Soccer Manager (Kajgana World)

• Креатор на темата Креатор на темата .:makedonec:.
  • Време на започнување Време на започнување
Очекуваме сега да пукаш бомби од тоа како Донев и Дани ти барале местени утакмици у пораки :D

Офффф...

Ај да не кажам сега дека ми нудеше максимална сума за Кансело во лигава, само за да му играм со втор состав во другата лига :sramezliv:

Многу долга лигава бе...38 кола...уште 3 месеца а? :'(

Do koe nivo stigna na 0-0 da se raduvas.:pos::pos:
Abe 0 sutevi u gol ej koj si ti srecnik, botovive od Dortmund i PSG ima bar po 2 suta :LOL::LOL::LOL:
Ти шутна 3 пати само последните 10 минути, пред тоа сите шанси беа мои бе мочкооооооооооо

Koi sansi bre ete gledaj statistika.:LOL::LOL::LOL: Vaka dominacija nesum imal ni protiv botovite.
hahahaha статистиката нема врска, уклучи мечот да врти таму, те дотепав xD

Следно коло играш со Зенит, плус Реал и Свонси играат меѓусебе. ТоБ.

9 меча без пораз и 1 примен гол. Ах бе со оглед на тоа колку сте слаби, играта да не ме ограбеше за модрич може и ќе се борев за врвот.

Последно уредено:
hahahaha статистиката нема врска, уклучи мечот да врти таму, те дотепав xD

Следно коло играш со Зенит, плус Реал и Свонси играат меѓусебе. ТоБ.
E ne 0 sutevi kon gol toa ima vrska, kako si me dotepal koga u gol ne si mi sutnal.:LOL::LOL::LOL:
Abe daj otkaz oslobodi go timot na nekoj sto saka da igra, ovoj noviov so go zede PSG, a ne ti so 0 sutevi ke mi igras. Dno dna od dupli profil.

E ne 0 sutevi kon gol toa ima vrska, kako si me dotepal koga u gol ne si mi sutnal.:LOL::LOL::LOL:
Abe daj otkaz oslobodi go timot na nekoj sto saka da igra, ovoj noviov so go zede PSG, a ne ti so 0 sutevi ke mi igras. Dno dna od dupli profil.
И тој од псж имаше толку шутеви прошлото коло мехехехехех

Менаџерот на Евертон не е член на форумов!!!

На три-четири излегуваме од лигата и правиме нова без Чемпионс и Звонко. :cujte:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom