Нема средно воено учил. во Мк.Здраво, ако знае некој да ми каже каде има воено училиште низ Македонија за упис во средно училиште?
дада ама ако можи повеќе детали пошто не сум од Скопје. Од колку години се зема присуство? Можеш ли да го продолжиш средното образование таму, или тоа е после средното образование?Нема средно воено учил. во Мк.
Има воена академија во Скопје во нас.Аеродром.
Воена академија е воен факултет, иначе најблизу до Мк мислам дека во Србија има средно воено училиште и тоа во некој од градовиве што се блиску до наша граница, и средно полициско нема веке кај нас.дада ама ако можи повеќе детали пошто не сум од Скопје. Од колку години се зема присуство? Можеш ли да го продолжиш средното образование таму, или тоа е после средното образование?
Во салца држи ги нозете бар двати дневно по 30минути, лично фала богу го неам овој проблем за да ти гарантирам дали е успешно ама пробај со ова недела две види дали има разликаКако да се намали или отстрани непријатната миризба на стапалата? Сите можни патики ми корнат чорапи менувам , пудри , сода што не бадијала.
Еднаш до два пати во денот држи ги нозете во леген со топла вода и ставај сода бикарбона во легенот колку минути држење и колку сода тоа е произволно. А обувките стави ги во кесе и стави ги во замрзнувач 24 часа апсолутно функционира. Иначе во аптекиве имаш спрејови и талкови за потење на нозе, спрејот ти е подобра варијанта.Како да се намали или отстрани непријатната миризба на стапалата? Сите можни патики ми корнат чорапи менувам , пудри , сода што не бадијала.
Ќе мењаш религија?Сакам да знам дали е вистина дека муслиманската заедница им плаќа по 300 евриќи за носење марама на глава на жените???
Па ако за едно носење на марама за прч парада даваат 300 евра и ќе подразмисламЌе мењаш религија?
Само некој секти плаќат за тоа исто ко што некој цркви плаќаат за припадност на нивната секта.Сакам да знам дали е вистина дека муслиманската заедница им плаќа по 300 евриќи за носење марама на глава на жените???
Word: намести се на редот што сакаш да ти биде прв во втората и од менито ќе ти даде Split.Како да разделам една табела во две ? Ексел или ворд?