Дај само прекини како прво и прво да глумиш шериф во секоја тема на форумов.Не ти е ова Белимбегово на сред село па да се правиш мангуп на секое дете од 12 години.
Тоа што јас и ти имаме различни гледишта во поглед на некои играчи не го мења фактот дека нит сум јас експерт,а ти пак уште помалку.Затоа олабај се малку,брцни се во некое рекиче накај Дељадровце и исклулирај.
Многу нелогичности имаш во постот,Кандрева ок дека е квалитетен,па потоа викаш дека не не појачува којзнае колку,ама сепак додавал квалитет на екипава.
Ај договори се што ќе јадеш гомна.Интер нема играчи од типот на Хамес,Бејл или Суарез па ај колку толку ебен Кандрева ќе додава квалитет.
Интер моментално треба да купи квалитетни играчи што ќе донесат разлика во играта на терен,што ќе бидат носители на играта,а не 29 годишен неконстантен испрдок кој една утакмица ќе одигра маестрално,доволно да се лепат плочки на него у веце,за во следните пет утакмици да пропадне во земја и да се фрлаат дрва и камења по него и да се пцуе со глупите српски пцовки како не го бива.
Ете гледам колку трансфери успеаја од Лацио во Интер,освен Станкела и до некаде Миха,друго беше прогласено за златна канта во Серија А.Се флоп до флоп.
Дека трансфер политиката на Интер е катастрофална од тоа нема бегање,дека не знаат да проценат играч и од тоа нема бегање.Дека кој стигне не шупчи си понудите и од тоа нема бегање,за анонимус ко оној од Спортинг беа спремни да дадат 40 милиони и нема што да се збори повеќе.
Ама ок,знам дека форумов ти е тебе единствена сатисфакција за да бидеш некаде главен мангуп,па те оставам да уживаш во лудилото заедно со тие останатите покемони што ти стегаат лајкчиња и си мислиш ти еј мангуп сум хехехе нико ми ништа не може,најјачи у граду.
Толку од мене,продолжи си со филмот