Фан Клуб: Интер

Глатко одбиена и третата понуда од 50 милиони за Икарди. хехе среќа што има попаметни ликови у клубот за разлика од форумов па без око да им трепне ги одбиваат вакви малоумни понуди.
Ај мрш Наполи од Икарди да не ти ебам све, ете ви го Габијадини, купете си го Милик и ако сакате може за 30 милиони Едер да ви го шитнеме. Ебате екипата смрдлива, еднаш им упали на среќа да го купат Игуаин па сеа мислат секој можат да го донесат, вратете си се на времето коа купувавте Залајетовци и шутрипичкематерине.

na kraj ke ostane mancini, si ebavme majkata ako toa se desi

Па најверојатно договориле останување на Манчини и две засилувања Кандрева и еден од средина глава сечам ако не си го земе лудакот Диара и ќе игра со Медел, Мело и Диара и Џонтра и Фреди ќе дркаат на 0-0. Исто така му ветиле дека нема да се продаваат најдобрите играчи и дека мора да обезбеди ЛШ ако не ќе го кастрираат.

Како и да е ќе му донесат по негова желба и лудакот пак ќе си наоѓа изговори во стил таков е фудбалот и немавме среќа.

Јас сум за то да го шитнат Икарди за 50 милиони додека му држи цената и додека лудиве имат пари за давање.

За 65 милиони веќе може да се мисли да се шитка Икарди, испод тоа ни под разно... Не дека вреди толку, ама таков е пазарот.

Идам дома после исцрпен ден и очекувам дека го ишутираја Манчини за конечно да се расположам,тој ќе останвал:facepalm:..све да му ебам..проклет нека е денот кога дојде во Интер,а кога ќе размислам пред него тренер ни беше уште поретардиран чоек наречен Мацари...најглупите луѓе во светот ни го водат клубот..тешки пациенти носат за тренери.

Да оди Икарди, кој напаѓач би се зел до 30тина мил? Кој би дошол во Интер? Комшиките да го дадат Бака за 22-3 милиончиња топ... Ако го земат Кандрева најголема грешка ќе бидр

@Џонтра Волта, велиш да не почнуваме... Не знам оти осеќаш дека мораш "да почнеш" штом ќе наидиш на несогласување со мене, ја на пример не гледам така работите. Не ги дефинирам проблемите, си давам само мислење. Па само Ибра е пола Јуве, ако ги цепкаме работите (до лани значи), а мораме!
А тука е и Кавани, Моура, Ди Марија, Силва, Давид Луиз (не знам оти го бламирате толку)...

Не знам како би докажал дека ПСЖ имаа подобар тим, едноставно нема некоја мерна единица...
Ваљда да изиграа неколку утакмици па да се видеше. :P
А ако гледаме на хартија пак мислам дека ПСЖ повеќе тежи.

Ок, мое мислење, можда ти го вреднуваш многу Бонучи рецимо, ја го сметам за шлајм и така..

@Џони Вајсмилер ... исто! :)

....
И не ме напрегајте.:cool:

bash sakam da ostani mancini i da mu gi kupat tie igraci sto gi saka.Pa da vidite ovde tie sto go branite nego kolku nekadaren trener e ustvari toj.Abe ne vi bese dovolno sto lani umreniov nemozese verona i slicni boranija timovi da gi tepa? Abe koj saka neka go donesat samo ovaj da ne e .Mislam deka pogolem sreklija vo futbalot nema od ovaj be.Osvoi nekolku tituli so inter koga nemavme nikakva konkurencija i ajde treneriste se napraj.Pa koga ke mi tekni i kako gi osvoi,Ibra go spasuvashe posledni minuti.E tolku e otepan.Arno sto go imavme ibra togas koj sam gi reshavase protivnicite , inace kur titula ce videvme.Zatoa vo evropa koga ke izlezevme go srkavme od koj ke stigneme.Da ne ve potsetuvam na utakmicite so mancester i liverpul.Srkanje bez ni najmalku otpor.Ne deka bea slabi mancester i liverpul togas, ama i nie ne bevme los tim so dobri igraci bevme.Posle osvoi nuznikov edna titula vo90+ so siti so potrosheni 1milijarda evra.Jak trener nema sto.
Abe koj saka neka dojde podobar od ovaj ke bide.Nema nikakva zamisla nikakva vizija apla ko drvo na klupa potrpeno da imame.
Pa uste mi go pravda nekoj citam na minative strani, ne mu kupuvale igraci kakvi sto sakal.Ete lani mu podkupija nesto pa neznaese kaj tera.Da ne saka mesi,ronaldo i pogba da mu gi kupime.Toj znae da osvoi samo koga imame izrazito najjaka ekipa i sami igracite da osvojat so individualen kvalitet.
pa i pisal nekoj pogore deka ovie blan i de bur pomalo znanje trenersko imale :pos::pos: koe znaenje go ima more ovaj dibekov ? sto znae?

Мојот човек Манчио :cool::cool: Нека остане и нека му ги купат Кандрева и некој у средина таму и нека дојде кој сака. :cool:

За Манчини се имам повеќе пати изјаснато и морам сега пак..го паметам одлично кога ни беше тренер уште во периодот 2004-2008 каде бев страшно загреан како тинејџер за Интер и уште тогаш увидов дека чоекот нема никаква идеја и визија односно изграден и осмислен систем за тоа како треба да функционира една екипа..како што напиша Александар арно што го имавме Ибра и ги решаваше сам натпреварите иначе сега ќе беше тренер на Сампдорија или Торино..преценето створење..па Интер го направи тренер овај шупакот и треба вечно да му биди благодарен на Морати што му даде подршка во тие години да го води клубот...

Во многу наврати кога ги гледав Интер или Сити ми делуваше како всоблекувална играчите сами да се договораат бидејќи не постои ниту една осмислена или организирана акција кај Манчини..тоа е нешто како квантна физика за него и веројатно на играчите му се обраќа во стилот(гледајте да не примиме гол,а за напред снаоѓајте се)..за измените и односот со играчите пак не ми се пишува,Ибрахимович во книгата доволно објасна за Манчини.[DOUBLEPOST=1469570414][/DOUBLEPOST]
Мојот човек Манчио :cool::cool: Нека остане и нека му ги купат Кандрева и некој у средина таму и нека дојде кој сака. :cool:

Ти и Џонтра треба колективно да се фрлите во некоја бара од глупостите што ги имате истресено,кога ќе се сетам дека во периодот ноември-декември кога излегоја шпекулации за Мурињо вие пишевте нешто како "кој го еба Мур,ние си го имаме Манчио хехехе":D

Манчини дефинитивно останува, 2ца играчи ке му бидат донесени од среден ред му ветиле, едниот ке биде Кандрева, а другиот уште не се знае кој ке биде.

@Џони Вајсмилер
На страна што се заебаваме ја и Џонтра, али тогаш бев озбилен за Мурињо. Ја нигде не реков дека Манчио е боље тренер од него или дека е боље опција, али во тој момент за кур ми беше Мурињо. Зошто? Затоа што Манчио само што почна со овој тим, полусезоната пред тоа кога го наследи Мацари не му ја ни рачунам, само што донесе свои засилувања и сеа ничим изазвани на полусезона да го мењаме за Мурињо. Зошто? Никаква потреба немаше од тоа, така да затоа бев/ме против тоа.

Не е толку лош Манчио како што го правите овде, оној коњот Урко се запењавил како вол у слама, божем од Марс е паднат Манчини и Цацко му ги освои титулите во Италија и Англија. Има маани, не викам не, тврдоглав е, знае да глуми квази авторитетен тренер, ама не е до толку лев како што се прави овде на темава.

Немаше никакви шпекулации за Мурџо, самите си ги праите.
Коа заврши сезоната и кога овој беше пред потпис со Манчестер имало некои контакти ама големиот интериста Мурџо фино лепо не одбил.
Ја и Стекот, пошто изгледа само ние двајца сме ``за`` Манчини, никад не сме рекле дека е мега јак тренер, елита или што ти ја знам, тогаш немаше никаква логика да се мења, на полусезона прво место беше и после фејлна, реално фејлна и тука нема што да се негира, од речиси добиена сезона на крај успеа само да избори 4то место што е уствари најдобар пласман у последните 4 сезони, глупости.
Ја еба до негде сезоната не викам не, немаше да бидам против и да попиеше отказ на крај на сезона ама за боље тренер, Прандели и компанија ич не ни требаат, ама ич.
Кај Манчини позитивна ствар е што знае да прелаже јаки играчи и да ги донесе, немој да мислите дека лани играчите што дојдоа ќе дојдеа да беа тренери Прандели и Мацари, еве и Банега сезонава и уште тие 2-3 играчи што би требало да дојдат.
Еве нека му ги донесат сеа Кандрева и кој друг сака, нека не му шитнат ниеден од Икарди, Перишиќ и кој уште таму, па ако заебе, прв ќе му ебам матер.
Има поштовање од мене заради минатото, какви сака нека му се титулите ја му ги вреднувам јеби га ама ако пак почне да се глупира и да изиграва шериф како у втора полусезона има да му ебам све по дома, после секоја глупост ќе му ебам матер.

Ок ај можда можеше и да се проба со Де Бур на пример, млад, надежен, талентиран тренер со интересни замисли и што нема проблем да работи во лимитирани услови и со млади играчи ама ако ова останување на Манчини уште сезонава на некој начин гарантира носење на Симеоне во 2017 ја сум дефинитивно за ова второво.
Ама се си мислам дека ќе издејствува нов договор таму негде околу нова година.

Ајде не паѓајте толку, Јуве е премногу далеку да, ама Рома и поготово Наполи без Игуаин мислам дека не се ништо подобри од нас, поготово овие вториве свињи. Се надевам на успешна сезона мајку му ебам...

Абе нека остане Манчини, нека му земат тоа што бара па ако фејлне ја лично и персонално све ќе му наебам. Само менуваме тренери бе, на што личи ова? Нека го остават и нека му дадат шанса, и така на пазарот нема ништо АСАЛНО достапно.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom