воена академија е воен факултет, иначе најблизу до Мк мислам дека во Србија има средно воено училиште и тоа во некој од градовиве што се блиску до наша граница, и средно полициско нема веке кај нас.

macko i

Локален шериф
Член од
8 јуни 2011
Мислења
2.876
Поени од реакции
1.633
Како да се намали или отстрани непријатната миризба на стапалата? Сите можни патики ми корнат чорапи менувам , пудри , сода што не бадијала.

Член од
12 декември 2010
Мислења
10.687
Поени од реакции
11.786
Како да се намали или отстрани непријатната миризба на стапалата? Сите можни патики ми корнат чорапи менувам , пудри , сода што не бадијала.
Во салца држи ги нозете бар двати дневно по 30минути, лично фала богу го неам овој проблем за да ти гарантирам дали е успешно ама пробај со ова недела две види дали има разлика

Sent from my iPhone using Tapatalk

Член од
24 мај 2014
Мислења
5.306
Поени од реакции
5.912
Еднаш до два пати во денот држи ги нозете во леген со топла вода и ставај сода бикарбона во легенот колку минути држење и колку сода тоа е произволно. А обувките стави ги во кесе и стави ги во замрзнувач 24 часа апсолутно функционира. Иначе во аптекиве имаш спрејови и талкови за потење на нозе, спрејот ти е подобра варијанта.

Член од
5 мај 2016
Мислења
1.330
Поени од реакции
856
Сакам да знам дали е вистина дека муслиманската заедница им плаќа по 300 евриќи за носење марама на глава на жените???

macko i

Локален шериф
Член од
8 јуни 2011
Мислења
2.876
Поени од реакции
1.633
Сакам да знам дали е вистина дека муслиманската заедница им плаќа по 300 евриќи за носење марама на глава на жените???
Само некој секти плаќат за тоа исто ко што некој цркви плаќаат за припадност на нивната секта.

macko i

Локален шериф
Член од
8 јуни 2011
Мислења
2.876
Поени од реакции
1.633
Како да разделам една табела во две ? Ексел или ворд?

devilko

♆ wicked one ♆
Член од
28 август 2014
Мислења
1.908
Поени од реакции
6.210
Во кој дијалект се користи зборот "глави" (од заглави)? Битолски, Охридски, Струшки?

Член од
5 мај 2016
Мислења
1.330
Поени од реакции
856
:uzi:Сакам да знам зошто мојата тема"потреба од женски членови на форумов" отиде во канта?
Требаше да бидат избришани само мислењата кои немаа никаква врска ни беа блиску до било каков логичен или нелогичен одговор....Ууууууууууууууууааа....:uzi:

Kajgana Shop

На врв Bottom