Фан Клуб: Интер

Не е крив Лотито, крива е управата што се дрзнува да купува такви покемони како Кандрева. Сите знаеме како завршуваат трансферите од Лацио во Интер, флоп до флоп. А подобри опции има од Кандрева

Sent from my HUAWEI GRA-L09 using Tapatalk

Морон е Мачини, него треба прво да му ебеме се женско дома, но барем авторитетен тренер е, тоа поштувам, а не како некои други, кои работат според она, дај што даваш. Овој барем си бара од управата и не мрда од неговите замисли, колку и ние да не се сложиме со него :D

Манчини и авторитет хмм поимот авторитет не оди кај него. Да знаеше што е авторитет немаше во втора полусезона да паднат како тамче у рикверц. Манчини е само кретен кој го лажеле дека е добар тренер, ништо повеќе

Sent from my HUAWEI GRA-L09 using Tapatalk

има некој овде порачувано дресиови на интер од алиекспрес или ибеј? Доколку има некој може линк да прати.

Што е многу многу е 25 милиони за Кандрева ама да речеш дека не е квалитетен играч или покемон :pos: треба ич да не разбираш фудбал или да се водиш по фм, таму ако ти флопнал па да го негираш ко играч.
Барбоса и Хесус газат на фм па ај купи ги и тука, шитни го Икарди и земи ги нив двајца. Ко Мусачио на времето. :icon_lol:

Флопнувале играчите што од Лацио доаѓале у Интер, секако (y)

Добар играч е Кандрева, докажан у лигава, супер крило, не не појачува кујзне колку осетно ама сепак додава квалитет на екипава.

Што е многу многу е 25 милиони за Кандрева ама да речеш дека не е квалитетен играч или покемон :pos: треба ич да не разбираш фудбал или да се водиш по фм, таму ако ти флопнал па да го негираш ко играч.
Барбоса и Хесус газат на фм па ај купи ги и тука, шитни го Икарди и земи ги нив двајца. Ко Мусачио на времето. :icon_lol:

Добар играч е Кандрева, докажан у лигава, супер крило, не не појачува кујзне колку осетно ама сепак додава квалитет на екипава.
Znaci so Kandreva, Perisic i Banega na kraj na sezona ako Ikardi nema nad 26 gola, Dzontra moze slobodno da se samoubie.

Дај само прекини како прво и прво да глумиш шериф во секоја тема на форумов.Не ти е ова Белимбегово на сред село па да се правиш мангуп на секое дете од 12 години.

Тоа што јас и ти имаме различни гледишта во поглед на некои играчи не го мења фактот дека нит сум јас експерт,а ти пак уште помалку.Затоа олабај се малку,брцни се во некое рекиче накај Дељадровце и исклулирај.

Многу нелогичности имаш во постот,Кандрева ок дека е квалитетен,па потоа викаш дека не не појачува којзнае колку,ама сепак додавал квалитет на екипава.
Ај договори се што ќе јадеш гомна.Интер нема играчи од типот на Хамес,Бејл или Суарез па ај колку толку ебен Кандрева ќе додава квалитет.

Интер моментално треба да купи квалитетни играчи што ќе донесат разлика во играта на терен,што ќе бидат носители на играта,а не 29 годишен неконстантен испрдок кој една утакмица ќе одигра маестрално,доволно да се лепат плочки на него у веце,за во следните пет утакмици да пропадне во земја и да се фрлаат дрва и камења по него и да се пцуе со глупите српски пцовки како не го бива.

Ете гледам колку трансфери успеаја од Лацио во Интер,освен Станкела и до некаде Миха,друго беше прогласено за златна канта во Серија А.Се флоп до флоп.

Дека трансфер политиката на Интер е катастрофална од тоа нема бегање,дека не знаат да проценат играч и од тоа нема бегање.Дека кој стигне не шупчи си понудите и од тоа нема бегање,за анонимус ко оној од Спортинг беа спремни да дадат 40 милиони и нема што да се збори повеќе.

Ама ок,знам дека форумов ти е тебе единствена сатисфакција за да бидеш некаде главен мангуп,па те оставам да уживаш во лудилото заедно со тие останатите покемони што ти стегаат лајкчиња и си мислиш ти еј мангуп сум хехехе нико ми ништа не може,најјачи у граду.

Толку од мене,продолжи си со филмот

Мусачо е најдобриот дефанзивец во историјата на фудбалот.

lelel kandreva go kupiile.Gotovo luge propagame.
Samo nemoj dam irece nekoj toa e so kandreva i slicni sranja tolku se moznostite na timot,zatoa sto ete mancini sam si go odbra i dobar igrac bil vikate.

lelel kandreva go kupiile.Gotovo luge propagame.
Samo nemoj dam irece nekoj toa e so kandreva i slicni sranja tolku se moznostite na timot,zatoa sto ete mancini sam si go odbra i dobar igrac bil vikate.
Се тепаат пред тренинг центарот ѕвездите да играат во Интер.

Кандрева е супер играч, не требаше да дадат поише од 20м ама 24 е пак добра сума.

muabetov mi e deka nemoj utre drugiden koga ke bideme pak otepani da recitedeka treba jaki igraci da kupuvame oti ne gi bidualo ovie.Eve sea vi cini kandreva,banega i ostanatite...sto znaci ako nemame dobar rezultat mancio ce bide kriv inikoj drug.nikakvi i zgovori nejkam deka tolku ni bile moznostite so ovaj trener.

Дај само прекини како прво и прво да глумиш шериф во секоја тема на форумов.Не ти е ова Белимбегово на сред село па да се правиш мангуп на секое дете од 12 години.

Тоа што јас и ти имаме различни гледишта во поглед на некои играчи не го мења фактот дека нит сум јас експерт,а ти пак уште помалку.Затоа олабај се малку,брцни се во некое рекиче накај Дељадровце и исклулирај.

Многу нелогичности имаш во постот,Кандрева ок дека е квалитетен,па потоа викаш дека не не појачува којзнае колку,ама сепак додавал квалитет на екипава.
Ај договори се што ќе јадеш гомна.Интер нема играчи од типот на Хамес,Бејл или Суарез па ај колку толку ебен Кандрева ќе додава квалитет.

Интер моментално треба да купи квалитетни играчи што ќе донесат разлика во играта на терен,што ќе бидат носители на играта,а не 29 годишен неконстантен испрдок кој една утакмица ќе одигра маестрално,доволно да се лепат плочки на него у веце,за во следните пет утакмици да пропадне во земја и да се фрлаат дрва и камења по него и да се пцуе со глупите српски пцовки како не го бива.

Ете гледам колку трансфери успеаја од Лацио во Интер,освен Станкела и до некаде Миха,друго беше прогласено за златна канта во Серија А.Се флоп до флоп.

Дека трансфер политиката на Интер е катастрофална од тоа нема бегање,дека не знаат да проценат играч и од тоа нема бегање.Дека кој стигне не шупчи си понудите и од тоа нема бегање,за анонимус ко оној од Спортинг беа спремни да дадат 40 милиони и нема што да се збори повеќе.

Ама ок,знам дека форумов ти е тебе единствена сатисфакција за да бидеш некаде главен мангуп,па те оставам да уживаш во лудилото заедно со тие останатите покемони што ти стегаат лајкчиња и си мислиш ти еј мангуп сум хехехе нико ми ништа не може,најјачи у граду.

Толку од мене,продолжи си со филмот
Океј интернет револуцио, гео-политички експерту зад тастатурата, ванаби хулигану оди сеа ископирај несмешна доскочица од твитер, пиши си ја на ѕид и мисли си дека си некоја интернет фаца и смешен интернет лик.
Глеј малце поише фудбал и помалце фм експертизи. Не било ок трансферот на Кандрева ама затоа свршаваш на Габриел и Барбоса фм вондеркидс.

Сатисфакција ми бил форумов, тебе што ти е сатисфакција, она од погоре, да копираш несмешни фори од твитер и да мислиш дека се твои, ванаби познат лик од фејсбук Кларк Кент, сеоска верзија на Бетмен велит.

Мусачо е најдобриот дефанзивец во историјата на фудбалот.
Да, во историјата на фудбал менаџер, на 12ката беше најјак играч. Ко сега што се Баланта, Мамана, и Габриелците.

Кандрева не е добар трансфер, али затоа некој Јутјуб играч од Бразил е добар, апсолутно. Малце лошо влијае интернетов на одредени луѓе у задње време, ете и покемони почнаа да се спомнуваат, од кај знаеш, може окачил некој чек ин на фб дека лови покемони, влезени му се во потсвеста.

И така тројцата меѓу себе си ги лајкнаа (читај лапнаа) постовите. :icon_mrgr:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom