Фан Клуб: Интер

Што бе да остане да ми вади копачки средини без Банега, сеа наместо еден креативец од средина да се земе ќе го земе Диара. Крвта да му ја ебам лани на резултати 1-1 со Јоветиќ и Љаиќ на клупа ми го ставаше Манај, на резултат од 1-0 за Интер се повлекуваше и го јадеше 3-4 пати немиен во 90-та минута. Тоатлно неспособна будала и само ради неговите грешки не сме во ЛШ. Мурџо кога губеше Интер со 6 напаѓачи играше овој Паласио го става и го вади најдобриот напаѓач.

Erick Thohir: "Icardi non si vende, Mancini è il nostro allenatore".

Long live Mancini...

Абе колку сака нека нема подобри опции, не го сакам Манчини зашто така ја оплеска ланската сезона, се имаше за да биде во топ три на полусезона, скроз ја усра, цел тим на располагање, убава позиција и предност, он изиграваше казнена експедиција.

Не дека го оправдувам Манчини или дека го бранам, ама реално у некои ситуации постапи правилно. И јас, а и сите тука му ебевме 100 мајки зашто не го играл Љаиќ, а момците што беа во посета на Милано и гледаа еден тренинг на Интер кажаа дека копитово го мрзело да трча и Перишиќ го убедувал ко малине деца да дотрча уште еден круг. Епа ако е такво лигле како сакаме ние да игра прва постава? Кој кур е Љаиќ за да се курчи така? Ја оплеска Манчио со други ствари, ама пак ќе кажам премногу се деградира он ко тренер, не е толку лош. Јас сум за да му дадеме шанса и сезонава, па ако заебе нека се носи у пичку материну.

НЕ СМЕЕ ДА ЗАЕБЕ, мора ЛШ, ако ме прашуваат мене мора ТИТУЛА :icon_mrgr:

ПА зашто да не и титула кога на мулето ќе му донесат двајца играчи по мерак, си го доби Банега си ги побара Еркин и Анслади а костурот ќе си остане ист. Нека атакува на титула и така Јувенташиве ќе го немаат магарето у средина и ќе почнат како лани изгубени до полу сезона ќе бидат 5-6 место и после може ќе влезат во некоја серија кога ќе ги дигнат тоа местачките конци и тимови како Киево ќе почнат да им влегуваат со натртени газови а против Интер ќе гризаат како луди.

Не дека го оправдувам Манчини или дека го бранам, ама реално у некои ситуации постапи правилно. И јас, а и сите тука му ебевме 100 мајки зашто не го играл Љаиќ, а момците што беа во посета на Милано и гледаа еден тренинг на Интер кажаа дека копитово го мрзело да трча и Перишиќ го убедувал ко малине деца да дотрча уште еден круг. Епа ако е такво лигле како сакаме ние да игра прва постава? Кој кур е Љаиќ за да се курчи така? Ја оплеска Манчио со други ствари, ама пак ќе кажам премногу се деградира он ко тренер, не е толку лош. Јас сум за да му дадеме шанса и сезонава, па ако заебе нека се носи у пичку материну.
А јоветиќ?

А играта мртва што ја имавме? Мело Медел и Броз средина... 35 милиони на клупа...

Мн грешки...

А јоветиќ?

А играта мртва што ја имавме? Мело Медел и Броз средина... 35 милиони на клупа...

Мн грешки...
Епа Кондогбија не бил негова желба и он со тоа им докажуваше на управата дека не го бивало, доволни биле Мело и Медел и требало да се атакува на Диара...

aj mroe sveste te se .100 shansi mu dadovme na mancini i neznae kaj tera. I sea zs uste edna sezona dam udadat dase poseri,ko od dosea videnoto se znae kako ke zavrsime sezonata.
Trgnal so 5-0-0 koga ke mi recete :busi:
trgnal so tinja igra i so umreni protivnici so 2 gola vo 90+ .Pa videte statistika be na site utakmici bevme NAdigrani vo minatava sezona.so najotepan tim da igrame poveke shansi ima od nas.Sto treba poveke? mozebi ne sme za titula ama za so verona carpi da se maci treba epten otepan da e.

А јоветиќ?

Мн грешки...
Јове беше и повреден едно време, а реално тука и јас му ги наоѓам забелешките, за Јоветиќ што го држеше на клупа 2-3-4 утакмици коа беше фит, и кога играше со 9 бекови и еден напаѓач. Значи ја не викам дека не правеше грешки, ама имаше и утакммици каде одлично го имаше изменаџирано тимот. Пример одма што ми текнува се двата меча со Наполи, т.е. трите, и оној во купот, он буквално му еба матер на Наполи во сите мечеви прошлата сезона, али рецимо па со Јуве скроз потфрли, особено првенствената на гости што ја игравме и во купот на гости. Безвезни состави извади тогаш, ко да се имаше помирено со судбината...

Останувањево на Манчини можам да го сварам единствено со праење жртва на оваа сезона за следната да го донесат Симеоне .
Ако го избркаат кој било тренер да дојде ќе потпише догоговор на 3-4 сезони и со тоа доаѓање на Симеоне ќе биде под знак прашалник за во блиска иднина .
Реално доколку Чоло заминува од Атлетико ја не глеам друга дестинација за него . Сите клубови во Англија имаат нови тренери , Германија исто , ПСЖ исто , Барса и Реал не верувам да иде .
Така да long live Mancini ( до јуни ) ...

Да се надеваме дека Наполи и Рома ќе имаат послаба сезона, пошо само така ќе се пласираме ЛШ.
Тимот горе-долу е ист.

Кога играме со Естудијантес?

Да се вмешам малку и јас во дискусијата..

Да се преговара со Наполи за Икарди е смешно и навредливо за Интер.
Нека стават 100м цена, па кој сака нека повели...

Манчини е изгубен случај, но не знам дали би биле подобри и анонимуси како Де Бур, или второкласни и ништо подобри од Манчини како Боаш, Блан...

Најдобра опција според мене се Капело и Биелса, тренери кои ке го вратат победничкиот дух и единството во екипата. (Симеоне не е реално да се споменува)[DOUBLEPOST=1469624015][/DOUBLEPOST]Inter Tifosi Balcanico
пред 1 час ·
Novi vlasnik Intera Zhang Jindong:

"Mi ne trebamo pare - da bi prodali svoje najbolje igrače. FFP će biti riješen uskoro, ali to nas ne plaši. Još će pojačanja doći, ali cilj je isto, i da zadržimo igrače koje trenutno imamo. Inter je Inter - mi nismo običan klub!"

Последно уредено:
Останувањево на Манчини можам да го сварам единствено со праење жртва на оваа сезона за следната да го донесат Симеоне .
Ако го избркаат кој било тренер да дојде ќе потпише догоговор на 3-4 сезони и со тоа доаѓање на Симеоне ќе биде под знак прашалник за во блиска иднина .
Реално доколку Чоло заминува од Атлетико ја не глеам друга дестинација за него . Сите клубови во Англија имаат нови тренери , Германија исто , ПСЖ исто , Барса и Реал не верувам да иде .
Така да long live Mancini ( до јуни ) ...
Мислам дека на Чоло оваа година му е последна во Атлетико така да има шанси да се ангажира следното лето во зависност колку е заинтересиран за интер.[DOUBLEPOST=1469625672][/DOUBLEPOST]работава е пред свршен чин, ме радува пошо Кандрева е талентиран и работник на терен.

http://www.90min.com/it/posts/35218...a-l-offerta-alla-lazio-i-dettagli?a_aid=35091

Последно уредено:
Читам договорен е Кандрева за 24М плус некои бонуси, што е многу, многу е да му ебам ќерката на овој Лотито секогаш не ебава у здрав памет.

Читам договорен е Кандрева за 24М плус некои бонуси, што е многу, многу е да му ебам ќерката на овој Лотито секогаш не ебава у здрав памет.
Не е крив Лотито, крива е управата што се дрзнува да купува такви покемони како Кандрева. Сите знаеме како завршуваат трансферите од Лацио во Интер, флоп до флоп. А подобри опции има од Кандрева

Sent from my HUAWEI GRA-L09 using Tapatalk

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom