Сакам да знам!

Член од
15 март 2010
Мислења
5.869
Поени од реакции
6.383
Дали од љубов и све остало би се ожениле со разведена со 2 деца ? А ти да си бааги помлад од неа уосталом и да ти биде први пут :X3: ...

Т

Триптико

Гостин
Дали од љубов и све остало би се ожениле со разведена со 2 деца ? А ти да си бааги помлад од неа уосталом и да ти биде први пут :X3: ...
Не! Тоа се вика "никој не ме сака, а детево е доволно наивно (глупаво) и ќе ме земе". Бегај одма!

Член од
5 мај 2016
Мислења
1.330
Поени од реакции
856
Сум имал јас слични "врски". Каква сака нека е, магла!
Зошто магла!?
Можеби сопругот е причината за развод, он бил фелерот во бракот..ако е она добра мајка, жена домаќинка, не гледам причина одма во старт да се отфрла и навредува без да се извиди во што е проблемот, плус и ако е уште биолошки способна да раѓа оти да не и са даде нова подобра прилика:confused:

Член од
20 април 2014
Мислења
5.239
Поени од реакции
5.821
Зошто магла!?
Можеби сопругот е причината за развод, он бил фелерот во бракот..ако е она добра мајка, жена домаќинка, не гледам причина одма во старт да се отфрла и навредува без да се извиди во што е проблемот, плус и ако е уште биолошки способна да раѓа оти да не и са даде нова подобра прилика:confused:
Se ima goreno momakot, pa zatoa magla. Go razbiram, site sme se gorele, ali nikad se nezna kakva avantura ne ceka vo slednata prilika. Ako odeme "na sigurno" (mada nisto ne e sigurno) kako sho vikaat nogu lugje, pa kakov e taj zivot bez avantura, bez neizvenost jebote? Ke otupeeme da go ebam.

Т

Триптико

Гостин
Зошто магла!?
Ако е "голема разлика" како што пишуваше, сигурно не е стара мома, туку стара баба ;) Замисли ситуација, дечково 25-6, таа 35-6 (иако јас бев со 45 годишна). Овој само што почнал со жени, таа се омажила, родила две деца, пола живот ѝ поминал и...треба да го уништи неговиот? Ма, дај! Ако е будала, нека стисне Стоп копче и нека остане каде што е. Ама, што мислиш...ќе биде дотичната пичка и пол и на 60 год? Ќе сака да биде навистина со баба? Не си играјте, ќе плачете. Мене не успеале да ме "уловат", ама блиску беа ;) И сѐ уште беа во брак, што ги правеше ситуациите максимално комплицирани.

Член од
20 април 2014
Мислења
5.239
Поени од реакции
5.821
Ако е "голема разлика" како што пишуваше, сигурно не е стара мома, туку стара баба ;) Замисли ситуација, дечково 25-6, таа 35-6 (иако јас бев со 45 годишна). Овој само што почнал со жени, таа се омажила, родила две деца, пола живот ѝ поминал и...треба да го уништи неговиот? Ма, дај! Ако е будала, нека стисне Стоп копче и нека остане каде што е. Ама, што мислиш...ќе биде дотичната пичка и пол и на 60 год? Ќе сака да биде навистина со баба? Не си играјте, ќе плачете. Мене не успеале да ме "уловат", ама блиску беа ;) И сѐ уште беа во брак, што ги правеше ситуациите максимално комплицирани.
Dobro, sasvim e razbirlivo vo tvojata situacija posto idela nakaj brak. Ama ipak ako pruza zivotot prilika za kratkotrajna avantura so postara dama, shto da ne!

Член од
23 јуни 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
5.045
Дали и каде може да се лета со Хеликоптер во Скопјево ? И која е цената отприлике ?

Член од
21 февруари 2012
Мислења
1.649
Поени од реакции
867
Може цената мислам дека беше накај 50 евра саат.
Да беше цената 50 евра саат сите ќе изнајмувавме хеликоптери. :)
Во зависност од типот на хеликоптер цените се од 1000-2000 евра саат, а ми-17 е 4000 евра саат.
МВР дава такви услуги.

Член од
23 јуни 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
5.045
Да беше цената 50 евра саат сите ќе изнајмувавме хеликоптери. :)
Во зависност од типот на хеликоптер цените се од 1000-2000 евра саат, а ми-17 е 4000 евра саат.
МВР дава такви услуги.
Абе не ја да го летам - него да се "возам" со Хеликоптер :) Али ваљда нема .... или бар ја не можам да најдам т.д ќе се пичи со Цесна :(

macko i

Локален шериф
Член од
8 јуни 2011
Мислења
2.876
Поени од реакции
1.633
Дали верски празник ако се паѓа во недела ае добива понеделник како нееработен ден или тоа е само за државните правило ?

Kajgana Shop

На врв Bottom